Ale to poštovný je asi jeden z problémů, který mne na Anglii až tak neštve. Nejvíce mne štve to, že jsou líní zvednout p***l a jít aparát poslat. -- Pick up only, nebo dovoz do pár mil od jejich města-- Možná to není leností, ale jsou příliš opatrní.
Autorovi: Zajdi na ebay.de a hledej... Ebayu je víc... Ale na německém bývají dobré ceny. Počkej si nějakou dobu [nevztekej se]- bude to asi trvat, ... je doba, kterou bych ještě nazval jako Vánoce... Ceny jsou nahoře. Ale později tam budou fakt dobré kaufy. Svého Voxe jsem vydražil za 8 klacků, novej stojí 2x tolik... Ale jinak varuji tě----
Ten Vox má pěkný zvuk, ale později se ho nabažíš. Je to pořád jen simulace, já se divil, proč mi ten Marshall Guvnor moc nezní, a je to tím. Ale i přesto myslím, že je to pro začátek víc, než ideální. Já jsem začínal na 10 W chrčáku od Van Hornu... Vyhni se Van Hornu obloukem, je sice levnej, ale pak budeš litovat. TZN: ---
Jestli chceš zvuk tahat z efektů v podobě krabičky, tak Voxe nekupuj. Nebude to znít. Zkreslovátka obzlášť... Jinak na seznámení s efekty je ideální. Stejně to vidím na Blackhearta z ebaye... S dokrmovátkem, budeš-li chtít.
Edit: Ještě mne napadl Marshall Valvestate z ebaye. Aby ses ujistil, že na tom jde hrát i metal... Zkus si tam najít videa od RedSgShreddera... Napiš tam třeba Northern Comfort a hledej chlápka s červeným SG

...
A hraje konkrétně na Epiphone SG 400, akorát má u kobylky snímač od Seymour Duncana... Myslím, že SH 8... Už jsem se na jeho videa dlouho nedíval, tak mne když tak neukamenujte, jestli si to prověříte...