zdravim,
tak už konečně bych si měl koncem února kupovat nový kombo, měl bych na něj cca nákejch 7 000,-... koukal sem po Crate fw65, ale ted sem si všim Fender Frontman 212r... slyšel sem o FM že, na zkreslení je lepší doladit krabkou, ale když na tohle hrála jedna kapelka na koncíku, tak kytarista krabku neměl, a zkreslení to mělo slušný, takže to zkreslení by mi stačilo... u toho FM se mi taky líběj 2x 12" ... a k čemu sou u FM dva inputy?? a předem pls vynechte odpovědi, kdyby sis přišetřil moh bys mít lampu a podobně hraju nákej ten punk rock, rock, pop punk a podobný styly...
tak u Fendra se ti zkresleni libit mohlo tim ze na konciku to bylo poslany do Pa a je uplne jinej zvuk kdyz poslouchas kombo a nebo kdyz poslouchas jeho zvuk ktery leze z beden
za me crate mel jsem ho libil se mi, na frontmana jsem hral a nezaujal me.
Disasterpiece píše:tak u Fendra se ti zkresleni libit mohlo tim ze na konciku to bylo poslany do Pa a je uplne jinej zvuk kdyz poslouchas kombo a nebo kdyz poslouchas jeho zvuk ktery leze z beden
za me crate mel jsem ho libil se mi, na frontmana jsem hral a nezaujal me.
byl to malej klub, a řek bych že ty FM hráli čistě jen z toho, přes nic jinýho... ale jistej si tim nejsem... a když to má dva inputy, šla by do jednoho kytara a do druhýho mikrák??
jo, sla, ale to je jen tak na brnkani s kamosema, nejaky velky hrani je s tim prakticky nerealizovatelny. Teda, ja to apson tak mam u Lanýže.
Co Roland?
Asanoth: takže pstě na náký to zkreslený hraní to s mikrákem neni?? a Roland mě žádnej nezaujal, tyhle dva se mi líběj no...
Adamz Asah: tak spíš ten zkreslenej, asi pudu do Cratea no, ale zas u Fendera mě láká 2x12" repro ale zas je pravda, že to už je (když s tim hodlám hrát i jen tak doma) celkem dost no
Disasterpiece píše:65ka 1x12 ti v klidu staci i do zkusebny (sam sem na to hral) a pritom si muzes zahrat doma pri normalni hlasitosti kdy okna jeste zustavaji v ramech
Na toho fendra jsem párkrát hrál, o tom jak to hraje se tu moc rozepisovat nechci tak moc jsem to neprozkoumal, aby to bylo opravdu objektivní. Čistej se mi líbil, zkreslení jsem tak moc nezkoušel. Ale co chci hlavně říct je, že to NEUMÍ HRÁT POTICHU takže na to pozor. Domů bych si určitě nebral.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86 píše:Na toho fendra jsem párkrát hrál, o tom jak to hraje se tu moc rozepisovat nechci tak moc jsem to neprozkoumal, aby to bylo opravdu objektivní. Čistej se mi líbil, zkreslení jsem tak moc nezkoušel. Ale co chci hlavně říct je, že to NEUMÍ HRÁT POTICHU takže na to pozor. Domů bych si určitě nebral.
rofl další + pro Crate sice vždycky nehraju nejpotišejš, ale s tim Fenderem už by mě sousedi asi vykopli tak zdá se že pudu do Cratea už těch 65 je na doma dost
Bože pokud se ti zkreslný líbí(jako mě) tak nic neřeš. Lepší clean v téhle kategorii neseženeš. A cpát mu FW když se mu líbí zkreslení frontmana.. no jak chcete;)