Bedýnka na zesík

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Mám si to udělat sám?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

heej dobře :D 8) no hele zrovna teď jsem mu napsal takřka finální mail, zejtra platim :lol: ale po těch lidech na case jsem se zatím nepoohlížel, spoléhám na to že najdu někoho solidního. Jinak z masivu si někdo dělal na Vintage Amp Boards case přesně na tu dvacítku a vypadalo to hoodně luxusně. Když se na mě všichni ti ampmakeři vykváknou, tak přece jen dělám v časáku o dřevě pro truhláře, takže to by nebyl problém přes (zkušenější) kolegy schrastit nějakýho dřevomaniaka ať mi to vyrobí. :twisted:

jinak kolik myslíš že to tak může stát u nějakýho toho profíka jako třeba ten Rockwell nebo Zeman?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

to prave vubec netusim, kolik za to nekdo muze chtit...

ja budu chtit kombo.. a mozna v 212. takze to bude docela flak dreva...

no nikovi jsem uz napsal a asi taky brzo objednam.. budu brat lightning... jednoduchy 2x EL84 amp... kopie 30 by byla drazsi a asi bych ji hlasitostne nevyuzil. chci to hlavne na zkresleni a dostat do zkresleni 4 el84 je uz docela masakr, takze jdu po mensim vykonu...

asi to objednam jako kit a popajim to doma :D jsem zvedavy, jak to dopadne :D

no porad si rikam, ze kdyz nekdo zboucha z masivu postel za 4t., tak by me za 4t. mohl sbouchat i case na kombo :D uvidime
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Hele a ještě takovej blbej dotaz... když to budu mít ještě odkrytý, jaký je tam nebezpečí že mě to dá šlehu proudem? :lol: Myslim tim, co všechno je potenciálně pod proudem... to šasi samotný asi bude bezpečný ne? jako viděl jsem týpky co to měli postavený jen na reproboxu bez casu, a hráli s tim (doma samozřejmě). Takže by mělo akorát stačit nestrkat prsty ze spoda ne? :lol:

btw Muchle$$ je docela srandovní :lol: :twisted:

rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jinak teda abych updatnul zdejší studnici znalostí :lol: tak asi budu objednávat case odsud http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... mp-Chassis psal jsem Nikovi z Ceriatonu a mělo by to pásnout, tak se když tak koukni (Qwere) jestli by ti tam taky něco nesedělo, jsou v Německu, takže poštovný jen pár euro. :)

Teď se ještě musim rozhodnout jestli Black Elephant tolex
Obrázek

nebo Black Levant tolex
Obrázek

co myslíte? :twisted:
Naposledy upravil(a) rasomaso dne 15.03.2009 20:16, celkem upraveno 1 x.

dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Já mám na JCM 800 ten Black Elephant Tolex :wink:
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Tyyyjooooo, to mě teda podrž.... to chceš fakt dát za krabici z překližky 5 000,- Kč ????? :shock: Asi to začnu doma ztloukat na kšeft... :o
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Mno a kolik myslíš že by stála u nějakýho člověka tady? Podotýkám že takhle pěkná :lol: :twisted:

Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

DirX píše:
Crowley píše:kousek za Prahou... Rockwell:604 888 755

zkus se domluvit, s Honzou je rozumná řeč :)
Přesně tak jěště bych doplnil mého oblíbeného Zemana:)
přesně tak - Zeman, to je pražák jako poleno :wink:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Ebu

Příspěvek od Ebu »

rasomaso: Já bych šel do Black Levant tolex :)
Obrázek
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jn taky se trochu víc přiklánim k black levant, včera večer jsem to vygooglil (ano já googlim i takovýhle blbosti) a elephant asi vydrží víc, na druhou stranu levant se používal dřív, teď už Marshall používá jen elephant tušim, takže by to možná vypadalo víc vintage :lol: no a taky se mi levant víc líbí, což je asi největší plus samozřejmě. :D takže buďto trvanlivost nebo looks :twisted: to je rozhodnutí

rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

rasomaso píše:Mno a kolik myslíš že by stála u nějakýho člověka tady? Podotýkám že takhle pěkná :lol: :twisted:
+- 1500 ??? 8) víc bych nedal
Sorry, ale aby mi překližková krabice udělala třeba 30% z ceny zesíku, to se mi nějak příčí.
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Člověče, ozvi se mi na e-mail a já Ti tu bedýnku sklepnu. Pošlu Ti pár svých výtvorů v "jpg", ať víš do čeho jdeš. Ale rozhodně nebude vážit 15kg, jestli Ti to nevadí. Taková kravina... To bych to musel letovat z olověných plechů. Možná aby se odstínila případná radiace. Čítej kolem toho jednoho litru českých na stole.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

mmjuz píše:Člověče, ozvi se mi na e-mail a já Ti tu bedýnku sklepnu. Pošlu Ti pár svých výtvorů v "jpg", ať víš do čeho jdeš. Ale rozhodně nebude vážit 15kg, jestli Ti to nevadí. Taková kravina... To bych to musel letovat z olověných plechů. Možná aby se odstínila případná radiace. Čítej kolem toho jednoho litru českých na stole.
Ahoj, díky za nabídku. Bohužel jsem nějak nenašel váš email, můžu teda poprosit o fota na rasomaso@seznam.cz? Bylo by možné to potáhnout tím tolexem případně? Rád bych aby mi to ladilo s boxem. :lol:

Bob78

Re: Bedýnka na zesík

Příspěvek od Bob78 »

Nic neobjednávej a nech to zhotovit mmjuze,ví jak na to,je opravdu moc dobrej a jestli nehraješ nějakou čertovskou hudbu,tak ať to postaví komplet. myslím že někoho lepšího budeš těžko hledat...
José

Příspěvek od José »

Myslím, že za ty čtyři roky to už nějak dořešili.. :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo hele mmjuz mi poslal takovou plně funkční a pofidérně vypadájící krabici ani za to nic nechtěl, tak jsem to natřel na černo a slouží do teď, výdaje 0 korun takže jsem spokojenej :D

mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Pofidérně? Byla pečlivě sklížená a prošroubovaná konfirmáty z lehké ukrajinské březové překližky! Že jsem odmítl udělat přesnou kopii nějakého maršála jsi věděl předem a důvody jsem Ti vysvětlil. Stejně bys nebyl schopen sehnat nějakou pěkně vypadajicí mřížku na otvor v půdě nad lampami.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Ale prosimtě já to nemyslel nějak zle, jako z krámu to nevypadá, ale je dobrá a jsem rád žes mi jí vyrobil. lol

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“