Humbucker misto singlu
Pravidla fóra
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
jasně dej to tam....banana bonus píše:Martin656 píše:Tak pokud to je stagg ..focus atyhle napodobeniny atk je to jedno..do origos bych to nedaval..
Behrigerovská oddrhovačka, takže asi půjdu do toho, jáký by tam byl vhodný? Hraju takový americký punk
P.S. v podpisu ti chybí v 2. [img]lomítko%20-[/img]
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak píšu sem. Nedávno jsem předělával mého strata SSS a místo singlu u kobylky jsem dával humbucker RM bridge. Měnil jsem i zapojení snímačů a to tak, aby byl humbucker ve 2. poloze rozepnutý. Takže polohy přepínače ve směru od kobylky jsou takto:
1 - bridge
2 - bridge (1 cívka) + middle
3 - middle
4 - middle + neck
5 - neck
Problém je ale ten, že v poloze 2 snímače brumí úplně stejně, jako v poloze 3. V poloze 2 by podle mě snímače ale brumět neměly, nebo se mýlím? Zkoušel jsem i otočit prostřední a krkový snímač o 180 stupňů, ale žádná změna se nekonala. Neví někdo kde by mohl být problém?
(jinak v poloze 4 je to OK - bez brumu)
1 - bridge
2 - bridge (1 cívka) + middle
3 - middle
4 - middle + neck
5 - neck
Problém je ale ten, že v poloze 2 snímače brumí úplně stejně, jako v poloze 3. V poloze 2 by podle mě snímače ale brumět neměly, nebo se mýlím? Zkoušel jsem i otočit prostřední a krkový snímač o 180 stupňů, ale žádná změna se nekonala. Neví někdo kde by mohl být problém?
(jinak v poloze 4 je to OK - bez brumu)
kdyz otocis snimac, zadna zmena se konat nebude
musis prohodit dva draty, ktery ze snimace vedou(u singlu, nevim jak je to u HB). nicmene se priprav, ze to totalne zmeni zvuk v mezipoloze.
musis prohodit dva draty, ktery ze snimace vedou(u singlu, nevim jak je to u HB). nicmene se priprav, ze to totalne zmeni zvuk v mezipoloze.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Změní se v můj oblíbený u normálního strataAsanoth píše:kdyz otocis snimac, zadna zmena se konat nebude![]()
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Do toho přehazování drátů se mi moc teda nechce, když se tak dívám na délky drátů. Musel bych je nadpojovat a odizolovávat, navíc bych musel předělat i ten krkový snímač.Asanoth píše:kdyz otocis snimac, zadna zmena se konat nebude![]()
Možná ty 2 singly ještě vyměním za RMka, pak už by mělěo být po problému a navíc bych měl lepší snímače než teď, no ještě o tom popřemýšlím...
Ale díky, zase jsem o něco chytřejší
Pokud ti to brumí v mezipoloze, tak buď přehoď dva drátky od HB, nebo předělej rozpínání. Nejspíš to máš tak, že se ti v mezipoloze zkratuje střed HB se zemí - tak ten střed zkratuj s Hot výstupem HB. Tím se ti se středním snímačem spojí ta správná půlka HB. Pokud to bude bez brumu ale znít moc výškově, pak jsou M a HB v protifázi a musíš přehodit výstupy i rozpínání.
Hlavně nemusíš nic nadstavovat, jde jen o to, který drátek z HB kam píchneš.
Hlavně nemusíš nic nadstavovat, jde jen o to, který drátek z HB kam píchneš.