Epiphone Les Paul

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Asanoth

Re: LP

Příspěvek od Asanoth »

Joey píše:
mr.sneidy píše:Zdarec, mám doma Epiphone Les Paul Studio. Combo Marshall mg100dfx. Chci se zeptat jestli má někdo stejnou výbavičku 8) a jakej efektovej procesor by se hodil :) zatim jsem uvažoval o koupi wah wah pedálu cry baby..
Zatím bys měl uvažovat o prodeji komba...teda, pokud nehraješ Static-X :mrgreen:.
:D :D :D
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
mr.sneidy

Příspěvek od mr.sneidy »

Joey píše:
mr.sneidy píše:Zdarec, mám doma Epiphone Les Paul Studio. Combo Marshall mg100dfx. Chci se zeptat jestli má někdo stejnou výbavičku 8) a jakej efektovej procesor by se hodil :) zatim jsem uvažoval o koupi wah wah pedálu cry baby..
Zatím bys měl uvažovat o prodeji komba...teda, pokud nehraješ Static-X :mrgreen:.
:D a to jako proč? Hraju převážně Metallicu a má to brutální sound, jako je na death magnetic ;) nevim proč měnit kombo čeče, ty máš jaké??
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

mr.sneidy píše:
Joey píše:
:D a to jako proč? Hraju převážně Metallicu a má to brutální sound, jako je na death magnetic ;) nevim proč měnit kombo čeče, ty máš jaké??
Ále nic...:lol: já mám #^!& ?{{*{!ho Kustoma.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“