Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Snes se, Saule, do reálných sfér... Objektivně-subjektivní pohled ocbhodníka? Harmony central? Prosím tě...

Kdyby to někdo rozdával, tak by to musel být člověk nezaujatý. Navíc by se to bohužel jistě brzo zvrhlo, lobby je silná...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

proč ne podle harmony centralu? já si myslím, že to je poměrně objektivní hodnocení.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jako že třeba 8 bodů už je dobré na tip?

Tohle neprojde, to prostě není otázkou e-shopu, hodnotit má fórum, respektive si má člověk najít stránky typu HC. A už i kvůli tomu, že kdybych já viděl na nějakém e-shopu "tip prodejce", tak poslední, co bych za ním hledal, je objektivita...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nero píše:kdybych já viděl na nějakém e-shopu "tip prodejce", tak poslední, co bych za ním hledal, je objektivita...
Amen :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Wohma píše:
Nero píše:kdybych já viděl na nějakém e-shopu "tip prodejce", tak poslední, co bych za ním hledal, je objektivita...
Amen :)
Amen, ale začátečník třeba ne.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

no, a to asi jde, ne?
kdyz uvidis na S300 "TIP PRODEJCE!!!!!" a k tomu "EXTRA SLEVA!!!!!" a nebudes tusit, jakej je rozdil mezi HB a SC(tim jsem chtel, pro mene chapave, vyjadrit, ze nemas o kytarach moc paru, coz zacatecnici nemivaji), tak si koupis S300.
Coz by bylo spatne.
ona totiz cedulka "TIP PRODEJCE!!!!!" by se davala asi na kusy, ktery by chteli panove prodat a nikoliv na kusy, ktery by byly dobry.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

V e-shopu mi chybí Hello Kitty strat. Ten klasický s Kitty pickguardem. To už ho nevyrábějí ? :cry:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Smrťokvítek píše:V e-shopu mi chybí Hello Kitty strat. Ten klasický s Kitty pickguardem. To už ho nevyrábějí ? :cry:
Tyjo fakt není :-( Vsadil bych se, že tahle kytara by byla na prvních 10 pozicích jako "nejvíce prohlížená kytara e-shopu" :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Teď mě napadla jedna věc... když si vybírám notebook na jednom e-shopu můžu si vybrat zda tam chci ten či onen procák atd... atd... něco takového by se hodilo i tady třeba v sekci kytary hard a heavy filtr na tremolo/ pevná kobyla atd... u jinačí sekce třeba single snímač/ hambáč atp. jak jsem vybíral svou první kytaru tak to bylo celkem zdlouhavé než jsem něco našel bez "fofrklacku", takhle by to bylo mnohem rychlejší :) ještě mě napadlo, třeba u komb a zesáků filtr na waty...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Zajímavý nápad, ale na provedení asi poměrně komplikovaný, když si vezmu, jaký bordel je tam už ted... Někdo by to musel komplet celé třídit atd...

PetrPeter 1975 - 2008
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Mjkl: Hele, na kytarách nefunguje ani obyčejný fulltext vyhledávání, to bys chtěl moc :lol:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No na druhou stranu je to jejich vizitka, že v tom mají takovej bordel už teď, dkyž to třídění není nijak složitý.
Já bych byl rozhodně pro, aby se rozšířili možnosti filtrů
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Návrh přednesu, uvidíme, co se z toho vyklube.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak mám zajímavé novinky - vypadá to, že se na kytarách.cz objeví kytary značky Parker. Teda vypadá - mám za úkol napsat popisky a až budou, tak by se to mělo objevit na e-shopu.

PetrPeter 1975 - 2008
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Parker, mmm, těším se:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Nero píše:Tak mám zajímavé novinky - vypadá to, že se na kytarách.cz objeví kytary značky Parker. Teda vypadá - mám za úkol napsat popisky a až budou, tak by se to mělo objevit na e-shopu.
nejdříve to by to ale chtělo přidat popisky ke cortkám :D ;)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Mjkl:jo to jsem si taky říkal,ale myslim že všechny technický udaje najdeš u konkurečnío e-shopu,tak to zatim můžeš vyčíst tam :wink:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

prosimvas netrapte ho tolik, ma i jiny starosti nez popisky :D
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Popisky na Corty jsem dělal, v pondělí odeslal šéfovi a ted je jen otázka, aby to někdo na kytarách.cz asi překontroloval a hodit na web.

O upozornuju, že rejpaly opravdu nemám rád.

PetrPeter 1975 - 2008
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

chybí mi struny Rotosound - dost velká chyba :) shanim je pak vsude mozne zrovna tak trsatka firmy Herdim (West Germany)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „E-shop Kytary.cz“