Guitar pro 4- upgrade

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
kenjiroo

Guitar pro 4- upgrade

Příspěvek od kenjiroo »

mám následující problém- mám GP4, ale jen původní verzi. stahoval sem si upgrade, a všechno OK. ale odešel mi starej počítač, a v novim mám jen tu původní verzi z CD. Mezitim vyšloGP5 a ty upgready 4ky nemůžu sehnat a v tý základní verzi se mi v podstatě nespustí skoro nic. jenom věci pro GP3. Nechce se mi vrážet prachy do GP5 protože zas tak moc to nepoužívám, ale občas si chci něco přehrát a když to sou novější věci a neseženu to v GP3 tak to nespustím. nevíte někdo co s tím? Byl bych moc vděčný.
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Nějaký free řešení, co dokáže přehrát GP taby myslím exitstuje. Nebo si pusť ve VirtualBoxu třeba ubuntu a v něm tuxguitar. A nebo si to prachsprostě upirátni...
Shrot

Příspěvek od Shrot »

mycountry píše:Nějaký free řešení, co dokáže přehrát GP taby myslím exitstuje. Nebo si pusť ve VirtualBoxu třeba ubuntu a v něm tuxguitar. A nebo si to prachsprostě upirátni...
pokud nekdo vi jak prech... guitar pro, tak prosim SZ :twisted:
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

mycountry píše:Nějaký free řešení, co dokáže přehrát GP taby myslím exitstuje. Nebo si pusť ve VirtualBoxu třeba ubuntu a v něm tuxguitar. A nebo si to prachsprostě upirátni...
Anemohl bys mluvit česky?(':roll:')
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Je to nepěkné navádění, ale co... prostě si to vyhledej na nějakém torrentu a hlavně k tomu stáhni i real soundy :wink:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

kenjiroo píše:
Anemohl bys mluvit česky?(':roll:')
TuxGuitar - nejlepší free alternativa GuitarPro, je jak pro Linux, tak Win
http://www.tuxguitar.com.ar/
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ted dostanete panove... ctete pravidla...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

Giof píše:Je to nepěkné navádění, ale co... prostě si to vyhledej na nějakém torrentu a hlavně k tomu stáhni i real soundy :wink:
Vidim ,že to se mnou myslíte dobře, ale sem asi spíš kytarista, než hacker. Vůbec netuším kde a jak takový věci hledat, ale všem vám děkuji.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nejsme warez forum, tak se podle toho chovejte...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Na warez forech dávají odkazy na linky, kde to rovnou stáhnou.. já jen říkám jakým způsobem to má stáhnout :wink:
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Nero píše:Nejsme warez forum, tak se podle toho chovejte...
Nicméně kenjiroo originál koupený má, ale nemůže ho upgradovat, takže si musí sehnat GP5.Bylo by hnusné po něm chtít, ať si to koupí znova :)
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

Dariel píše:
Nero píše:Nejsme warez forum, tak se podle toho chovejte...
Nicméně kenjiroo originál koupený má, ale nemůže ho upgradovat, takže si musí sehnat GP5.Bylo by hnusné po něm chtít, ať si to koupí znova :)
Já bych si ho znova koupil kdybych to používal, ale na to abych to otevřel 3x za rok když se potřebuju na něco podívat tak se mi to zdá celkem drahá sranda. Jinak bych tu nerad způsobil nějaký problém a pokud už se tak stalo tak se omlouvám.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“