Framus SG

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Framus SG

Příspěvek od SmallRabit »

Takže si dneska přijdu ke spolubasákoj na zkoušku, a vidím tam na posteli ležet tohle:

http://www.avenue-guitars.com/UV%20Elec ... s%20SG.JPG

tak jsme dohráli a samože jsem se na ní začal vyptávat a i jsem si na ní zahrál (zvuk přez Valvestate bez nějaký kroucení a s rezatejma strunama byl super) a on že prej mu to tam dal před rokem a půl někdo na opravení, protože někde spadla a byla prasklá, takže jí slepil a pokud se neozve, tak si jí nechá, nahodí nový struny, poladí oktávy a teď konečně proč to sem píšu - chce na ní hodit klasickou SG kobylu...tak se chci poptat, jesli o tý kytaře něco víte, a jestli mu v tom mám nemám radši zabránit- já osobně bych radši zařídil její odbornou renovaci, pokud by se našly nějaký chby, nebo jí nechal tak jak je, než na ní rvát nějakou čínskou Epiphonu...co vy?
...
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

já bych teda řekl že na tý klasický kobylce se nedá moc zkazit :P
Tonda

Příspěvek od Tonda »

taky nevidím, co by mělo vadit ? Tune-O-matic tak jako tak.

To jsou P 94 ty snímače ?
I´m wheels... movin´wheels
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Wraith píše:já bych teda řekl že na tý klasický kobylce se nedá moc zkazit :P
No ptám se spíš jesli nemáte někdo ponětí, jesli to má něco jako historickou hodnotu, pže se vyráběly tak klem roku 71, takže aby se tim nějak nedoprasila...
Tonda píše:To jsou P 94 ty snímače ?
Víš, že ani nevim? :oops: No takhle..jedna řada polovejch nástavců, nebo jak se to menuje, tak to by to nějaký P- měly bejt ne? Ale jakej je rozdíl mezi P-90 a p-94 to netušim
...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Jako ta kobylka vypadá standartně, zato struník je divokej, ňáký to jejich vibrato.. z toho obrázku nechápu, jak to funguje.
I´m wheels... movin´wheels
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Tonda píše:Jako ta kobylka vypadá standartně, zato struník je divokej, ňáký to jejich vibrato.. z toho obrázku nechápu, jak to funguje.
No je tam takovej ten dřevědnej špalík,ale netušim,jesli tam třeba nechybí páka..chtělo by to někoho, kdo jí měl v ruce..
...
afektband

Příspěvek od afektband »

SmallRabit píše:
Tonda píše:Jako ta kobylka vypadá standartně, zato struník je divokej, ňáký to jejich vibrato.. z toho obrázku nechápu, jak to funguje.
No je tam takovej ten dřevědnej špalík,ale netušim,jesli tam třeba nechybí páka..chtělo by to někoho, kdo jí měl v ruce..
oliva.rajce.net ten týpek tam má fotky a najedný z nich je framus SG, sice to asi nebude ten samej, ale zkus ho kontaktovat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

afektband píše: oliva.rajce.net ten týpek tam má fotky a najedný z nich je framus SG, sice to asi nebude ten samej, ale zkus ho kontaktovat.
Tak pánovi sem napsal, ale dnes mi přišla odpověď, že o ní nic neví, že ta jeho je na netu celkem běžná, takže pořád nic. Ale dík za tip
...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“