Error fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, sessions se, konkrétně tady na fóru, zapisuje do cookie hf_sidpupack píše:někdo to sabotujefuj sessions fuj sessions zlaté cookies
Hraju na kytary a mašinky
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ale porad jsou to sessins jen se nepredavaji GETrotten77 píše:No, sessions se, konkrétně tady na fóru, zapisuje do cookie hf_sidpupack píše:někdo to sabotujefuj sessions fuj sessions zlaté cookies
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
panove, klid, neni nahodou vcelku jedno, jestli zmacknete 5x denne F5? 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Mám tam myslim něco trochu jinyho ne Mjkl, ale taky hlásím návrat erroru.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
mě se tam střídají 3 různé hláškyDark Axel píše: Kiwi: to je zajímavé jestli tam máš něco jiného... hmm, kdoví v čem to je
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nero to ví, Nero zná všechny hlášky, protože sem chodí deně, Nero je tím otráven a znechucen a Nero se to snaží řešit.
Snažím se komunikovat přímo s lidma z IT, shrnul jsem možné scénáře, o co může jít a jak se to dá řešit, možná jsem je trochu vyděsil, což je pro nás jen dobře. Uvidíme, co se stane, já dělám, co můžu.
Takže prosím klid, netřeba sem zbytečně postovat, pokud nemáte opravdu něco zajímavého k tématu.
// Luxusní příspěvek číslo 6500...
Snažím se komunikovat přímo s lidma z IT, shrnul jsem možné scénáře, o co může jít a jak se to dá řešit, možná jsem je trochu vyděsil, což je pro nás jen dobře. Uvidíme, co se stane, já dělám, co můžu.
Takže prosím klid, netřeba sem zbytečně postovat, pokud nemáte opravdu něco zajímavého k tématu.
// Luxusní příspěvek číslo 6500...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Problém by měl být vyřešen.
Byl hontrolován (a snad i zálohován) disk serveru a byl zcela v pohodě.
Chyba byla v sessions a v rámci SW phpBB2. Aktuálně je problém vyřešen tak, že každou noc se budou session automaticky kontrolovat a případně i opravovat. To by mělo platit do té doby, než se problém vyřeší trvale, pravděpodobně přechodem na phpBB3 (slovy jednoho z ajťáků).
Byl hontrolován (a snad i zálohován) disk serveru a byl zcela v pohodě.
Chyba byla v sessions a v rámci SW phpBB2. Aktuálně je problém vyřešen tak, že každou noc se budou session automaticky kontrolovat a případně i opravovat. To by mělo platit do té doby, než se problém vyřeší trvale, pravděpodobně přechodem na phpBB3 (slovy jednoho z ajťáků).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kód: Vybrat vše
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
Panove z IT maji prece vsechno pod kontrolouNero píše:Nero si toho kupodivu všimnul a silně se nas..l. Jdu dělat vítr na kytary.cz protože ted můj pohár trpělivosti opravdu přetekl.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus