Epiphone SG G400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

oká přemysl píše:Uzeměne to je s tim jsem nic nedelal jenom jsem přehodil snimače a při poklepáni na kytaru jestly na krk nebo na tělo to všechno jakoby zvonilo a ozývá se to v kombu prostě humus pazvuky :cry:
Nějak uvolněný snímače, nebo vnitřek snímače, dělaj to oba snímače? namontoval si je tam správně? neklepe v tom snímači něco, když s nim zatřeseš?
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
oká přemysl

Příspěvek od oká přemysl »

Tak už je to v pohodě byl tam nějaky problem z elektrikou :lol:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

tak sem už taky vlastníkem... Přesněji G400 Custom v krémové se 3x HB osazením. Zkoušel sem Bachy, Squirery, Vintage a Epiphone. TElecastery LP a SG. Toto z toho vyšlo jako vítěz. Hrál sem ještě na klasickou G400 a taky byla skvělá... Možnásem narazil na dva vyjímečné kusy, nebo sem dřív náhodou narazil tak na 4 špatný, nevím. Prozajímavost v LP si nejlépe vedla firma VINTAGE.
nějaké foto:
Obrázek
víc na bz: http://bandzone.cz/fan/turbomack#gallery
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

hele, asi by nebylo nic slozityho hodit si tam 6 polohovej prepinac jako je na sg trojce, co ?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

neměl by to být problém... stejně jako rozepínání na snímače.... otázka je , kde sehnat pákovou pětipolohu....
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No konecne mas nejakou hezkou kytaru.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

no sem zvedaf, jak dlouho bude v jeho rukou hezka :lol:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

A je to Korea ? Jsem od tebe slyšel, že jedině Korea a Čína nee. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Smrťokvítek píše:A je to Korea ? Jsem od tebe slyšel, že jedině Korea a Čína nee. :P
Vždyť mluvil o tom, že ty kusy předtim musely bejt extrémně nepovedený .. takže bych řek že Čína :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:
Smrťokvítek píše:A je to Korea ? Jsem od tebe slyšel, že jedině Korea a Čína nee. :P
Vždyť mluvil o tom, že ty kusy předtim musely bejt extrémně nepovedený .. takže bych řek že Čína :P
Jo, je to Čína. :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

turbo_MaCk píše:neměl by to být problém... stejně jako rozepínání na snímače.... otázka je , kde sehnat pákovou pětipolohu....
to by nebyl problem, ale na sg-3 je takovej ten "kruhovej" prepinac 6 poloh.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

je to čína... ale vybíral, nekoupil sem ji na slepo... už sem zažil hrozný kusy epiphonek, ale kdyz sem vyrazil na nákup, tak sem nrazil na 2 parádní. ALe psal sem o tom výš..

po tom přepínači sme se koukal na netu a nikde sem neviděl nic, co by to splňovalo...

ta ibanezka je taky hezká, jen jiným způsobem...
Maraktos

SG G400 / SG G 400 PRO EB Epiphone

Příspěvek od Maraktos »

Zdravím, už dlouho přemýšlím že si pořidím kytaru typu SG a nejvíc mě padly G400 a G400 PRO EB od Epiphone, předtím byla pro mě jasnou volbou G400 PRO EB protože se mě zdá lip zpracovaná ale teď jsem našel G400 skoro o 2000 levněji a to na všech ostatních shopech, se rozdíl pohyboval max 500. mě ty kytary připadají skoro stejné ale jsou tam jiné snímače proto se ptám jestli je mezi něma nějaký podstatný rozdíl, na G400 jsem viděl hodně pozitivních komentářů i několik videi na YT ale o G400 PRO EB nic.... Děkuji předem z jakoukoliv užitečnou radu. :)

G400 http://muziker.cz/elektricke-kytary/sg/ ... ebony.html#
G400 PRO EB http://muziker.cz/elektricke-kytary/sg/ ... ro-eb.html
MilanT

Re: Epiphone SG G400

Příspěvek od MilanT »

Maraktos: Tvoje vlákno jsem sloučil s duplicitním.

Jinak k těm SG - nestudoval jsem detaily, ale jako hlavní rozdíl vidím v zapojení snímačů. Ta verze PRO má čtyřvodičový vývod humbuckeru, který tedy můžeš rozpojit pomocí vypínače obsaženém v potenciometru hlasitosti.
harakiros

Příspěvek od harakiros »

Zdar lidi, kupuji kytaru a mám nabídku na SG G400 se snímači Gibson 490R-490T. Četl jsem tady docela dost vzájemně si odporujících názorů, ale vesměs se týkaly verze s původními snímači. Co si myslíte o této kombinaci?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pokud ta kytara sama o sobě není hluchá a špatně udělaná, tak to bude dobrá kombinace.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
harakiros

Příspěvek od harakiros »

Díky, ještě jsem zapomněl dodat, že je za 5.500,- 2 roky stará a s ladící mech. Grover.
bebe22

Epiphone faded g400

Příspěvek od bebe22 »

Zdravím přemýšlím o této kytaře. Jsem začínající kytarista, baví mě klasický rock (Zeppelini, AC/DC,GnR..), ale i sem tam ta Metallica. Zajímal by mě váš názor :) děkuji
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sloučeno se starším tématem o G400. Příště prosím hledej a čti, co je zde již napsáno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“