Canon Rock
Pravidla fóra
Canon Rock
Asi každý z vás už viděl podobné video: http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF ... playnext=1 nedavno jsem našel na tuto skladbu lekci která je kompletně zadarmo http://www.guitarmasterclass.net/solo-g ... ck-lesson/ ještě verze pro GP5 http://www.edisk.cz/stahni/81230/canon- ... .25KB.html no a tak mě napadlo tady uspořádat menší klání kdo se s touto "vlezlou" skladbou dokáže nejlépe poprat.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
já osobnbně v Canonu už nevidim žádný smysl. dysi jsem se moh po**** abych se tohle naučil, ale 2 dny jsem nedělal nic jineho než se učil jak ty tony jdou po sobě. začalo mě to docela jít, ale když sem to dva dny nehrál tak sem to zase zapoměl. a od te doby si semtam zahraju ten uvodni riff a na zbytek kašlu, nema to cenu.
ale kdo to umí, klaním se mu.
ale kdo to umí, klaním se mu.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Dík za odkaz, netušil jsem že už to tady bylo probíráno. Při jeho pročítání mi dost stouplo sebevědomí, protože jsem si myslel že problém s pamětí mám jen já.
Jinak souhlasím s tím, že tahle skladba je dost náročná, ale na druhou stranu je pro svoji melodičnost a vlezlost zase dost tvárná, takže jí vlastně může slušně zahrát i průměrný kytarista (pokud si jí ovšem zapamatuje
). Navíc proč se jí hned učit celou, pošlete záznam třeba jen první minuty a pokud by se to chytlo třeba se časem dopilujem i k celé skladbě.
Jinak nesouhlasím s tím, že je zbytečný se kvůli téhle skladbě měsíce učit dokonale všechny techniky co v ní jsou, protože pokud by se to opravdu někomu podařilo tak má obrovskej základ pro další hraní.
Jinak nesouhlasím s tím, že je zbytečný se kvůli téhle skladbě měsíce učit dokonale všechny techniky co v ní jsou, protože pokud by se to opravdu někomu podařilo tak má obrovskej základ pro další hraní.
me zas tak narocna, az na ten obcasny sweep, nepride.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
neříkám že je náročná, zahrát se to dá docela s přehledem až na některých pár pasáží. ale než ji zahraješ musíš se to pulroku šprtat. je tam na mě moc tonu, a pod par minutach už mě to hraní nudíAsanoth píše:me zas tak narocna, az na ten obcasny sweep, nepride.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no ja nevim, ja se ji nikdy neučil a pritom žiju a na kytaru hrajuMjkl píše:tak nothing else matters je základ ne?pupack píše:hlavně bych se to neučil už z principu že Canon a Nothing Else Matters se učí snad každej... radši budu umět a pilovat něco co ostatní ocení a sami to neumí
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
já sem se nothing else učil jako uplně první věc, dělal sem na tm hrozně dlouho, ale tu píseň mám moc rád. a je škoda že nám nějak "zmainstreamovaťela" a učí se ji opravdu každý, ale to mě neodradí od toho abych ji dál poslouchal a dál ji hrál.pupack píše: no ja nevim, ja se ji nikdy neučil a pritom žiju a na kytaru hrajukazdej bere jako zaklad asi neco jineho no...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
http://cz.youtube.com/watch?v=eCMSydlCN ... re=channel koukněte se na tohle! jenom si nejsem jistej jestli to neni fake
Cremona Luby 1975________________________________Tortex 1.14mm
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
(ale hraje špičkově)
Harke HA3500+Peavey TVX410
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
Harke HA3500+Peavey TVX410
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Neni neni neni neni mattrach je hovado , mattrach je hovadodarthtuk píše:http://cz.youtube.com/watch?v=eCMSydlCN ... re=channel koukněte se na tohle! jenom si nejsem jistej jestli to neni fake
no, na me to zas tak dojem neudelaloDisasterpiece píše:Neni neni neni neni mattrach je hovado , mattrach je hovadodarthtuk píše:http://cz.youtube.com/watch?v=eCMSydlCN ... re=channel koukněte se na tohle! jenom si nejsem jistej jestli to neni fake
hraje to rychle jako prase(aby udelal machra, ze...), ale hlavne ta kriticka(teda, alespon kdyz se to hraje na piano
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
tak lego je dost velkej borec a ja tam ty chyby ani nehledam... proste mu to hezky zni i kdyz je fakt ze by moch trochu zvolnit 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
myslim že na jeho věk a skill by machra dělat i mohlAsanoth píše:no, na me to zas tak dojem neudelaloDisasterpiece píše:Neni neni neni neni mattrach je hovado , mattrach je hovadodarthtuk píše:http://cz.youtube.com/watch?v=eCMSydlCN ... re=channel koukněte se na tohle! jenom si nejsem jistej jestli to neni fake
hraje to rychle jako prase(aby udelal machra, ze...), ale hlavne ta kriticka(teda, alespon kdyz se to hraje na piano) cast od 49s je hodne nepresna a preklepova.