FENDER e-git 60s Clas. Player Strat - RW -Cust. sonic blue
Pravidla fóra
FENDER e-git 60s Clas. Player Strat - RW -Cust. sonic blue
Ahoj, napsali byste mi něco k týhle kytaře ? Dost se mi líbí, už jsem jí hrál a jsem docela vycukanej xD Ale teď je tady otázka, jestli přišetřit na nějakej American fender nebo koupit z Mexika ? Nějaký výrazný rozdíly tam jsou ? Díky za rady :) http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary- ... -30068.php
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel tenhle http://kytary.cz/fender-deluxe-strat-hs ... 51:0:0:1:0 .. prej že ten classic hraje daleko líp ..
To není amerika.*Twisted.Brother* píše:Já myslel tenhle http://kytary.cz/fender-deluxe-strat-hs ... 51:0:0:1:0 .. prej že ten classic hraje daleko líp ..
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
ano, pokdu si mam vybrat mezi kytarami do 30 000, za me taky.necross píše:za mě jedině amerikánfendr
ale u mexicanu se pohybujeme v torchu jinych cenovych relacich, ne?
Nejlepsi(nebo rozhodne jeden z nejlepsich) mexikancu je prej ten classic players 60s. Takze to asi nebude spatna kejtra.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě nejlepší z mexikánců. Super znějící 69' snímače ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
napsal něco o přišetření na american. to já vím že jsme trochu cenově jindeAsanoth píše:ano, pokdu si mam vybrat mezi kytarami do 30 000, za me taky.necross píše:za mě jedině amerikánfendr
ale u mexicanu se pohybujeme v torchu jinych cenovych relacich, ne?
Nejlepsi(nebo rozhodne jeden z nejlepsich) mexikancu je prej ten classic players 60s. Takze to asi nebude spatna kejtra.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
tak slusne zpracovaneho classic playera bych bral radsi nez usa stand
jen je skoda, ze by to musel byt rok 2006... do tech novych uz cpou nejake mexicke kopie tech snimacu a ne originaly, ktere by mely i pri priúadnem prodeji porad velkou cenu.... taky to asi nebude hrat presne jako ty origa...
u strata od fendera je naprosta konina resit, jestli je to mexiko nebo usa... i to mexio jde upravit tak, aby bylo velice slusne...
u strata od fendera je naprosta konina resit, jestli je to mexiko nebo usa... i to mexio jde upravit tak, aby bylo velice slusne...
- Regular John