Volejte administrátora
- ...EDGE...
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus, imperator, poeta optimus et artifex clarissimus, regratiat suis fideli et sperat in magnificam futuram sui imperii.armi píše:Vivat imperator!
Plaudite, cives!
![]()
Tak tohle mi dalo zabrat, ale aspon něco jsem po dvou letech latiny vypotil, ikdyž tam asi budou chyby.
Prostě díky a přejme si všichni do budoucna jen to nej.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
netušíte proč mi začalo pod firefoxem...
při spuštění stráneky se zobrazí nick a heslo (heslo ok) a když to odkliknu tak se to nechce přihlásit, jen to naběhne znovu, zase kliknu, zas a zas. dříve se to spustilo automaticky. tak musim přes IE tam to funguje (autamatické přihlášení). tušíte důvod? díky
při spuštění stráneky se zobrazí nick a heslo (heslo ok) a když to odkliknu tak se to nechce přihlásit, jen to naběhne znovu, zase kliknu, zas a zas. dříve se to spustilo automaticky. tak musim přes IE tam to funguje (autamatické přihlášení). tušíte důvod? díky
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
Vymaž cookies v prohlížeči.felixx píše:netušíte proč mi začalo pod firefoxem...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ale taky koukam, ze je to jakysi silne originalni reseni, ktery se nabizi na vsechno.
takovej elixir zivota, nebo kamen mudrcu
nejde ti tohle: vymaz cookies, nejde tamto, vymaz cookies
ale zas pokud to funguje
takovej elixir zivota, nebo kamen mudrcu
nejde ti tohle: vymaz cookies, nejde tamto, vymaz cookies
ale zas pokud to funguje
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Re: Volejte administrátora
Volám administrátora - prosím o doplnění slovníku automatických oprav o výrazy "v-y-brace" a "vý-s-tuha". Pořád lepší než kytar-y-sta, ale jako studenta technického zaměření mě to celkem yrytuje.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Když si to tam moc přeješ, tak na to kouknu 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
woro - tebe to "yrytuje" jooo?

Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
That´s the pointSmileCZ píše:woro - tebe to "yrytuje" jooo?![]()
![]()
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Přišel jsem na to, že je to přidávání obrázků do příspěvku je dost dojebané.
Problém je v tom, že když nahranu první obrázek, tak je pro něj platný tag
Když pak nahraju další obrázek, tak nejenže se ten nový objeví navrchu ale změní se i tag, tak že:
pro 1. obrázek platí:
pro 2. obrázek je to !!!!!!!
To je přeci úplně nepoužitelné, obzvlášť, když tvořím příspěvek postupně. Pak se mi ty tagy nahráním dalšího obrázku úplně rozhází!
Prosím o opravu.
Problém je v tom, že když nahranu první obrázek, tak je pro něj platný tag
Kód: Vybrat vše
[attachment=0][/attachment]pro 1. obrázek platí:
Kód: Vybrat vše
[attachment=1][/attachment]Kód: Vybrat vše
[attachment=0][/attachment]Prosím o opravu.
Napadlo mě takový vylepšení, když je člověk na obsahu celýho fóra tak se mu v pravým sloupci zobrazujou nejaktuálnější témata.Když na něj klikneš tak tě to hodí na první stránku.Co kdyby to odkazovalo rovnou na stránku s posledním příspěvkem?
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Vedle nicku toho, kdo poslední příspěvek poslal je takový malý list papíru, ten linkuje na poslední příspěvek od tvé návštěvy.
Tak jsem si "polepšil" na Explorer 8 a nedrží mi automatické přihlášení, vždy když vypnu kompl a znovu zapnu forum, tak se musím přihlásit. Když jen vypnu explorer a zapnu znova (bez vypnutí počítače), tak ten problém nemám. Zkoušel jsem vymazat cookies, ale nepomohlo to. Poradí někdo, co jak kde nastavit? Dělá mi to na všech forech (teda nedělá...). Díkec.
Naposledy upravil(a) Ferino dne 24.02.2010 16:36, celkem upraveno 2 x.
Cort X-TH, Engl Ritchie Blackmore Sign., Engl 2x12 V30, Korg AX1500
Internet Explorer nepoužívali ani neandrtálci, protože věděli, že je na pytel
stáhni Mozillu ( nebo něco jiného ) a jednou za čas vymaž cookies a historii a nemělo by to blbnout. Něco podobného už jsem s Nerem řešil a bylo to akorát o prohlížeči.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Zkus zapnout cookies - v IE bude určitě nějak hustě zaplé bezpečnostní opatření, které je vypne.
Tak už se mi to chytlo a funguje to, asi ty cookies nebyly dobře promazaný, či co. Hlavně, že to fachčí.
Cort X-TH, Engl Ritchie Blackmore Sign., Engl 2x12 V30, Korg AX1500