Kytary od českých mistrů
Pravidla fóra
...máš to v soukromé zprávě

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
teda pánové, je to masakr! Absolutně to předčilo moje očekávání, je to sakramentsky těžkej kus jasanovýho masívu, je to hrozně živočišnej kousek, maximáně si cením kobylovýho minuhumbuckera, je to fakt nářez! Výborně to kreslí, dostala jsem z toho opravdu dost! I když singl moc pěkně zvoní! Ta kytara má výbornou dynamiku, sustain..Má parádní, hrozně příjemnej krk a hmatník, vůbec sem si nemusela navykat. Telátko se vůbec nerozlaďuje, drží jako čert! Zatim jsem nenašla jedinou chybu, jedinej nedostatek, Na různejch kytarách jsem narážela na hluchý místa - různě po hmatníku, ale takový místo na ní prostě neexistuje! Jediný na co si trochu zvykám, je volume poťák - jsem zvyklá ze straťáka, ale to snad nebude problém. Trochu mi možná nesedí zvuk mHB - když ho přepnu na singla, tak uvidíme:) Mezipoloha je ale příjemná.
Nechala jsem si na těle udělat výřez na břicho a na ruku, takže se na to hraje fakt příjemně (bez otlačeného pravého předloktí
)
Ta kytara mi absolutně nic neodpustí, musim si dávat pozor na techniku, všechno je strašně znát, budu muset totálně přehodnotit techniku i styl hry, je to opravdová výzva, doufám, že tu kytaru nezklamu
Těšte se na fotky!!!
PS: Doufám, že to nevypadá, že se nějak vytahuju, mám prostě radost. no...
Nechala jsem si na těle udělat výřez na břicho a na ruku, takže se na to hraje fakt příjemně (bez otlačeného pravého předloktí
Ta kytara mi absolutně nic neodpustí, musim si dávat pozor na techniku, všechno je strašně znát, budu muset totálně přehodnotit techniku i styl hry, je to opravdová výzva, doufám, že tu kytaru nezklamu
Těšte se na fotky!!!
PS: Doufám, že to nevypadá, že se nějak vytahuju, mám prostě radost. no...
Impact: ŠŤOUCH!
PáJa: fotkyyyyyyyyyyy...
PáJa: fotkyyyyyyyyyyy...

týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Normálně jsem na ty fota úplně nadrženej.... 
Jednou si musím někde zkusit zahrát v klidu na takovou kejtru. Můj Bach LP je sice naprosto surp kytara za ty prachy,ale asi to bude o něčem jiným....
Jednou si musím někde zkusit zahrát v klidu na takovou kejtru. Můj Bach LP je sice naprosto surp kytara za ty prachy,ale asi to bude o něčem jiným....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
ani nevím, jestli má (nenašla jsem), pošlu ti do soukromé zprávy kontakt...Nesst píše:Jani nemohla bys prosím sem prosí mpíchnout internetovou adresu toho pana Michálka? Velmi by mě to zajímalo. Díky

Kytara od Standy Papeže
Ta kytara na uvodní straně na www.kytaryservis.cz je moje pádlo
Maximální spokojenost, hraje to naprosto neuvěřitelně!
- Pajoche
- Bandzone: http://bandzone.cz/pajoche
- Kontaktovat uživatele:
Na Moravě je pojem Pepa Vácha ze Zlína. Já mám od něj Tele, ale nebyl jsem ten kdo zadal výrobu. Krk je z korejského Squiera, který údajně někdo našel v Německu v popelnici no a mistr dodělal zbytek. Hraje nádherně a to stála necelých 10 klacků. Dalším kytarářem co znám je Zdeněk vavruša z Bojkovic (taky okr. Zlín).
http://www.pajoche.cz - dvounohý ansábl
No tak tohle je něco!
Nevíte kdo si to nechal u p. Papeže postavit?
Nevíte kdo si to nechal u p. Papeže postavit?Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytara od Standy Papeže
Jak jí máš dlouho???mi-lan píše:Ta kytara na uvodní straně na www.kytaryservis.cz je moje pádlo![]()