DirX píše:Chtěl bych se zeptat má někdo zkušenosti s panem vladykou jak je ochotný atd?
Zlatej člověk je to Já si k němu vozím na přelampování aparáty už pár let a jsem naprosto spokojenej.
Za kompletní přeflaškování 100W hlavy, předzezilovač i konec chce tuším okolo 2500 Kč , když jsem volal do ESH za to semé si řekli cca 5000 Kč. Navíc Vám umí udělat i custom úpravy na aparátech což se někdy hodí. A to nejdůležitější, nenechá v nouzi člověka kterýmu odejde aparát a večer hraje...
Mám biohazard tříkanál 120w a můžu říct, že je to zatím to nejlepší, co jsem kdy slyšel, zkreslenáí je parádní a ani za čistej zvuk se rozhodně nemusí stydět...
hele a nemate nekdo skusenost s kombama? chci prejit na lampu a tahle znacka je mi velice doporucovana a v klidu by mela byt i cena...i kdyz spis nez rectifire bych bral neco do stylu stiletta
diky moc
no a nevis prosim jak hraje? (jasne ze se na nej pojedu podivat) popripade nevite jak je na tom rocwell v porovnani s EHS? stylove mirim do vod (hard)rocku..diky moc(mozna za blby dotazy )
Tak Rockwell je z 95% zvuk mesa rectifier,je to fakt nadrcený aparát.Dokonce sem sylšel od jednoho majitele že na tvrdší aparát snad jěště nehrál a to hrál na aparáty za sta tisíce.
A ESH je něco mezi mesou a soldanem,ale neznám snad nikoho kdo by si ho nechal v původní verzi.Tím myslím že ti to upraví přesně na tvoji míru....Zvuk u ESH je spíš tenší po soldanu.
Jinak to kombo sem neslyšel ale bude to určitě rectifier s tím rozdílem že má EL84 v pre-ampu.Takže tak asi charakteristika obě značky sou nařachané.
DirX píše:Tak Rockwell je z 95% zvuk mesa rectifier,je to fakt nadrcený aparát.Dokonce sem sylšel od jednoho majitele že na tvrdší aparát snad jěště nehrál a to hrál na aparáty za sta tisíce.
A ESH je něco mezi mesou a soldanem,ale neznám snad nikoho kdo by si ho nechal v původní verzi.Tím myslím že ti to upraví přesně na tvoji míru....Zvuk u ESH je spíš tenší po soldanu.
Jinak to kombo sem neslyšel ale bude to určitě rectifier s tím rozdílem že má EL84 v pre-ampu.Takže tak asi charakteristika obě značky sou nařachané.
Ehm, ehm, jestli "tenší" má znamenat tenčí od slova tenký - tak nevím kdes přišel na to že Soldano má tenký (tenčí) zvuk. Jestli má třeba Gary Moore tenký zvuk tak teda nevím jak by měl vypadat ten tlustý...
No a korunu jsi tomu nasadil těma EL84 v preampu. Nic neviděl, nic neslyšel ale "odborně" poklábosit můžem
No me by prave zajimalo jestli by byl schopnej(ochotnej) postavit trosku variabilnejsi aparat(neco do stylu zminovanyho stiletta). Jinak na ESH sem moc chvaly neslysel...hlavne teda ceny(nevim jak je to s kombama). A diky moc za rady
ESH komba myslím už nedělá....tak já si myslím že by ti stilleto snad udělal ale jestli chceš něco variabilnějšího tak zkusi radší DorD dušan je na tohle nejlepší i zvukově to posere kde co....
nity píše:chtel bych prelampovat svoji 50/50 a u toho se nenastavuje BIAS..myslite ze by mi lampy nasparoval a poslal?? mate nejeky takovy zkusenosti???
fotil sem to canonem powershot sx110...čas závěrky 15s, clona minimální, ruční ostření...hodne sem si s tim hrál než sem našel pořádné nastavení...pár dalších fotek mám na facebooku
voytik píše:fotil sem to canonem powershot sx110...čas závěrky 15s, clona minimální, ruční ostření...hodne sem si s tim hrál než sem našel pořádné nastavení...pár dalších fotek mám na facebooku
Tím to je jinak...v ruce neudržitelné .
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Vcera jsem si privezl od Honzy Vladyky predelanej Marshall JCM900 SL-X.
Koupil jsem to jako pubescentni kytarista, kdy me hlavne zajimalo estli to hraje nahlas a zkresluje to. Potom jsem dluoho nehral a pak sem zas nemel prachy na neco novyho, kazdopadne ten zvuk co z toho lezl byl naprosto k zbliti. Koupil jsem si tedy nejdrive nekolik digitalnich multiefektu (postupne samozrejme) a z marshalla pouzival jenom konec - do Returnu. Nakonec jsem dospel k tomu, ze chci lampu, tak sem si koupil Blackstar HT-Dual, kterej je mimochodem uplne skvelej (do linky, do lamopovyho komba i doma na malyho tranzistorka), ale z JCMka sem furt nedostal to co jsem chtel ...
A jednou sem se nasral (asi pred 14 dnema) a zavolal Vladykovi, co mi s tim udela. Rikal, ze za cenu okolo 7000,- mi ten jednokanal (jenom 2 hlasitosti, zadnej reverb), predela na dvoukanal se svym zvukem. Po precteni teto a jinych recenzi na Honzovu praci jsem hned druhej den marshalla vzal a odvez ho k nemu.
No a uz je doma, resp. v garazi. Kdyz sem to privez a zapojil, tak jsem hned slysel zvuk, kterej byl 100x lepsi nez ten co z toho lezl. Prisel jsem sice o zesileni na solo, ale zase mam prepinani cistej/zkreslenej (protoze se to tam neveslo - zkousel to dat jinam, ale vedeni chytalo ruseni, tak sme to zatim zavrhli, ale kdybych to fakt potreboval, tak se nejaky reseni urcite nejde a dodela), ale po prvni zkousce muzu rict, ze solo je slyset i bez zesileni, ten zvuk se proste prosadi. Ale furt jsem si rikal, ze to jeste neni uplne ono. Mam delanou bednu pro 4 repraky se 2 zaslepenejma a 2x Celestion G12 ... neco, ted si nevzpomenu a jsou uz trochu vyseptaly. Tak sem to zapojil vedle do bedny co ma kolega 4xCelestion V30 ... volume na pulku, gain na pulku a myslel sem, ze mi ta garaz spadne na hlavu a ten zvuk ... "k***a to je vono!"
Takze ted usetrim na V30 ... udelam si bednu jenom 2x12 s V30, aby se to lip nosilo a bude hotovo...