Moje nová kytara
Pravidla fóra
- DaveMurray
to mě dělá kejtra taky tak to neřešDaveMurray píše:Polk, je možné, že z důvodu tenčích strun je poněkud snažší ohnout kytaru na koleně? Že když vemu krk tak se může ukázat kolenní tremolo efekt snadněji než u tvrdších strun?
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- DaveMurray
pokud hledas zvuk stratocastera, tak jiste.
obecne? nevim nevim...
obecne? nevim nevim...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
- mnemicmunky
- Kontaktovat uživatele:
Sguier ne
Zdar ja osobně jsem měl Squier by Fender affiniti strat 60th aniversary v sunburstu, u čehož mělo být použito lepší dřevo... Nicméně bych to zhodnotil asi tak: Kytara perfektně držela ladění, klidně týden (v rámci možností) dolaďovat bylo potřeba jen velice málo. Nicméně pokud sáhneš na vibrapáku je vše ztraceno.... Rozjela se jak kdybys kočku tahal za ocas. Snímače neměla nic moc, ale za ty prachy hrály na clean chanel celkem slušně, ale pokud očekáváš slušný zkreslený zvuk, kup si radši focus. Já sem z toho zvuku byl nešťastný. Spoluhráč to v kapele ho měl a dost jsem mu v jistých chvílích záviděl
Ale je pravda že je to o kusu. má rada na záávěr zní: zajdi si do hudebnin a vyzkoušej si to... Já doporučuju focus lp, nebo mou oblíbenou značku posledních dnů Bach
ale třeba ti padne do ruky něco úplně jiného.