8-string guitar
Pravidla fóra
8-string guitar
Nevít někdo o nějkém e-shopu(zahraniční),který by měl větší výběr těchto nástrojů? u nás se dají sehnat jenom dva modely(ibanez a ltd)chtěl bych něco od schecteru od těch sem našel jenom jeden model ale na mě moc drahý taky přemýšlím že bych si ji nechal postavit....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Zahranicni custom shopy nikdy nebudou levnejsi nez seriova vyroba Schecteru. Spis napis ceskym kytararum, na instrumentu byl clanek o tom, jak nejakymu manikovi z ceske kapely kdosi stavel osmistrunku. Mam pocit, ze to byli Colp.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jo byli to Colp ale to bylo za 30táců...nemyslel sem custom shop ale konkrétně Pořízku....osmu za 12 tis nechci ale tak cca za 20klacků....Wohma píše:Zahranicni custom shopy nikdy nebudou levnejsi nez seriova vyroba Schecteru. Spis napis ceskym kytararum, na instrumentu byl clanek o tom, jak nejakymu manikovi z ceske kapely kdosi stavel osmistrunku. Mam pocit, ze to byli Colp.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
RE:
tak to jsem zvědavej, ať to vyjdeDirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubil
Re: RE:
Někde bylo napsaný že je to od F do A, tak na to leda nějakou ladičku, která je dělaná na komplet oktávu(CDEFGAHC)cerfotoc píše:tak to jsem zvědavej, ať to vyjdeDirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubilbtw. co budeš dělat s tou svou sedmičkou? a jak tu osmičku chceš ladit? sorry sem moc zvědavej:D
např:
http://kytary.cz/danelectro-pedalova-ch ... 48:0:0:1:0

Budu ladit do Fis aspon teda ze začátku možná to časem podladím do Cis ale to zatím jěště nevím...jinak ta cena možná jěště klesne chce mi tam narvat basový snímač EMG to se mi zdá ale nepoužitlné v uvozovkách,napsal sem mu že tam chci RM tak uvidím co na to napíše...jinak sedmu si nechám mám ji hodně rád a tam ladím do A...cerfotoc píše:tak to jsem zvědavej, ať to vyjdeDirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubilbtw. co budeš dělat s tou svou sedmičkou? a jak tu osmičku chceš ladit? sorry sem moc zvědavej:D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ty jsi málo šílenec, fandím tiDirX píše:Budu ladit do Fis aspon teda ze začátku možná to časem podladím do Cis ale to zatím jěště nevím...jinak ta cena možná jěště klesne chce mi tam narvat basový snímač EMG to se mi zdá ale nepoužitlné v uvozovkách,napsal sem mu že tam chci RM tak uvidím co na to napíše...jinak sedmu si nechám mám ji hodně rád a tam ladím do A...cerfotoc píše:tak to jsem zvědavej, ať to vyjdeDirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubilbtw. co budeš dělat s tou svou sedmičkou? a jak tu osmičku chceš ladit? sorry sem moc zvědavej:D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.proguitarshop.com/product.ph ... goryID=394
uvidíš jaká bude výsledná cena, ale mohlo by to být zajímavé
samozřejmě... 8mistrunky jsou teĎko "velká novinka", takež po pár let budou jejich ceny v astronomických číslech i za ty základní (jediné) modely
edit: oh sh*t, cena tam je... 900 doláčů není tak moc
uvidíš jaká bude výsledná cena, ale mohlo by to být zajímavé
samozřejmě... 8mistrunky jsou teĎko "velká novinka", takež po pár let budou jejich ceny v astronomických číslech i za ty základní (jediné) modely
edit: oh sh*t, cena tam je... 900 doláčů není tak moc
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 3.01.2009 20:35, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colp
ted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a vyjde tě to levněji než 8strunný schecter co jsem postoval výše?DirX píše:Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colpted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
já si myslím, že zrovna tohle by ti měl říct ten, kdo ti tu kytaru dělá. Jestli to on neví a ptá se tě, tak je to hovnař.DirX píše:Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colpted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
TEn Schceter vyjde na 18 cc že? Ta mojě mě vyjde na 25tis. ale zas tm mám co chci a troufám si tvrdit že bude i lepší...říkal mi něco ohledn ě toho basového snímače lae myslím si že je to otázka názoru...nabízel mi i snímače lungren....Dark Axel píše:a vyjde tě to levněji než 8strunný schecter co jsem postoval výše?DirX píše:Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colpted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
mno, řekl bych, že Dany by ti to za těch 18000 dokázal dovézt... nebo etdado 20000 snad určitě (podle kurzu dolaru)
a že tam máš co chceš? tím myslíš snímače?
to je ta nejmenší věc, do jejich výměny se můžeš pustit a furt na tom budeš zřejmě finančně lépe
a že tam máš co chceš? tím myslíš snímače?