Celolampové kombo do 9 000,-Kč, poraďte
Pravidla fóra
Celolampové kombo do 9 000,-Kč, poraďte
Zdravim Vás všechny.
Jako každý rok i v lednu budou slevy na komba a celkově kytarové výbavy.
A tak bych se Vás rád zeptal, jaké lampové kombo bych si měl ozkoušet a popřípadě zakoupit, hlavně potřebuju, aby to utáhlo zkušebnu a koncíky (kluby, popřípadě fesťáky). Cena je max. 9000,-Kč, je to málo, ale i za to málo by se dalo něco sehnat, ne ?? Když se to píchne ještě do boxu, tak to bude určitě dostačující.
Předem díky za odpovědi.
Jako každý rok i v lednu budou slevy na komba a celkově kytarové výbavy.
A tak bych se Vás rád zeptal, jaké lampové kombo bych si měl ozkoušet a popřípadě zakoupit, hlavně potřebuju, aby to utáhlo zkušebnu a koncíky (kluby, popřípadě fesťáky). Cena je max. 9000,-Kč, je to málo, ale i za to málo by se dalo něco sehnat, ne ?? Když se to píchne ještě do boxu, tak to bude určitě dostačující.
Předem díky za odpovědi.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
covece, donedavna jsme meli uplne stejnou vybavu
ja ted koupil Crata V-33, a nemuzu si ho vynachvalit
a to jsem ho jeste nezkousel na vyssi hlasitost jak 3/10 .
Jde ale hodne o to, co chces hrat, coz bys mel specifikovat
ja ted koupil Crata V-33, a nemuzu si ho vynachvalit
Jde ale hodne o to, co chces hrat, coz bys mel specifikovat
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- citizen.one
- citizen.one
presne tak, na hard rock je ta 33ka idealni.bjjz píše:crate v18 ma pekny hard rock, v33 natom mozna bude podobne, ale nevim nehral jsem ,)
jeste jsem akorat neozkousel, jak moc kresli na cleanu pri vyssich hlasitostech.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- 60'Rock_N'_Roll
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
Už tak od 4 se ani moc nezvedá hlasitost jako spíš přidává zkreslení a když si eště přišlápneš boost, tak ti z cleanu leze hodně křupavej crunch.Asanoth píše:presne tak, na hard rock je ta 33ka idealni.bjjz píše:crate v18 ma pekny hard rock, v33 natom mozna bude podobne, ale nevim nehral jsem ,)
jeste jsem akorat neozkousel, jak moc kresli na cleanu pri vyssich hlasitostech.
A za mě buď V33, ale bohatě stačí i ta osmnáctka - stejně mám vytažený dvě lampy, abych to moh pořádně tavit...
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
to s tou hlasitosti mi pride dost divny, protoze pak by to na 33W A Class hralo sakra potichu...
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
No vážně už moc větší nárůst hlasitosti nepociťuju - už na tu čtyrku to řve jak hovado... Co je v kombu za repra?Asanoth píše:to s tou hlasitosti mi pride dost divny, protoze pak by to na 33W A Class hralo sakra potichu...
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
2x nejaky Crate, o kterejch nikde nejsou zadny technicky udajeDubla píše:No vážně už moc větší nárůst hlasitosti nepociťuju - už na tu čtyrku to řve jak hovado... Co je v kombu za repra?Asanoth píše:to s tou hlasitosti mi pride dost divny, protoze pak by to na 33W A Class hralo sakra potichu...
bjjz: ta V-50 pdle me nema tak peknej zvuk jako V-33, ale to uz je veci nazoru
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
soude dle v18 je prome co se cleanu tyce idealnejsi v50.. v18 ma name moc kulaty, teply a hlavne chlupaty zvuk.. ta v50 je takove ostrejsi.. ovsem zkresleny ma v18 fakt supa, takovy stavnaty overdrive, hodne se mi libil .) jenze mi chybel jeste kanal metal a jelikoz v18 byla jednokanal a ja castu hraju na clean, tak by to bylo cele takove na ... v33 jsem mel taky v hledacku kvuli tomu dvoukanalu, jenze vte dobe co jsem ji chtel, stala 11k.. takze vyhralo v50, ktera ma pekny clean, metal kanal se mi taky libi a ted uz to jen dokrmit nejakym odAsanoth píše:2x nejaky Crate, o kterejch nikde nejsou zadny technicky udajeDubla píše:No vážně už moc větší nárůst hlasitosti nepociťuju - už na tu čtyrku to řve jak hovado... Co je v kombu za repra?Asanoth píše: to s tou hlasitosti mi pride dost divny, protoze pak by to na 33W A Class hralo sakra potichu...![]()
bjjz: ta V-50 pdle me nema tak peknej zvuk jako V-33, ale to uz je veci nazoru![]()
no, mam pocit, ze na techhle veckach moc metalu nenajdes 
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to
.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
V kombinaci Metal Muff+Crate V 33 dostaneš nejlepší metalový zvuk za ty prachy...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein