Basovka na normalni kombo?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Dundee!!

Basovka na normalni kombo?

Příspěvek od Dundee!! »

Ahoj. mam otazku. Ted jsem si poridil bas kytaru ale mam zatim jen ji bez komba..ale mam doma kombo od normalni el kytary a hraju zatim pres nej. kazdopadne otazka je - nemuzu si to svoje kombo uspusobeny normalni el. kytare (30 W) znicit?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Můžeš. Dej max volume a práskni do toho a reprák si vystoupí :lol:
Kytarové repra nejsou moc dobře uzpůsobena na takový basový rozkmit...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Asanoth

Re: Basovka na normalni kombo?

Příspěvek od Asanoth »

Dundee!! píše:Ahoj. mam otazku. Ted jsem si poridil bas kytaru ale mam zatim jen ji bez komba..ale mam doma kombo od normalni el kytary a hraju zatim pres nej. kazdopadne otazka je - nemuzu si to svoje kombo uspusobeny normalni el. kytare (30 W) znicit?
ale jo, to pude. sice to bude znit blbe a ebude to vono, ale alepson to bude slyset a o to ti asi jde, ne? znicit to podle me nemuzes o moc vic, nez kdybys na to hral s kytarou, ale kdyz to nebudes tavit naplno, tak se nic nestane.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Dundee!!

Příspěvek od Dundee!! »

Aha)) tak dik moc za odpovedi))) o to mi slo nedavam volume na plny koule ale jen do pulky...tak jsem se bal aby mi neodeslo))
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Lepší je kytara na basovém aparátu, včera jsem to zkoušel na Ampegu 220W s 15' reprákem od bráchy a to byl buřec 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

ja bych basu do kytarovyho apce nedaval ze stejnyho duvodu, ktery uvedl demilich.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Adamz Asah píše:Lepší je kytara na basovém aparátu, včera jsem to zkoušel na Ampegu 220W s 15' reprákem od bráchy a to byl buřec 8)
přesně tak :twisted:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

boga píše:ja bych basu do kytarovyho apce nedaval ze stejnyho duvodu, ktery uvedl demilich.
mozna kdybys dal volume sakra vysoko a jeste to zboostril. Na clean to utahne, s osmelenym zvukem, ale podle me 30W trandak neni apec, kterym by se dalo odpalit repro.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Taky jsem zkoušel dát kytaru do 165W Laney basového a byl to masakr jak cip :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“