Celolampové kombo do 9 000,-Kč, poraďte

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

opraveno :lol:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Moje názory jsou černobílé leda tak v tom, že říkám, že je VK na ho*no, a to už se nikdy nezmění. Zvuk nikomu brát tedy nebudu, je docela normální, že většině se vždy líbí něco, co mě ne.)Tam jde spíš o lennost, vidouc levnou lampu, kterou si všichni chválej, vyzkoušíc si jí - a když ho to posadí na zadek, hlavně pro to, že nehledal mnoho jinde, koupí si to a je s tím, chvíli, někdy i dýl spokojenej.) a znova jsme u individuality a když publikuju svůj názor (a pár lidí se aspon trochu seklo, když se jim VK rozesral po tom, co jsem je varoval) tak jsou najednou černobílý:D
Líbí se mi dost z levnejch celolamp, klidně bych si i nějáké ve stejné cenové relaci pořídil a byl s ním spokojenej, VK by to ale nebyl ani za nic.) nechtěl bych ho ani zadarmo, protože bych ho pak neprodával s čistým svědomím:D
Carvina postihlo to, že po prvním zahráním v kapele jsem zjistil, že se mi totálně nehodí, prodal jsem ho dál a ten člověk je s ním moc spokojenej, je to kytarista ze spřátelený kapely, občas spolu hrajeme...Takže zase klídek,) Berte Crate, berte IMG, berte bazarový US Peavey, starší Fendery, dokrmujte a krabkujte, jak je libo.) Nebo se uneste valvekingem a počítejte s reklamacemi a opravami, které vám ho na chvíli mohou uzmout a budte spokojený se zvukem, jakej se vám líbí)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

za mě má Valveking palec dolů za nehezký čistý zvuk... pro člověka, ketrý využíje více zkreslení to nemusí být po zvukové stránce špatný aparát
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Dark Axel píše:za mě má Valveking palec dolů za nehezký čistý zvuk... pro člověka, ketrý využíje více zkreslení to nemusí být po zvukové stránce špatný aparát
ten cistej zvuk je takovy "ne moc plny", to je pravda. Ale ma vyhodu, ze moc nekresli(coz teda nemusi bejt pro kazdyho vyhoda :) )
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
matteo010
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matteo010 »

Ohledne VK musim souhlasit s maplesem, nedavno si byl u mne zkouset jeden kluk moji kopii jcm800, rozhodoval se mezi moji hlavou a prave VK. Nakonec si koupil noveho VK212. Circa za mesic projizdim bazar a vidim inzerat toho neboheho kluka:Prodam VK nebo vymenim za kopii 800 :D-to myslim mluvi za vse...i me se VK pri zkouseni celkem libil ale jsem si jisty ze omrzi(v horsim pripade se vyse*e)....ti co VK vlastnite nebo se vam jeho zvuk libi me nekamenujte, proti gustu zadny disputat
epiphone SG G-400►guyatone microchorus MC-2►ibanez distotion charger DS-10►Marshall JTM60,kopie JCM-800+1960B
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Dark Axel píše:za mě má Valveking palec dolů za nehezký čistý zvuk... pro člověka, ketrý využíje více zkreslení to nemusí být po zvukové stránce špatný aparát
Souhlasim z Axlem.
Z me stranky vyhrava zasadne Kustom Defender. Krasnej cistej zvuk a hezkej crunch a pripadne se da dokrmit krabkou :D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

simonwalker píše:
Souhlasim z Axlem.
Z me stranky vyhrava zasadne Kustom Defender. Krasnej cistej zvuk a hezkej crunch a pripadne se da dokrmit krabkou :D
ale to uz ses dost pres 9000, a Defendera jsem jeste prodavat na bazaru nevidel.

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

Já za sebe sem s VK spokojenej. Ano, je to jedna z levnějších celolamp a neni to žádnej zázrak. Za dobu co ho mam ( asi 1,5 roku ) s nim nebyl žádnej problem. Hraju ve dvou kapelách a kombo neustále převážim autem z jedný zkušebny domu a do druhý zkušebny.

Ale nikomu ho nevnucuju, at si každej sám koupí co mu sedí a na co má prostředky.
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

890 pres no... http://kytary.cz/kustom-celolampove-kom ... 06:0:0:1:0
Ale vis co ma o hodne hezcu crunch nez valveking a hodi se podle vic na rock a hard rock. Ten kresli jak blazen, to se hodi spis na metal. Navic takovej ten krasnej lampvej crunch kde se mezi cistym a overdrive zvukem z toho VK jen tak nevytahnes.
afektband

Příspěvek od afektband »

simonwalker píše:890 pres no... http://kytary.cz/kustom-celolampove-kom ... 06:0:0:1:0
Ale vis co ma o hodne hezcu crunch nez valveking a hodi se podle vic na rock a hard rock. Ten kresli jak blazen, to se hodi spis na metal. Navic takovej ten krasnej lampvej crunch kde se mezi cistym a overdrive zvukem z toho VK jen tak nevytahnes.
Srovnáváte aparáty, který jsou svojí ideologií uplně jinde. To jako kdybych řekl, že fender je zasraná s****a, páč neumí brutální zkreslení. Srovnávejte to, co spolu souvisí. U valvekinga je rozhodující zkreslení, ne čistej zvuk, to je spíš průměr. Další věc, co se týče spolehlivost, u mě zatím nebyl vůbec žádnej problém, hlavu mám rok, odehrál jsem na ní fakt hodin a hodin a zatím bez problému. Další důvod, proč ho tak zatracujete je ten, že valveking má v kombech dost podprůměrný repro, ale vymněňtě repro, bo si zahrajte na hlavu a uvidíte.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

mam pocit, ze ta poruchovost se tu nekde resila, ze nejak panove, co pracuji u Peavey, osmelili nebo posrali jednu(nebo mozna vic) dodavku. Kazdopadne myslim, ze ted uz by to melo byt v pohode.
Maples: Ten kamos co to prodaval to dost mozna mohl prodavat ciste proto, ze mel spatny kus nebo ze mu proste nesed. Ale tobe se VK nelibi a ja ti to neberu :)

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
curill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od curill »

pokud mas doma box tak bych koupil tu v33 crate pokud ne tak v50 kombo na obe sem hral a ve skusebne mam tu 18 a sem spokojenej :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“