lampa 50W za 7500??? Crate V50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
scratchy

lampa 50W za 7500??? Crate V50

Příspěvek od scratchy »

zdravim, předem řikam že se v lampovejch aparátech moc nevyznám ale nepřide vám to nějak podezřele levný?
http://kytary.cz/crate-celolampove-komb ... 91:0:0:1:0

aivn86//upřesněn název.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

ne. Je to jednoduchá, levná lampa. Nic víc v tom není. Já mám teda ale názor, že je lepší kvalitní tranzistor stylu H & K.
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

Saul píše:ne. Je to jednoduchá, levná lampa. Nic víc v tom není. Já mám teda ale názor, že je lepší kvalitní tranzistor stylu H & K.
anebo Valvestate od Maršála Malinovského 8) :D
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

já ho mám a je to super aparát.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Saul píše:ne. Je to jednoduchá, levná lampa. Nic víc v tom není. Já mám teda ale názor, že je lepší kvalitní tranzistor stylu H & K.
kdyz chces tranzistor, tak nepochybne je.
ale nemyslel bych si zrovna o tobe, ze budes chtit tranzistor.
lidi se meni, no...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

nene, já jsem byl vždycky názoru, že je lepší drahej tranzistor, než levná lampa. A lampa minimálně za 20. Sám mám teď hybridní randall hlavu.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tohle mi tvrdil jeden prodavac taky.
nesouhlasim s nim, ale tak vec nazoru, ze :)

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

TO crate hraje krásně , teda aspon z ukázek z youtube ..
afektband

Příspěvek od afektband »

*Twisted.Brother* píše:TO crate hraje krásně , teda aspon z ukázek z youtube ..
Mě se líbí akorát čistej zvuk, zkreslení ho humus.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hrál sem jak na H&K tak an toho Crate. Za mě vede Crate. Ale má to jen jeden kanál, což ne každýmu stačí. Trochu to postrádá vyšší středy. HK zase dělá bordel tranzistorovej zvuk a prostě hraje jak tranzistor. Zase má nepochybně víc možností i lepší reprák. Na můj styl to ale není, takže u mne vede Crate.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

turbo_MaCk píše:hrál sem jak na H&K tak an toho Crate. Za mě vede Crate. Ale má to jen jeden kanál, což ne každýmu stačí. Trochu to postrádá vyšší středy. HK zase dělá bordel tranzistorovej zvuk a prostě hraje jak tranzistor. Zase má nepochybně víc možností i lepší reprák. Na můj styl to ale není, takže u mne vede Crate.

co to meleš za hovadiny o tom H&K???
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ok řeknu ti to na plnou hubu, když sem an to hrál, tak sem si odpliv a řek, že bych do toho nedal tisíc ani , natož 10, už rozumíš?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dobře ty, teď tu bude peklo, očekávejte SAULA 8) :lol:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

a taky me....Hk delaji dobry aparaty si pamatuju kdyz jsem jeste u ucitele hral na jeho HK (trand) a zvuk ala rammsteiny sem tam nakroutil uplne v klidu, cistej si nepamatuju ale zkreslenej byl peckovej.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

turbo_MaCk píše:ok řeknu ti to na plnou hubu, když sem an to hrál, tak sem si odpliv a řek, že bych do toho nedal tisíc ani , natož 10, už rozumíš?
to říkáš na plnou hubu sice krásně, ale NIKDO se nezmínil ani slovem o modelu. Ani TY jsi nenapsal jaký Kettner se ti nelíbí. Proto tyhle vejšplechty beru hodně s rezervou - nebo spíš tomu nepřikládám vůbec žádný význam. Nebo snad jsi názoru, že všechny kettnery jsou na nic?
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Saul píše:
turbo_MaCk píše:ok řeknu ti to na plnou hubu, když sem an to hrál, tak sem si odpliv a řek, že bych do toho nedal tisíc ani , natož 10, už rozumíš?
to říkáš na plnou hubu sice krásně, ale NIKDO se nezmínil ani slovem o modelu. Ani TY jsi nenapsal jaký Kettner se ti nelíbí. Proto tyhle vejšplechty beru hodně s rezervou - nebo spíš tomu nepřikládám vůbec žádný význam. Nebo snad jsi názoru, že všechny kettnery jsou na nic?
tady musim souhlasit se Saulem ze nebyl zmíněnej žádnej konkrétní model a HaK obecně těžko odsuzovat protože maj na trhu celkem slušnej podíl...
To jak kombo hraje nebo nehraje je stejně natolik subjektivní věc pro každýho jedince že se to nedá takhle hodnotit...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Máme po novotě v kapele Crate V18. Je to jednokanál, ale zatím se to jeví naprosto suprově. Čistej kanál je moc pěknej a když dáš hodna gainu tak to začeně pěkně kreslit, ale metal z toho nedostaneš :-D na to už bude potřeba nějaká krabka. Ale za mě musím říct, že je to za ty prachy moc dobrej aparát. Souhlasím, že lampa za 20-30tis bude hrát taky úplně jinak. Ale jsem toho názoru, že i tydle ty Crate budou bohatě spoustě lidem stačit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Marylin

Příspěvek od Marylin »

Já jsem mel kdysi hlavu HK attax 200, nehrálo to špatně, pak jsem koupil roždála za 2000 Kč, nechal jsem ho přelampovat a připadalo mi to lepší, Ketnera jsem obratem prodal. Lampa je lampa, chová se trochu jinak nez trandák. Je to hold rize subjektivní....
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30

Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Takže řikáte že když chce někdo LEVNOU hlavu na metal, tak má vzít V33H a k tomu Metal Muffa?
no dobře dobře.. to nikdo neřek, ale je to asi lepší než tranzistorový hlavy za 7-9 tisíc..
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

proc ne?
neznam sic metal muff, ale ta hlava je super :) za ty prachy.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“