Takže první dojmy:
je to tubescreamer

teda zní tak jak jsem si myslel že bude znít tubescreamer, protože jsem doteď na žádnej nehrál
Jak jste asi pochopili tonhle nebude recenze typu... "hmm tak když bych to měl srovnat třeba s fulldrivem nebo sparkle drivem tak je to..." jelikož nemám srovnání. Zvuková ukázka snad prozradí víc, každopádně dnes nebude protože na mě už ťukali sousedi

asi sem to moc solil
Když dám preamp na BJr naplno, tak to je docela soda. Oblíbil jsem si to mít přepnutý na ten novej mód pomocí switche ve prostřed. Ono Junior nemá až takovej low-end takže mid-hump TSka tomu taky moc nepomůže. Když dám switch doprava, tak se mi přidaj basy a drive.
S overdrivem z ampu to zní úplně skvěle a pěkně čitelně (jo sorry za tu anglinu, to mám z toho gearpage

), když do toho ale dám ještě fuzz, stanou se dvě věci v závislosti na umístění: (u obojího gain na plno

)
a) bude to zahuhlaný a bude to i s trochou pomoci vazbit, nebude to ani moc brumět (kytara>fuzz>phantom>BJr)
b) bude to hodně ostrej zvuk, kterej bude při nečinosti brumět a vazbit
ještě jsem na to nenašel úplný řešení a budu si s tím muset trochu pohrát. (kytara>phantom>fuzz>kombo)
Každopádně dílem to může bejt i kvůli repru v BJr, který pokud jsem slyšel správně "nesnese velký zkreslení". No, každopádně fuzz samotnej s drivem na kombu naplno je taky zahuhlanej, tak nevim jestli je na vině repro, fuzz, kombo, nebo nevim co. Když dám kombo na míň tak to zas je víc fuzzovitý než overdrivovitý... No hele, ještě jsem si s tím moc nepohrál, dohromady to chce asi víc nastavování. S volume na kytaře se to vyčistí a zní to dobře. Fakt nevim. Jaký pořadí byste dávali vy nezávisle na mojí situaci? Fuzz do overdrivu nebo overdrive do fuzzu?
Jinak bez fuzzu to zní skvěle furt.
Ty audio samply na mjmguitarfx.com nejsou úplně tak přesný. Je tam hodně zvuku toho přes co to hraje (myslim že to je Matchless DC-30 ale nejsem si jistej), takže když se zas kouknete na video na youtube kde to (Blues Devil) hraje chlápek přes Vintage/Modern tak je tam taky hodně slyšet ten zvuk VM. Zkrátka vezme to zvuk vašeho komba a posune dál a přidá trochu toho všeobecnýho TS zvuku. Ale vy jste asi tubescreamer už používali, takže tim tady nikomu do hlavy díru neudělám co?
Teď jsem na to hrál tři hodiny v kuse takže první dojmy jsou vážně pozitivní (i když to tak nevypadá). Jdu si udělat něco k papů, jo a koupil jsem k tomu i dva 3metrový Fulltone kabely, a jeden z nich je vadnej.

Sem ho picnul do kytary a ten jeden jack co jsem měl v kytaře ztrácí signál když na něj netlačim směrem k sobě.

No abych pravdu řek, je mi to celkem jedno, asi ho časem hodim do popelnice... né dělám si srandu, hodim ho za efekty do komba a nějak tam ten jack zaaretuju aby to mělo signál. Hrál jsem přes starej rockcable z kytary a z efektů mi šel novej fulltone, a rozdíl tam teda byl.
a teď fotečky:

moje nová oblíbená trojka

Ty nový diody jsou úplně mega světlý, dělá to takovej ten druh světla co je vidět na velkou dálku a nikdy ho nezaostříte. Very cool
Tohle s tim asi moc nesouvisí ale takhle vypadá ten fuzz vevnitř:
opět very cool