JACKSON DXMG

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
ANTISOCIAL6661

JACKSON DXMG

Příspěvek od ANTISOCIAL6661 »

Zdravim vas vsetkych!Pred nejakym casom som si kupil tuto gitarku,nelutujem,za tie peniaze urcite stoji!Ziadny problem,super zvuk,Floyd drzi,ale aj tak by som chcel vyskusat narvat tam nejake aktivne snimace,mam EMG HZ,su fakt super,ale skusil by som EMG 81,alebo EMG 4.Mate s tym niekto skusenosti?Nebol by tam nejaky technicky problem,a myslite,ze by ten rozdiel stal za tu namahu(a peniaze)??? DIK
Jackson DXMG, BOSS GT10, Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 A, BOSS BR600,Mesa Boogie 6L6 GC,Ibanez Western,Planet Waves cable
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no já ti můžu říct jenom to že já na svým jacksonu mam aktiv EMG 81, 85 a zvuk to má moc pěkný. Sice ji hlavně mám na zkreslený zvuk tam je to znát ale i čistý zvuk je v poho. takový krásně cinkavý. Alespon teda u mě ano. zkus si někde zahrát na kytaru která má aktiv a podle toho se nejspíš rozhodni. nevím jak hrajou ty snímače co tam máš. ale na ibaněze jsem měl ještě původní tak jsem místo nich narval dimarzia norton a paf pro a změna je slyšet. technický problém jedině že se tam musí udělat jeden otvor navíc pro baterii ale jinak snad ne. nejsem zas takový odborník
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Zkus seymour duncan blackouts, jsou opravdu výborný a cenově to moc rozdílný není :wink:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
ANTISOCIAL6661

Dik chlapi za tipy,ale pozeral som tie 81ky,stoja nejakych 110 eur,to nie je problem,ale bojim sa toho,ze budem musiet vrtat,aby som nenarobil viac skody ako uzitku(pri svojej zrucnosti) :cry: Inak,hral som na bratovej Jackson DKMG,a tie snimace su fakt dobre...seymoury urcite tiez,este to premyslim-este raz DIKY
Jackson DXMG, BOSS GT10, Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 A, BOSS BR600,Mesa Boogie 6L6 GC,Ibanez Western,Planet Waves cable
necross

Příspěvek od necross »

no kdybys chtěl aktivy tab bys musel vydlabat díru pro baterii a pokud nejsi trochu řemeslně zručný tak bych to radči dal kytarářovi aby když už by to mělo být tak at to alespon vypadá
Marshall
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

No já když jsem měnil na Jacksonce snímače za Blackouty, tak jsem nic dlabat nemusel, protože místa bylo dosti nad poťákama. Stačilo jenom stlačit dráty a bylo uklizeno :wink:

... tak zkus oddělat ten plastovej deklík a cvičně tam nacpi baterku a uvidíš jestli budeš muset dlabat či ne
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
necross

Příspěvek od necross »

no mě třeba by se tam určo nevešla to už mám zkouklý ale zase to šroubovat deklík kdybys jí náhodou potřeboval rychle vyměnit je dost na..... to já tam mám takovou elegantní schránku na baterii
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Jen tak mezi náma: Když mam přístup ke snímačům jen zeshora,to jako budu pokaždý sundavat u aktiva struny,když budu měnit baterku? :D
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

to jsi asi nějak špatně pochopil. baterie se dává dozadu na kejtru ne ze předu.
Marshall
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

P5YCHO píše:Jen tak mezi náma: Když mam přístup ke snímačům jen zeshora,to jako budu pokaždý sundavat u aktiva struny,když budu měnit baterku? :D
pokud mas vazne pristup jen zepredu(coz mi pride prapodivny :) ) tak budes, ale struny asi budes menit o dost castejc jak baterku :)
nehlede na to, ze ty struny staci odmotat, z kytary je vyndavat nemusis :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Solstice

Příspěvek od Solstice »

kdysi byl v Muzikusu test na DXMG a psali tam, že by v tech prostorách k poťákům měl být prostor i na 9V baterku...
btw. fakt to jacksonovský tremolo drží? já planuju jít do DKMG, kde je taky to jejich licencovaný tremolo a plánuju si s tou pákou fakt hodně hrát a pořádně se na to naučit, tak abych to pak za půl roku nemusel zablokovávat, protože se to bude furt rozlaďovat...
ANTISOCIAL6661

Mne ano,ja mam DXMG,brat ma DKMG,a nema tiez "zatial" ziadny problem.Ale zas nehrame ani jeden nejakym drevorubacskym stylom,tak snad aj tvoje bude v poho.DRZIM PALCE!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“