8-string guitar

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
DirX

8-string guitar

Příspěvek od DirX »

Nevít někdo o nějkém e-shopu(zahraniční),který by měl větší výběr těchto nástrojů? u nás se dají sehnat jenom dva modely(ibanez a ltd)chtěl bych něco od schecteru od těch sem našel jenom jeden model ale na mě moc drahý taky přemýšlím že bych si ji nechal postavit....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

tak proč chceš sakra atypickou kytaru, když na ní nemáš peníze??? Fakt mi tohle hlava nebere. Máš snad představu, že bude za 12 000? Sorry...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zahranicni custom shopy nikdy nebudou levnejsi nez seriova vyroba Schecteru. Spis napis ceskym kytararum, na instrumentu byl clanek o tom, jak nejakymu manikovi z ceske kapely kdosi stavel osmistrunku. Mam pocit, ze to byli Colp.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
DirX

Příspěvek od DirX »

Wohma píše:Zahranicni custom shopy nikdy nebudou levnejsi nez seriova vyroba Schecteru. Spis napis ceskym kytararum, na instrumentu byl clanek o tom, jak nejakymu manikovi z ceske kapely kdosi stavel osmistrunku. Mam pocit, ze to byli Colp.
Jo byli to Colp ale to bylo za 30táců...nemyslel sem custom shop ale konkrétně Pořízku....osmu za 12 tis nechci ale tak cca za 20klacků....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
DirX

Příspěvek od DirX »

Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubil :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

tak tedka zbývá popřát jen hodně štestí. 25 klacků je dost
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od cerfotoc »

DirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubil :D
tak to jsem zvědavej, ať to vyjde :wink: btw. co budeš dělat s tou svou sedmičkou? a jak tu osmičku chceš ladit? sorry sem moc zvědavej:D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
PMC

Re: RE:

Příspěvek od PMC »

cerfotoc píše:
DirX píše:Tak už je v jednání u firmy AV Basses za 25tis...nedalo mi to abych se i tady nepochlubil :D
tak to jsem zvědavej, ať to vyjde :wink: btw. co budeš dělat s tou svou sedmičkou? a jak tu osmičku chceš ladit? sorry sem moc zvědavej:D
Někde bylo napsaný že je to od F do A, tak na to leda nějakou ladičku, která je dělaná na komplet oktávu(CDEFGAHC)
např:
http://kytary.cz/danelectro-pedalova-ch ... 48:0:0:1:0

Obrázek
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ta se mi líbí, taková atypicá :-) Za ty prachy bude snad i TB a dobrá odezva + přesnost.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
DirX

Příspěvek od DirX »

cerfotoc píše:
Budu ladit do Fis aspon teda ze začátku možná to časem podladím do Cis ale to zatím jěště nevím...jinak ta cena možná jěště klesne chce mi tam narvat basový snímač EMG to se mi zdá ale nepoužitlné v uvozovkách,napsal sem mu že tam chci RM tak uvidím co na to napíše...jinak sedmu si nechám mám ji hodně rád a tam ladím do A...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:
cerfotoc píše:
Budu ladit do Fis aspon teda ze začátku možná to časem podladím do Cis ale to zatím jěště nevím...jinak ta cena možná jěště klesne chce mi tam narvat basový snímač EMG to se mi zdá ale nepoužitlné v uvozovkách,napsal sem mu že tam chci RM tak uvidím co na to napíše...jinak sedmu si nechám mám ji hodně rád a tam ladím do A...
Ty jsi málo šílenec, fandím ti :D !!! Určitě to pak budu chtít slyšet.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://www.proguitarshop.com/product.ph ... goryID=394

uvidíš jaká bude výsledná cena, ale mohlo by to být zajímavé :-)

samozřejmě... 8mistrunky jsou teĎko "velká novinka", takež po pár let budou jejich ceny v astronomických číslech i za ty základní (jediné) modely

edit: oh sh*t, cena tam je... 900 doláčů není tak moc :wink:
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 3.01.2009 20:35, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Jsem jenom zvědavé za jak dlouho budu možné snadno si splést kytaru s harfou :roll: :lol:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

LAMA píše:Jsem jenom zvědavé za jak dlouho budu možné snadno si splést kytaru s harfou :roll: :lol:
Až se začnou dělat elektrické harfy se snímačema....za 5 let? :lol:
pardon za OT
DirX

Příspěvek od DirX »

Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colp :twisted: ted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

myslím, že radši ten kytarovej.... na kytaru patří kytarovej snímač.... :lol: Můžeme polemizovat jak bude znít nejtenčí struna snímaná basovým snímačem.... :D
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

DirX píše:Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colp :twisted: ted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
a vyjde tě to levněji než 8strunný schecter co jsem postoval výše?
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

DirX píše:Tak cena se snímačem od RM(mimochodem budu ho mít od Rajčete z Colp :twisted: ted si kupuje snímač Lundgren-Demilich by mohl povídat)klesla o 1000kč což je cena snímače RM.mám si to nechat udělat s tím basovým EMG nebo ktarovým RM?
já si myslím, že zrovna tohle by ti měl říct ten, kdo ti tu kytaru dělá. Jestli to on neví a ptá se tě, tak je to hovnař.
DirX

Příspěvek od DirX »

Dark Axel píše:
a vyjde tě to levněji než 8strunný schecter co jsem postoval výše?
TEn Schceter vyjde na 18 cc že? Ta mojě mě vyjde na 25tis. ale zas tm mám co chci a troufám si tvrdit že bude i lepší...říkal mi něco ohledn ě toho basového snímače lae myslím si že je to otázka názoru...nabízel mi i snímače lungren....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mno, řekl bych, že Dany by ti to za těch 18000 dokázal dovézt... nebo etdado 20000 snad určitě (podle kurzu dolaru)

a že tam máš co chceš? tím myslíš snímače? :D to je ta nejmenší věc, do jejich výměny se můžeš pustit a furt na tom budeš zřejmě finančně lépe
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“