Kytary od českých mistrů
Pravidla fóra
Kytary od českých mistrů
Ahoj, zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo má kytaru od nějakého českého kytaráře. Napište model, když se vám bude chtít tak cenu, ale hlavně jak jste s ní, potažmo s kytarářem, spokojeni.
Jasný, fotku jsem pak rozhodně dám. S tou cenou je to těžší, jde o to, co člověk chce, já jsem kupříkladu chtěla trochu levnější alternativu, ale nechtěla jsem aby to bylo na úkor kvality kytary. Tak jsem si nechala dát všechno kvalitní - kvalitní dřevo, hardware - mechaniky - prostě věci, který se nedaj vyměnit , ale nechala jsem si tam dát ke kobyle trochu levnější, korejskej minuhumbucker, až budou penízky, tak tam frknu duncana, kterýho mám i jako singla u krku. Příjde mi dobrý, že ta kytara bude opravdu na míru, nechala jsem si jí přesně uzpůsobit, tak jak jsem chtěla, i když jsem se pokoušela ne moc oddálit od skutečnost - protože jsem chtěla prostě tele. Navíc jsem tu oběhla mraky hudebnin a s telatama je to tady fakt bída
Ta cena je hodně různá, když jsem se ptala co by stál Les Paul, tak to samozřejmě bylo o dost dražší, jsou na tom mraky práce - o dost víc než na teleti
Jinak mrkněte: http://www.kytaryservis.cz/
Ta cena je hodně různá, když jsem se ptala co by stál Les Paul, tak to samozřejmě bylo o dost dražší, jsou na tom mraky práce - o dost víc než na teleti
Jinak mrkněte: http://www.kytaryservis.cz/
- Alexi_Laiho
co mi p.Papež povídal a ukazoval , tak měl rozdělanou kytárku , fakt úžas sám o sobě, asi za necelých 50k , je to za hubičku když si člověk uvědomí že třeba ESP kytara , na zakázku stojí třeba 150 až 200 a od němců , co si účtujou skoro 10ti násobek (v přepočtu) na hodinu ,tak je fakt paráda, máte to z rodnýho kraje, máte blízko k člověku co to dělal , a hlavně, zlatý český ruce
, kór Papežovi
, je fakt frajer a hlavně neni magor . Až budu na tom nějak schopněji , nebudu hlavně na škole
, tak si od něj necham taky postavit kytaru ,lidi k němu jezděj i ze zahraničí , páč vědi že je to poctivka . (tim mu nechci dělat reklamu , ale když se podívate kolem sebe... tak víte..)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Tak sakwiš napiš co jsi si pořídila a jak to máš osazený. Ať mám nějakou představu. Jestli sem napíšeš o tisícovku míň nebo víc to je jedno. Já jenom absolutně nemám představu na kolik vyjde kytara když si ji nechám u profíka postavit....PáJa píše:SkoroDrGeorge píše:Safra byla rychlejší...![]()
![]()
S tou cenou je to jasný, ale napiš teda aspoň esli se to telátko vešlo do 20.000,- Hm??
![]()
To Alexi_Laiho: Přeně tak, ale ta cena je zavádějící, já to mám o DOST levnější, fakt záleží na tom, co si necháš postavit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Alexi_Laiho
Ten chlápek si právě nechával stavit Alexiho modelPáJa píše:SkoroDrGeorge píše:Safra byla rychlejší...![]()
![]()
S tou cenou je to jasný, ale napiš teda aspoň esli se to telátko vešlo do 20.000,- Hm??
![]()
To Alexi_Laiho: Přeně tak, ale ta cena je zavádějící, já to mám o DOST levnější, fakt záleží na tom, co si necháš postavit.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Hmm, to není tak strašný, to je cena jak za lepší sériovku made in Korea. Opravdu je o čem uvažovat.berny píše:U S. Papeže jsem měl kytaru na seřízení a pochopitelně jsem probíral výrobu kytar. Les Paul věrná kopie originálu Gipson včetně hardware a snímačů, kolem 50 tisíc. Ale nabízel mi Stratocaster vyrobit stejně originálním osazením, včetně krku na míru( chtěl bych malinko širší v nultém pražci) a to by vyšlo na 25 tisíc. Tak do budoucna mám o čem přemýšlet.
Berny
Přiznejte se, kdo jste Papež a kdo mu jen děláte skrytou reklamu?
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Předpokládám, že pan Papež dělá i do baskytar. Nejraději bych si tu moji u něj taky nechal poštelovat a výměnit snímače za RM. Ale je to docela dost daleko na to abych tam jel.
Asi se budu muset spokojit s panem Runkasem co je v Moravskejch Budějovících.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
...však jezdit bys tam nemusel, jak píše Berny:aivn86 píše:Předpokládám, že pan Papež dělá i do baskytar. Nejraději bych si tu moji u něj taky nechal poštelovat a výměnit snímače za RM. Ale je to docela dost daleko na to abych tam jel.Asi se budu muset spokojit s panem Runkasem co je v Moravskejch Budějovících.
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2214
berny píše:http://www.kytaryservis.cz/?sekce=uvod
Pozor, je jedno odkud jste. Telefonicky se domluvite s panem Papežem, co a jak chcete, poradí a hlavně, pošle si k vám domů pro kytaru PPL a opět ji tak opravenou pošle. Na vzdálenosti nezáleží. K němu chodí kytary i letecky ze zahraničí, neb dělá servis pro Fender atd. Je na něm super, že vám seřídí kytaru za 3000, jako za 30000. Je to opravdu pohodový člověk.

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Njn když já vím to jsem si přečetl. Jenže jestli je PPL jenom trochu podobný tomu jak se k balíkům chová Česká pošta tak bych to snad radši ani neposílal. Když je to můj miláček. Sice Fokuska za 7tis, ale miláček 
Ale tak mě napadá. Sakwiš vždyť není jedinej výbornej kytarář pan Papež. Dyk musí bejt někdo hodně dobrej i na moravě ne? Brno a okolí a tak. Neznáte někoho?
Ale tak mě napadá. Sakwiš vždyť není jedinej výbornej kytarář pan Papež. Dyk musí bejt někdo hodně dobrej i na moravě ne? Brno a okolí a tak. Neznáte někoho?
Tak na Moravě vim akorát o p. Machovi. Taky celkem profláklej kytarář. www.machoguitars.com
mno... blíž než k Papežovi bys to mohl mít taky ještě k Janovi Michálkovi, ten je v Jihlavě a je hodně dobrej... (moje kytarka se tam taky nechala seřídit...
)

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou