Epiphone Les Paul LP100

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

Hodte jeste nejakej nazor prosim
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Urby píše:Hodte jeste nejakej nazor prosim
Humus.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

a co myslis ze hraje dobre
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Já už jsem to tu někde psal. Když vyměníš kobylkovej snímač (konkrétně já si tam dal SH Alnico Pro II) a trochu si pohraješ s výškou strun tak je to dobrá kytara. Samozřejmě že nikdy nebude znít jako Gibson za 30 tisíc, ale na začátek si myslím že to není špatná volba. Nevím kolik z těch lidí co tu říkají, že je to špatná kytara, na ní skutečně hrálo nebo jí má doma. Já jí mám, tak můj názor snad můžeš brát trochu vážněji.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

tele.kom píše:Já už jsem to tu někde psal. Když vyměníš kobylkovej snímač (konkrétně já si tam dal SH Alnico Pro II) a trochu si pohraješ s výškou strun tak je to dobrá kytara. Samozřejmě že nikdy nebude znít jako Gibson za 30 tisíc, ale na začátek si myslím že to není špatná volba. Nevím kolik z těch lidí co tu říkají, že je to špatná kytara, na ní skutečně hrálo nebo jí má doma. Já jí mám, tak můj názor snad můžeš brát trochu vážněji.
tak tak
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

Super dik
saridon

Příspěvek od saridon »

Tuto kytaru mam. Potřeboval bych poradit. Když zahraju "g" struny má takový divný zvuk. Občas i na vyších polohách mě drnčí o pražec.
Jinak co se tíče zvuku moc spokojený nejsem. Když mám zaple oba snímače tak se ten zvuk docela dá. Když ale zapnu kobilkový tak je to strašně upištěné. A naopak když zapnu krkový snímač zase moc ubasovené.
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Pokud ti to drnčí tak si musíš pohrát s nastavením výšky kobylky a prohnutím krku.. je to teda trochu otrava no.
termyx

Příspěvek od termyx »

saridon píše:Tuto kytaru mam. Potřeboval bych poradit. Když zahraju "g" struny má takový divný zvuk. Občas i na vyších polohách mě drnčí o pražec.
Jinak co se tíče zvuku moc spokojený nejsem. Když mám zaple oba snímače tak se ten zvuk docela dá. Když ale zapnu kobilkový tak je to strašně upištěné. A naopak když zapnu krkový snímač zase moc ubasovené.
co máš za aparát? a možná by pomohlo koupit místo kobilkového snímač kobylkový..ten by měl být to pravé zrovna pro LP 100 od epi!!! :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
saridon

Příspěvek od saridon »

K tomu aparátu. Taky nemám moc extra Hartke piggy stack. Ale zkoušel sem to i jen přes mix A&H Zed 22 a taky ten zvuk je nic moc. Myslíš že stačí vyměnit jen ten kobilkoví?
Co se týče toho krku. Nevím přesně čeho se mám držet při seřizování krku a při nastavení kobilky.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

saridon píše:K tomu aparátu. Taky nemám moc extra Hartke piggy stack. Ale zkoušel sem to i jen přes mix A&H Zed 22 a taky ten zvuk je nic moc. Myslíš že stačí vyměnit jen ten kobilkoví?
Co se týče toho krku. Nevím přesně čeho se mám držet při seřizování krku a při nastavení kobilky.
Ty seš kobilkovej provokatér, to ti řeknu :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
saridon

Příspěvek od saridon »

vikicek píše:
saridon píše:K tomu aparátu. Taky nemám moc extra Hartke piggy stack. Ale zkoušel sem to i jen přes mix A&H Zed 22 a taky ten zvuk je nic moc. Myslíš že stačí vyměnit jen ten kobilkoví?
Ty seš kobilkovej provokatér, to ti řeknu :)
Ono se to stene když všechno má v názvu kobylku. :)
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Drž se toho aby to byl správnej kompromis mezi (ne)drnčením a mezi co nejsnadnějším mačkáním strun.. Neboli - nejlepší by asi bylo kdyby struny byli co nejblíže hmatníku, ale od určitýho bodu ti už prostě začnou cinkat, takže je dej tak aby byli tak akorát před tím než začnou cinkat... Ten krk musíš ohýbat do roviny nebo-li imbusem doprava při pohledu od kobylky. Ale zase to nepřeháněj abys tu kytaru nezkurvil.
saridon

Příspěvek od saridon »

tele.kom píše:Drž se toho aby to byl správnej kompromis mezi (ne)drnčením a mezi co nejsnadnějším mačkáním strun.. Neboli - nejlepší by asi bylo kdyby struny byli co nejblíže hmatníku, ale od určitýho bodu ti už prostě začnou cinkat, takže je dej tak aby byli tak akorát před tím než začnou cinkat... Ten krk musíš ohýbat do roviny nebo-li imbusem doprava při pohledu od kobylky. Ale zase to nepřeháněj abys tu kytaru nezkurvil.
Krk byl trochu křiví. Tak sem ho narovnal jak psals super díky. I dohmat sem trochu zeštěloval a je to docela v klidu. Ted ještě sehnat prachy na snímač a docela by ta kytara ušla :D
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

A co hraje ti ted dobre???
saridon

Příspěvek od saridon »

Urby píše:A co hraje ti ted dobre???
Tak jak bylo řečeno ten kobilkový snímač je špatný. Jinak nezkoušel sem ji na kvalitním aparátu tak nevim ani co od ní můžu čekat.
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

tak piste dal k ty kytare
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Urby píše:tak piste dal k ty kytare
A co jako bys chtěl vědět? Je to prostě průměrnej kus čínskýho pádla, mě se nelíbila vůbec. Jeď si ji zkusit sám, ty ji budeš držet v ruce.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Joey píše:
Urby píše:Hodte jeste nejakej nazor prosim
Humus.
souhlas
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“