Kytara yngwie malmsteen - scalloping
Pravidla fóra
- vitovsky
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/masaker
- Kontaktovat uživatele:
Kytara yngwie malmsteen - scalloping
Zdar, chtel bych kytaru, jako ma yngwie malmsteen. Potrebuju fender stratocaster uplne normalni, jen mi de o to, aby tam byly vydlabane na tom hmatniku ty prostory mezi prazcama, kde bych to sehnal levne asi jak fender standard?
Re: Kytara yngwie malmsteen
To vybrání ti udělá každej kytarář.vitovsky píše:Zdar, chtel bych kytaru, jako ma yngwie malmsteen. Potrebuju fender stratocaster uplne normalni, jen mi de o to, aby tam byly vydlabane na tom hmatniku ty prostory mezi prazcama, kde bych to sehnal levne asi jak fender standard?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
http://kytary.cz/fender-yngwie-malmstee ... 53:0:0:1:0
Jinak někdo si ty pražce tady brousil sám, pilníkem a zvládl tp myslím si úplně na pohodu.. Co na tom?
Jak myslíš, že to udělá kytarář...
Jinak někdo si ty pražce tady brousil sám, pilníkem a zvládl tp myslím si úplně na pohodu.. Co na tom?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- vitovsky
- Kontaktovat uživatele:
Re
Neříkal jsem náhodou levné? Ale jo dik za rady popadnu pilnik a zkusim to vybrousit
Re: Re
Hlavně si zakrej pražce, nebo si je zničíš.vitovsky píše:Neříkal jsem náhodou levné? Ale jo dik za rady popadnu pilnik a zkusim to vybrousit
Mě to přijde jako když hraješ na vzduch, je to prostě hodně jinej pocit. Ale kdybych to na kytaře měl, vůbec bych si nestěžoval, je to prostě jinný, ale v dobrým, popsat se to nedá, člověk to musí ozkoušet.CIbleskBI píše:No, tak když už je toto téma, tak by nebylo na škodu říct, co vlastně obnášej tyto vybroušené "rádiusové" pražce.Myslim, k čemu je to dobrý a čemu to naopak škodí. Máte s tim někdo zkušenosti?
- vitovsky
- Kontaktovat uživatele:
Re
A vypln si neznicim?
Jestli nemyslí značky.vikicek píše:vitovsky: Neni to trochu blbý začít si brousit hmatník (navíc s nejistým výsledkem), jen protože to tak má Malmsteen? Zkus si na to radši nejdřív někde zahrát, abys věděl, jaký to je pocitově
A co myslíš tim "výplň" ?
- vitovsky
- Kontaktovat uživatele:
Re
Ja vim jak to hraje, hral sem na to v hudebninach a vyhovuje mi to
Re: Re
Aha tak to se potom omlouvámvitovsky píše:Ja vim jak to hraje, hral sem na to v hudebninach a vyhovuje mi to
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
V Aleximu mívali delší dobu orig tento model, ve slonovinové barvě jako použité, ale velice zachovalé zboží za cenu kolem 20 000 - to považuješ za levné, nebo ne?:) no brousit si to sám, nevím nevím;) asi budeš muset být velký a šikovný kutil, když se do toho pouštíš...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Covece no faktvikicek píše:Ale prosímtě, to USA sis tam krapet přikreslilMylann píše:Nj. jenze on chce neco v cene Fender USA standart......do toho bych se neopovazil hrabat pilnikem...
vitovsky píše: kde bych to sehnal levne asi jak fender standard?
EDIT: I tak bych se do toho osobne nesral...
koupis za 3k novej a nechas si ho nalepitRJ píše:no co co. Má to šroubovanej krk, tak přinejhorší koupíš za 3 K novej. U LP bychto ale fakt nedělal
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C