proč mě přídou ty názory nějak vyhrocené? Podle mě je to dosti ošmelený nástroj... držel sem ho ale jednou, proto ať posuzují jiní....
Epiphone Les Paul LP100
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
LP se šroubovaným krkem a tělem z olše je prostě nej. jako bezkonkurenčně v cenové kategorii není nic lepšího.
proč mě přídou ty názory nějak vyhrocené? Podle mě je to dosti ošmelený nástroj... držel sem ho ale jednou, proto ať posuzují jiní....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
olse ma asi o dost jinej zvuk nez mahagon s javorovym topem a sroubovanej krk neni moc lpckovej, zkracuje dost sustain.
proste to je nejaka kytara tvaru LP nikoliv LP.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
pro cloveka, kterej chce LP je podle me dost spatny, ze to neni LP, nemyslis
?
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
No vidíš, a podle instrumenta ho naopak šroubovanej prodlužuje, páč tam neni to lepidlo ...Asanoth píše:olse ma asi o dost jinej zvuk nez mahagon s javorovym topem a sroubovanej krk neni moc lpckovej, zkracuje dost sustain.
"Malý sustain lepeného krku je způsoben tím, že lepidlo tak dobře nepřenáší zvuk, jako třeba dotyk dvou sešroubovaných dřev."
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ne, tady ale jde o to, ze tohle neni Les Paul. Les Paul je pro me kytara tohodle tvaru z mahagonu s javorovym topem. Na druhou stranu, stratocaster je pro me i z javorumrkendy píše:Myslis, ze tuhle kytaru nekdo kupuje, protoze chce ZVUK LP?
vikicek: dobre
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Hele, co kdybys zvednul p***l a šel si vyzkoušet pár kusů tohodle modelu? Zabilo by tě to?Urby píše:jak vite ze nebude hrat dobre vy uz s te ji meli protoze ja si myslim ze u kytar do tech 10mozna i 20 tisic je to celkem o kusu toho vyrobku nejakej muze bejt maximalne odflaknutej ale nejakej muze bejt dobrej nejlepsi je kdyz si ji muzes prohlidnout a zkontrolovat
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Me je jedno, co je to pro tebe, Les paul to proste je.. Tyhle kytary jsou urceny pro zacatecniky, jako prvni kytara. Tezko zacatecnik pozna jestli je ta kytara z olse nebo z mahagonu a nebo jakej ma spoj krku. Nadavas tady na neco so sis nekde precet. U tehle levnejch kytar bych spis vybral sroubovanej, pod kterej se muzes kouknout a vybrousit pripadne loze. S lepenym se muzes chlubit, ze mas pravyho lespaula, ale u tehle kytar nemuzes nikdy vedet, co ti tam sikmookej zalepil a jak to tam zalepil.. Jo a statocaster z javoru...?Asanoth píše:ne, tady ale jde o to, ze tohle neni Les Paul. Les Paul je pro me kytara tohodle tvaru z mahagonu s javorovym topem. Na druhou stranu, stratocaster je pro me i z javorumrkendy píše:Myslis, ze tuhle kytaru nekdo kupuje, protoze chce ZVUK LP?![]()
vikicek: dobre
Joey píše:Hele, co kdybys zvednul p***l a šel si vyzkoušet pár kusů tohodle modelu? Zabilo by tě to?Urby píše:jak vite ze nebude hrat dobre vy uz s te ji meli protoze ja si myslim ze u kytar do tech 10mozna i 20 tisic je to celkem o kusu toho vyrobku nejakej muze bejt maximalne odflaknutej ale nejakej muze bejt dobrej nejlepsi je kdyz si ji muzes prohlidnout a zkontrolovat
jak asi mam zvednout p----l kdyz nebydlim nekde kde sou hudebniny a nic a ridicak nemam.po Vanocích jedu do Prahy ale kdyz jedes po vanocich tak si vetsinou ty kytary musis zamluvit protoze je vetsina obchodu nema skladem a maly hudebniny v Praze neznam
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
kendy: no, pokud je ti to jedno, tak nevim, proc ses ptal
. a nenadavam, jen konstatuji.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mno, mám-li být slušný, tak je to dost divný. Ba bych si troufal říct, že je to pěkná ptákovina, ale to je jedno...vikicek píše:No vidíš, a podle instrumenta ho naopak šroubovanej prodlužuje, páč tam neni to lepidlo ...Asanoth píše:olse ma asi o dost jinej zvuk nez mahagon s javorovym topem a sroubovanej krk neni moc lpckovej, zkracuje dost sustain.
"Malý sustain lepeného krku je způsoben tím, že lepidlo tak dobře nepřenáší zvuk, jako třeba dotyk dvou sešroubovaných dřev."
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
já bych si zas troufal říct, že to je všechno jen blbý dogma. Řeči okolo sustainu jsou blbost. Šroubovanej,lepenej,průběžnej krk, FR, nebo pevná kobyla to skoro neovlivní! Jde o to, JAK KVALITNĚ je celá kytara udělaná (materiály i ta práce). Proč by jinak Jackson dělal kytary za 80 000,- se šroubovaným krkem a FR? Aby ta kytara neměla dozvuk? Sorry,ale ty vaše Corty (např. XK Custom) by shořely jako papír vedle esp se šroubovaným krkem a FR (ESP M-II). Nejde o konstrukci, ale o kvalitu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S tím souhlasím...Saul píše:já bych si zas troufal říct, že to je všechno jen blbý dogma. Řeči okolo sustainu jsou blbost. Šroubovanej,lepenej,průběžnej krk, FR, nebo pevná kobyla to skoro neovlivní! Jde o to, JAK KVALITNĚ je celá kytara udělaná (materiály i ta práce). Proč by jinak Jackson dělal kytary za 80 000,- se šroubovaným krkem a FR? Aby ta kytara neměla dozvuk? Sorry,ale ty vaše Corty (např. XK Custom) by shořely jako papír vedle esp se šroubovaným krkem a FR (ESP M-II). Nejde o konstrukci, ale o kvalitu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008