Celolampové kombo do 9 000,-Kč, poraďte

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to :wink:.
Jeste jsem neslysel o nekom, kdo by potreboval dokrmovat Valvekinga, protoze tam mel malo gainu... Videl jsem, ze pred nej borci strkali kreslitka, ale to bylo bud proto, ze potrebovali jump na sola, nebo ze se jim nelibil charakter zkresleni.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Wohma píše:
Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to :wink:.
Jeste jsem neslysel o nekom, kdo by potreboval dokrmovat Valvekinga, protoze tam mel malo gainu... Videl jsem, ze pred nej borci strkali kreslitka, ale to bylo bud proto, ze potrebovali jump na sola, nebo ze se jim nelibil charakter zkresleni.
Beru...když jsem ho zkoušel tak jsem gain měl na 4rce :wink:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Wohma píše:
amen. nejsem tedy zadny brutal metalista, ale myslim, ze gain VK musi stacit. Smrcka drive mam jednak na lehci zkresleni a taky jako takovou hracku do budoucna, kdy bude potreba :-). Muff je prece jen hodne jinsi druh zkresleni nez ma VK.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
malejpeavey

Příspěvek od malejpeavey »

jedině Peavey :-)
VOX AC50 vlastní Homemade+Marshall AVT412XAT, Epiphone Les Paul Custom Plus, Tubescreamer, Guvnor plus, DigiTech Quad rack efect, CryBaby Dunlop
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

zkus si zahrat na bugeru..
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

co máš furt s tou Bugerou?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

spíš bych se ptal, co mají všichni ostatní s tím valvekingem:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Saul píše:co máš furt s tou Bugerou?
mam z ni radost.. :)
malejpeavey

Příspěvek od malejpeavey »

když říkám "jedině peavey" tak samozřejmě myslím jen peavey Made in USA, a ne čínský VKčko................... :-) sorry teď se na mě vrhnou VK majitelé :-)
VOX AC50 vlastní Homemade+Marshall AVT412XAT, Epiphone Les Paul Custom Plus, Tubescreamer, Guvnor plus, DigiTech Quad rack efect, CryBaby Dunlop
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Maples píše:spíš bych se ptal, co mají všichni ostatní s tím valvekingem:D
Jeste donedavna to byla jedina celolampa s dostatecnym vykonem i pro rockovou/metalovou kapelu a s cenou pod 10K (jetej urcite) - a navic s docela slusnym modernim metalovym zkreslenim. Uznavam, ze dneska uz je ta konkurence bohatsi :)
Somnus Aeternus
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Wohma píše:
Maples píše:spíš bych se ptal, co mají všichni ostatní s tím valvekingem:D
Jeste donedavna to byla jedina celolampa s dostatecnym vykonem i pro rockovou/metalovou kapelu a s cenou pod 10K (jetej urcite) - a navic s docela slusnym modernim metalovym zkreslenim. Uznavam, ze dneska uz je ta konkurence bohatsi :)
Jo, to je fakt, navic VK ma jako jedinej tak siroky zkresleni(z tech levnejch lamp jsem nehral akorat na Defendera, a ten ma prej zkresleni dost blby). Ja tvrdim, ze Valveking urcite neni spatna volba.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Maples píše:čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
tak to je spis o vkusu, ne? Teda, ted nesrovnavam Engla za 50 s VK :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Maples píše:čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
To se mylis, ja levnejsich zkresleni vyzkousel hodne a VK je na tom lip. Nemuzu si pomoct, ale tve nazory mi prijdou naprosto cernobile, vetsinou vsechno, krome toho, co aktualne mas, je na h***o, pak to zmenis, nazory se zas zaktualizuji a aparat, kterej jsi tady mesic chvalil, je najednou uplne k hovnu a nejlepsi aparat na svete je ten novej. A samozrejme vsechno ostatni hraje jak Behringer za 500.
Somnus Aeternus
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Wohma píše:
To se mylis, ja levnejsich zkresleni vyzkousel hodne a VK je na tom lip. Nemuzu si pomoct, ale tve nazory mi prijdou naprosto cernobile, vetsinou vsechno, krome toho, co aktualne mas, je na h***o, pak to zmenis, nazory se zas zaktualizuji a aparat, kterej jsi tady mesic chvalil, je najednou uplne k hovnu a nejlepsi aparat na svete je ten novej. A samozrejme vsechno ostatni hraje jak Behringer za 500.
Souhlasím s Wohnou, viz například Carvin Belair :-)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no je to tak.. listnac by se mel dat dokupy :)
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

chci vidět, jak má nějakej tranďák stejný zkreslení jak VK... určitě má trošku jinej charakter zkreslení, ale o to líp...

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

Co sem ted k VK 112 konečně dodělal repro-box, tak s nim se zvuk posunul hóóódně dopředu. VK komba mají z výroby mizerný reproduktory, ale ten zesilovač je postavený si myslím výborně.
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

malejpeavey píše:když říkám "jedině peavey" tak samozřejmě myslím jen peavey Made in USA, a ne čínský VKčko................... :-) sorry teď se na mě vrhnou VK majitelé :-)
co dneska neni dělaný v číně nebo podobných zemích..?? Když si koupíš ve značkový prodejně adidasky, tak na štítku najdeš taky made in china a do h***a v nich šlápneš stejně tak jako v těch německejch... :D
Naposledy upravil(a) Vlčák dne 25.12.2008 17:53, celkem upraveno 1 x.
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Vlčák píše:
malejpeavey píše:když říkám "jedině peavey" tak samozřejmě myslím jen peavey Made in USA, a ne čínský VKčko................... :-) sorry teď se na mě vrhnou VK majitelé :-)
co dneska neni dělaný v číně nebo podobných zemích..?? Když si koupíš ve značkový prodejně adidasky, tak na štítku najdeš taky made in china a do h***a v nich šlápneš stejně tak jako v těch americkejch... :D
Adidas je Německá firma, nemusí být všecko značkové nutně z ameriky :D 8)
http://www.adidas.cz/historie.php
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“