a co si myslíš? že přijde Scyther a všichni rázem procitneme?
ne, neber si to zle, Scythere... samozřejmě záleží na zvuku, který z toho chce dostat, ale řekl bch, že z V50 endostane opravdu silný higain. což je na tyhle styly vcelku podstatná věc... možná pokud by před to hodil něco ve stylu Dunlop Zakk Wylde OD
Defendera jsem zkousel a mam ho objednanyho. Na moderni tvrdy styly ma opravdu malo zkresleni, jinak clean a crunch je parada.
Pro tebe bude asi nejlepsi volba ten Valveking.
Chjo,hoši,kdybyste si přečetli podpis,tak si to ušetříte.Mám EHX Micro Metal Muff. Taže zkreslení na kombu je mi vážně šumafuk. Potřebuju jen něco na dobrý hraní jak v naší garáži,tak třeba i v menších prostorách.
P5YCHO píše:Chjo,hoši,kdybyste si přečetli podpis,tak si to ušetříte.Mám EHX Micro Metal Muff. Taže zkreslení na kombu je mi vážně šumafuk. Potřebuju jen něco na dobrý hraní jak v naší garáži,tak třeba i v menších prostorách.
jestli si koupíš valveking, tak ten bzučák prodej, fakt ti bude k ničemu.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
P5YCHO píše:Chjo,hoši,kdybyste si přečetli podpis,tak si to ušetříte.Mám EHX Micro Metal Muff. Taže zkreslení na kombu je mi vážně šumafuk. Potřebuju jen něco na dobrý hraní jak v naší garáži,tak třeba i v menších prostorách.
jestli si koupíš valveking, tak ten bzučák prodej, fakt ti bude k ničemu.
Fakt?No nevim,má dost brutální zkreslení.Aspoň na tranďáku co mám rozhodně.s efektem co je na kombu se to nedá ani srovnávat.Je to daleko ostřejší,přímočařejší a dost agresivní.
Pokud nepozadujes aby to hralo i pri max hlasitosti uplne cistej zvuk, tak vyhoda lampovyho konce je, ze ti naplno zacnou zkreslovat i vykonovy lampy a hlasitost jeste dale narusta. U tranzistoraku kdyz zacne zkreslovat konec, tak je to hnus co se neda poslouchat a je potreba ubrat.
Rika se, ze lampovej zesik hraje subjektivne stejne hlasite jako 2x vykonnejsi kvalitni tranzistor.
Myslím si, že podstata brutálního zvuku není o tom dát si pregain na max a mít obrovské zkreslení. Je to i o dobré kytaře, snímačích, rukách atd Ja na mojem Peavey mam pregain na 4 a bohatě to stačí, zvuček jak víno. Navíc to líp prolézá kapelou, aspoň se mi to tak subjektivně jeví Krabičkám /distortion/ jsem nikdy nepřišel na chuť, nevím dle mě to s píš s**e zvuk lamp. I stím cratem i s valvekingem vykouzlíš brutální sound, ukázky jsou toho jenom důkazem... asi tak
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
rek bych, ze to video s tim cratem je osmel. muj nazor.
pokud ti vyhovuje krabka co mas, tak kup staryho marshalla 1959 nebo 1987(za 14000 by se podle me urco dalo). Zel je k tomu treba box, kterej ty ale podle podpisu mas.
nebo Crate V18, ale to mozna budes muset trochu dost tavit. Nicmene stoji min jak 7000, tak muzes koupit 2x citlivejsi repra a budes za vodou
No, jestli chceš HC, tak uvažuj i o starym marshallovi valvestate. slyšel jsem na něj valit hardcore (kapela the streetfighters, maj profil i na bandzone) a jako nářez.
Marylin píše:Myslím si, že podstata brutálního zvuku není o tom dát si pregain na max a mít obrovské zkreslení. Je to i o dobré kytaře, snímačích, rukách atd Ja na mojem Peavey mam pregain na 4 a bohatě to stačí, zvuček jak víno. Navíc to líp prolézá kapelou, aspoň se mi to tak subjektivně jeví Krabičkám /distortion/ jsem nikdy nepřišel na chuť, nevím dle mě to s píš s**e zvuk lamp. I stím cratem i s valvekingem vykouzlíš brutální sound, ukázky jsou toho jenom důkazem... asi tak
No ale je krapet rozdíl mezi Cratem V50 a Peavey 6505+ .. jasný, že k tomu Peavey krabku už potřebovat nebudeš, to je jaksi jiná kategorie
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
I z toho cratu nakroutíš pořádný zvuk.... Neboj, já myslím, že to pude i bez krabky
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s