Takže si dneska přijdu ke spolubasákoj na zkoušku, a vidím tam na posteli ležet tohle:
http://www.avenue-guitars.com/UV%20Elec ... s%20SG.JPG
tak jsme dohráli a samože jsem se na ní začal vyptávat a i jsem si na ní zahrál (zvuk přez Valvestate bez nějaký kroucení a s rezatejma strunama byl super) a on že prej mu to tam dal před rokem a půl někdo na opravení, protože někde spadla a byla prasklá, takže jí slepil a pokud se neozve, tak si jí nechá, nahodí nový struny, poladí oktávy a teď konečně proč to sem píšu - chce na ní hodit klasickou SG kobylu...tak se chci poptat, jesli o tý kytaře něco víte, a jestli mu v tom mám nemám radši zabránit- já osobně bych radši zařídil její odbornou renovaci, pokud by se našly nějaký chby, nebo jí nechal tak jak je, než na ní rvát nějakou čínskou Epiphonu...co vy?
Framus SG
Pravidla fóra
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Framus SG
...
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
No ptám se spíš jesli nemáte někdo ponětí, jesli to má něco jako historickou hodnotu, pže se vyráběly tak klem roku 71, takže aby se tim nějak nedoprasila...Wraith píše:já bych teda řekl že na tý klasický kobylce se nedá moc zkazit
Víš, že ani nevim?Tonda píše:To jsou P 94 ty snímače ?
...
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
oliva.rajce.net ten týpek tam má fotky a najedný z nich je framus SG, sice to asi nebude ten samej, ale zkus ho kontaktovat.SmallRabit píše:No je tam takovej ten dřevědnej špalík,ale netušim,jesli tam třeba nechybí páka..chtělo by to někoho, kdo jí měl v ruce..Tonda píše:Jako ta kobylka vypadá standartně, zato struník je divokej, ňáký to jejich vibrato.. z toho obrázku nechápu, jak to funguje.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele: