Epiphone Les Paul LP100
Pravidla fóra
Já už jsem to tu někde psal. Když vyměníš kobylkovej snímač (konkrétně já si tam dal SH Alnico Pro II) a trochu si pohraješ s výškou strun tak je to dobrá kytara. Samozřejmě že nikdy nebude znít jako Gibson za 30 tisíc, ale na začátek si myslím že to není špatná volba. Nevím kolik z těch lidí co tu říkají, že je to špatná kytara, na ní skutečně hrálo nebo jí má doma. Já jí mám, tak můj názor snad můžeš brát trochu vážněji.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak taktele.kom píše:Já už jsem to tu někde psal. Když vyměníš kobylkovej snímač (konkrétně já si tam dal SH Alnico Pro II) a trochu si pohraješ s výškou strun tak je to dobrá kytara. Samozřejmě že nikdy nebude znít jako Gibson za 30 tisíc, ale na začátek si myslím že to není špatná volba. Nevím kolik z těch lidí co tu říkají, že je to špatná kytara, na ní skutečně hrálo nebo jí má doma. Já jí mám, tak můj názor snad můžeš brát trochu vážněji.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tuto kytaru mam. Potřeboval bych poradit. Když zahraju "g" struny má takový divný zvuk. Občas i na vyších polohách mě drnčí o pražec.
Jinak co se tíče zvuku moc spokojený nejsem. Když mám zaple oba snímače tak se ten zvuk docela dá. Když ale zapnu kobilkový tak je to strašně upištěné. A naopak když zapnu krkový snímač zase moc ubasovené.
Jinak co se tíče zvuku moc spokojený nejsem. Když mám zaple oba snímače tak se ten zvuk docela dá. Když ale zapnu kobilkový tak je to strašně upištěné. A naopak když zapnu krkový snímač zase moc ubasovené.
co máš za aparát? a možná by pomohlo koupit místo kobilkového snímač kobylkový..ten by měl být to pravé zrovna pro LP 100 od epi!!!saridon píše:Tuto kytaru mam. Potřeboval bych poradit. Když zahraju "g" struny má takový divný zvuk. Občas i na vyších polohách mě drnčí o pražec.
to a to a za chvíli zas tohle
Ty seš kobilkovej provokatér, to ti řeknusaridon píše:K tomu aparátu. Taky nemám moc extra Hartke piggy stack. Ale zkoušel sem to i jen přes mix A&H Zed 22 a taky ten zvuk je nic moc. Myslíš že stačí vyměnit jen ten kobilkoví?
Co se týče toho krku. Nevím přesně čeho se mám držet při seřizování krku a při nastavení kobilky.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Ono se to stene když všechno má v názvu kobylku.vikicek píše:Ty seš kobilkovej provokatér, to ti řeknusaridon píše:K tomu aparátu. Taky nemám moc extra Hartke piggy stack. Ale zkoušel sem to i jen přes mix A&H Zed 22 a taky ten zvuk je nic moc. Myslíš že stačí vyměnit jen ten kobilkoví?
Co se týče toho krku. Nevím přesně čeho se mám držet při seřizování krku a při nastavení kobilky.
Drž se toho aby to byl správnej kompromis mezi (ne)drnčením a mezi co nejsnadnějším mačkáním strun.. Neboli - nejlepší by asi bylo kdyby struny byli co nejblíže hmatníku, ale od určitýho bodu ti už prostě začnou cinkat, takže je dej tak aby byli tak akorát před tím než začnou cinkat... Ten krk musíš ohýbat do roviny nebo-li imbusem doprava při pohledu od kobylky. Ale zase to nepřeháněj abys tu kytaru nezkurvil.
Krk byl trochu křiví. Tak sem ho narovnal jak psals super díky. I dohmat sem trochu zeštěloval a je to docela v klidu. Ted ještě sehnat prachy na snímač a docela by ta kytara ušlatele.kom píše:Drž se toho aby to byl správnej kompromis mezi (ne)drnčením a mezi co nejsnadnějším mačkáním strun.. Neboli - nejlepší by asi bylo kdyby struny byli co nejblíže hmatníku, ale od určitýho bodu ti už prostě začnou cinkat, takže je dej tak aby byli tak akorát před tím než začnou cinkat... Ten krk musíš ohýbat do roviny nebo-li imbusem doprava při pohledu od kobylky. Ale zase to nepřeháněj abys tu kytaru nezkurvil.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: