Kytary od českých mistrů

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
DrGeorge

Kytary od českých mistrů

Příspěvek od DrGeorge »

Ahoj, zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo má kytaru od nějakého českého kytaráře. Napište model, když se vám bude chtít tak cenu, ale hlavně jak jste s ní, potažmo s kytarářem, spokojeni.
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Nechala jsem si postavit Tele - u Standy Papeže z Jílového u Prahy, tuhle sobotu si pro ní jedu :wink: Byla jsem na pár konzultacích a myslim, že to opravdu bude stát za to!!! Jsme maximálně spokojená s cenou i s kytarářem, uvidíme jak to dopadne!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Můžeš sem dát potom nějakou fotku a hlavně by mě zajímalo na kolik takový telátko vyjde.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Jasný, fotku jsem pak rozhodně dám. S tou cenou je to těžší, jde o to, co člověk chce, já jsem kupříkladu chtěla trochu levnější alternativu, ale nechtěla jsem aby to bylo na úkor kvality kytary. Tak jsem si nechala dát všechno kvalitní - kvalitní dřevo, hardware - mechaniky - prostě věci, který se nedaj vyměnit , ale nechala jsem si tam dát ke kobyle trochu levnější, korejskej minuhumbucker, až budou penízky, tak tam frknu duncana, kterýho mám i jako singla u krku. Příjde mi dobrý, že ta kytara bude opravdu na míru, nechala jsem si jí přesně uzpůsobit, tak jak jsem chtěla, i když jsem se pokoušela ne moc oddálit od skutečnost - protože jsem chtěla prostě tele. Navíc jsem tu oběhla mraky hudebnin a s telatama je to tady fakt bída

Ta cena je hodně různá, když jsem se ptala co by stál Les Paul, tak to samozřejmě bylo o dost dražší, jsou na tom mraky práce - o dost víc než na teleti
Jinak mrkněte: http://www.kytaryservis.cz/
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

Připojuji se k Aivnovi. U tohohle chlapíka by mě to obzvlášť zajímalo.
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

Safra byla rychlejší... :D :D :D S tou cenou je to jasný, ale napiš teda aspoň esli se to telátko vešlo do 20.000,- Hm?? :roll:
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

co mi p.Papež povídal a ukazoval , tak měl rozdělanou kytárku , fakt úžas sám o sobě, asi za necelých 50k , je to za hubičku když si člověk uvědomí že třeba ESP kytara , na zakázku stojí třeba 150 až 200 a od němců , co si účtujou skoro 10ti násobek (v přepočtu) na hodinu ,tak je fakt paráda, máte to z rodnýho kraje, máte blízko k člověku co to dělal , a hlavně, zlatý český ruce :) , kór Papežovi :) , je fakt frajer a hlavně neni magor . Až budu na tom nějak schopněji , nebudu hlavně na škole :D , tak si od něj necham taky postavit kytaru ,lidi k němu jezděj i ze zahraničí , páč vědi že je to poctivka . (tim mu nechci dělat reklamu , ale když se podívate kolem sebe... tak víte..)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
PáJa

Příspěvek od PáJa »

DrGeorge píše:Safra byla rychlejší... :D :D :D S tou cenou je to jasný, ale napiš teda aspoň esli se to telátko vešlo do 20.000,- Hm?? :roll:
Skoro
:wink:

To Alexi_Laiho: Přeně tak, ale ta cena je zavádějící, já to mám o DOST levnější, fakt záleží na tom, co si necháš postavit.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

PáJa píše:
DrGeorge píše:Safra byla rychlejší... :D :D :D S tou cenou je to jasný, ale napiš teda aspoň esli se to telátko vešlo do 20.000,- Hm?? :roll:
Skoro

To Alexi_Laiho: Přeně tak, ale ta cena je zavádějící, já to mám o DOST levnější, fakt záleží na tom, co si necháš postavit.
Tak sakwiš napiš co jsi si pořídila a jak to máš osazený. Ať mám nějakou představu. Jestli sem napíšeš o tisícovku míň nebo víc to je jedno. Já jenom absolutně nemám představu na kolik vyjde kytara když si ji nechám u profíka postavit.... :D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
berny

smazáno

Příspěvek od berny »

smazáno
Naposledy upravil(a) berny dne 31.10.2007 19:32, celkem upraveno 1 x.
berny

smazáno

Příspěvek od berny »

smazáno
Naposledy upravil(a) berny dne 31.10.2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

PáJa píše:
Skoro

Ten chlápek si právě nechával stavit Alexiho model :)) , takže sem tam slintal jak šílenej ,ale mam Riche, tak držim tlamičku zavřenou :)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
impact

Příspěvek od impact »

berny píše:U S. Papeže jsem měl kytaru na seřízení a pochopitelně jsem probíral výrobu kytar. Les Paul věrná kopie originálu Gipson včetně hardware a snímačů, kolem 50 tisíc. Ale nabízel mi Stratocaster vyrobit stejně originálním osazením, včetně krku na míru( chtěl bych malinko širší v nultém pražci) a to by vyšlo na 25 tisíc. Tak do budoucna mám o čem přemýšlet.
Berny
Hmm, to není tak strašný, to je cena jak za lepší sériovku made in Korea. Opravdu je o čem uvažovat.

Přiznejte se, kdo jste Papež a kdo mu jen děláte skrytou reklamu? :lol:
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Nedělám mu reklamu, jen říkám, co je pravda - to opravdu odborník a pohodovej poctivej člověk!!!

Ta cena je fakt v klídku, za tyhle peníze bych si pořídila maximálně tak smradlavýho highwaye :D
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

Mno tak už jsem se S.Papežem prohodil pár slov po mailu a chystám se k němu. Akorát mi musí nejdřív přijít kytara. :( Ale ten Strat za tu cenu... To je sakra zajímavý.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Předpokládám, že pan Papež dělá i do baskytar. Nejraději bych si tu moji u něj taky nechal poštelovat a výměnit snímače za RM. Ale je to docela dost daleko na to abych tam jel. :( Asi se budu muset spokojit s panem Runkasem co je v Moravskejch Budějovících.
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

aivn86 píše:Předpokládám, že pan Papež dělá i do baskytar. Nejraději bych si tu moji u něj taky nechal poštelovat a výměnit snímače za RM. Ale je to docela dost daleko na to abych tam jel. :( Asi se budu muset spokojit s panem Runkasem co je v Moravskejch Budějovících.
...však jezdit bys tam nemusel, jak píše Berny:
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2214
berny píše:http://www.kytaryservis.cz/?sekce=uvod
Pozor, je jedno odkud jste. Telefonicky se domluvite s panem Papežem, co a jak chcete, poradí a hlavně, pošle si k vám domů pro kytaru PPL a opět ji tak opravenou pošle. Na vzdálenosti nezáleží. K němu chodí kytary i letecky ze zahraničí, neb dělá servis pro Fender atd. Je na něm super, že vám seřídí kytaru za 3000, jako za 30000. Je to opravdu pohodový člověk.

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Njn když já vím to jsem si přečetl. Jenže jestli je PPL jenom trochu podobný tomu jak se k balíkům chová Česká pošta tak bych to snad radši ani neposílal. Když je to můj miláček. Sice Fokuska za 7tis, ale miláček :D

Ale tak mě napadá. Sakwiš vždyť není jedinej výbornej kytarář pan Papež. Dyk musí bejt někdo hodně dobrej i na moravě ne? Brno a okolí a tak. Neznáte někoho?
DrGeorge

Příspěvek od DrGeorge »

Tak na Moravě vim akorát o p. Machovi. Taky celkem profláklej kytarář. www.machoguitars.com
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

mno... blíž než k Papežovi bys to mohl mít taky ještě k Janovi Michálkovi, ten je v Jihlavě a je hodně dobrej... (moje kytarka se tam taky nechala seřídit... :) )

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“