Na to, že jsi podle všeho spíš basák a mla´das, si v bubenický diskuzi docela vyskakuješ!DJmanasek píše:
Na to že tě tady vidím asi týden, tak si docela prostořeká.
Trochu vychování a hodně rozumu do hrsti, příteli....
Na to, že jsi podle všeho spíš basák a mla´das, si v bubenický diskuzi docela vyskakuješ!DJmanasek píše:
Na to že tě tady vidím asi týden, tak si docela prostořeká.
Díky.....pehve píše:no jooo některý ženský prostě vletěj a začnou ...![]()
![]()
![]()
já jsem ale určitě rád za každou bubenickou duši tady na foru protože je jich sakra málo a dohadovat se s kytaristama je někdy taky vo ničem
no a protože je to slečna/dáma tak ji tu vítám dvakrát raději
Raška!!!!!Wanhotten píše:my co Monču už nějaký ten pátek známe se vůbec nedivíme. Když by sis nemohla vzpomenout, tak slovo Heligonkář by ti snad mělo napovědět.Jinak opravdu si myslím že je zbytečné řešit kdo má mezi nohama ptáka a kdo ne.
Já se nehádám a ani nechci... ale když si někdo na mě ptevře papuli, musím musím se ohradit a dát jasně najevo, že tudyhle cesta nevede a pšenka nekvete.JackLemon píše:Děcka nehádejte se ikdyž to k téhle " branži" patří

No te´d už tě taky z příspěvků docela znám a tak bych se nehádala, ale ty bys už mi te´d taky nenapsal to co prve, že??DJmanasek píše:Promiň Mončo, ale prostě mi přišlo, že jsi nějaká moc Hrr do všeho, nejsem na to moc zvyklýTak se omlouvám.
A nejsem DJ, to DJ je nějaká zkratka, ale zapoměl jsem už jaká, někde by to tu na fóru mělo být
Máš pravdu, ale jsem strašně rád, že je tu další člověk, co tomu rozumí a mluví k věci.Monikad píše:No te´d už tě taky z příspěvků docela znám a tak bych se nehádala, ale ty bys už mi te´d taky nenapsal to co prve, že??DJmanasek píše:Promiň Mončo, ale prostě mi přišlo, že jsi nějaká moc Hrr do všeho, nejsem na to moc zvyklýTak se omlouvám.
A nejsem DJ, to DJ je nějaká zkratka, ale zapoměl jsem už jaká, někde by to tu na fóru mělo být![]()
![]()
V POHODĚ!!![]()