Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
DJmanasek: lol to mi ani neprijde, jestli myslis nedotazeny bendy tak to je samozrejme moje chyba, jestli myslis zdvojeny bendy tak to se mi hejbe kobylka, mozna hluboky E je trochu mimo, kazdopadne nemam (pouzitelnou) ladicku a prijde mi to celkem v klidu, tak kdyz tak specifikuj bliz co ti prislo rozladeny...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- misadlouhy
už jsem to jednou poslal do špatné sekce
tak ještě jednou správně sem....... takovej obyč.popík http://www.edisk.cz/stahni/44418/test.mp3_2.1MB.html. Oktávy asi nemám nalazený (změnil jsem po seřízení šířku strun).. sólo si tahám z paty, chtěl jsem si nahrát rytmickou sekci se kterou trochu laboruju a vidět co se do ní dá ještě dát..
Hraje to co mám v podpisu (spíš vlevo čistý Blues Junior, spíš vpravo lehce nakreslený zvuk Fulltonem, uprostřed "sólo" je regulérně zkreslený zvuk Fulltone)
Hraje to co mám v podpisu (spíš vlevo čistý Blues Junior, spíš vpravo lehce nakreslený zvuk Fulltonem, uprostřed "sólo" je regulérně zkreslený zvuk Fulltone)
Norman ST 40 folk
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no, akordovej sled je takovej, zajímavejmisadlouhy píše:už jsem to jednou poslal do špatné sekcetak ještě jednou správně sem....... takovej obyč.popík http://www.edisk.cz/stahni/44418/test.mp3_2.1MB.html. Oktávy asi nemám nalazený (změnil jsem po seřízení šířku strun).. sólo si tahám z paty, chtěl jsem si nahrát rytmickou sekci se kterou trochu laboruju a vidět co se do ní dá ještě dát..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack: myslim ze ne, podle me to proste sedi, mozna az na ten zacatek to prazdny E. Tobe to taky znelo divne ci co?
jinak misadlouhy... sorry ted jsem na PS3 takze to z edisku nestahnu, tak pozdeji
jinak misadlouhy... sorry ted jsem na PS3 takze to z edisku nestahnu, tak pozdeji
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
rasomaso: mě to tak nepřišlo, jen jsem se snazil prijit na kloub tomu proc by to tak mohlo pro nekoho znit, co jsi tam mel za efekty? mozna univibe to trosku ladi jinac, tak jako chorus trebars
U2 - Until the end of the world http://cz.youtube.com/watch?v=mlGmUBxtK4s&fmt=18
U2 - Until the end of the world http://cz.youtube.com/watch?v=mlGmUBxtK4s&fmt=18
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak kazdej si tu hraje to co ho bavívikicek píše:Né pupacku, U2 už prostě né !![]()
me mrzi ze tohle vlakno umírá, defacto se tu stridam já, rasomaso a giof a občas nekdo jinej, na to že tu je několik tisíc kytaristů celkem děs..
hlavně že vlákna kde se rozebíraj pipkoviny jsou narvaný stovkama příspěvků ale kytarová hra se vytrácí
ja proste na elektriku hraju covery U2.. na akustiku vsechno mozne tak to je a bude
Však jo, promiň, já to tak nemyslel
.
A zároveň tě beru za slovo :
http://www.youtube.com/watch?v=2hmvqmGrXA0

(Ale je to po 2 měsících s ortézou na ruce, tak berte ohled
)
(Ale je to po 2 měsících s ortézou na ruce, tak berte ohled
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
no vidiš tovikicek píše:Však jo, promiň, já to tak nemyslel.
(Ale je to po 2 měsících s ortézou na ruce, tak berte ohled)
Díky
. No hraju rok a do toho jsem měl 2 měsíce ortézu a 1 měsíc jsem měl kombo na reklamaci
... jinak teď jsem měnil struny a na oktávy jsem se ještě teda nemrk, to je fakt , ale předtim jsem je měl naladěný, jdu to zkouknout
.
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 18:46, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Já teda taky pupacku nevim o čem mluvíšDark Axel píše:já v části 13-16 sekund žádný velký úlet neslyším
EDIT: Jinak celej song mám přece "Známku punku"
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak ted jsem si to zkusil trefit presne, je to 15tá sec tam mi zní ten takovy dvoj ton (dva stejne tony za sebou) divně.. a ta plynulost nevim jak to popsat, ale je možné že mě ruší původní zvuk kytary který tam slyším no. Jen pro upřesnění, nemyslím to zle, jen se snažím hodnotitvikicek píše:Já teda taky pupacku nevim o čem mluvíšDark Axel píše:já v části 13-16 sekund žádný velký úlet neslyšímTakhle ten song zní, pust si ho někdy
.. a taky nevim cos myslel tim, že to není "plynulý"?
P.S. známka punku ok no
Tak dobře, díkpupack píše: tak ted jsem si to zkusil trefit presne, je to 15tá sec tam mi zní ten takovy dvoj ton (dva stejne tony za sebou) divně.. a ta plynulost nevim jak to popsat, ale je možné že mě ruší původní zvuk kytary který tam slyším no. Jen pro upřesnění, nemyslím to zle, jen se snažím hodnotitjak mi to zní.. ja taky radši kritiku než "jo dobrý"
P.S. známka punku ok notak jen houšt houšt ja rád celé songy, ne jen pasáže
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 18:56, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Vikicek: v poho, ted sem si te pustil víc nahlas abych tě lépe slyšel
a pak to vyzní lépe a ta plynulost byla opravdu dána tou kytarou v pozadí, ja jak jsem zvyklej na backingy bez kejtry tak me to pak mate 
btw. ten zvuk máš jen z toho Valvetronixe?
btw. ten zvuk máš jen z toho Valvetronixe?
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak dobrý hezky to zpívá to se mu musí nechat, občas na něj vzpomínám ale mě bohužel neposloužil jak jsem chtěl novikicek píše:Sí sí, tohle byl jen valvetronix, amp "nu-metal" a krapet reverbu
No mezi náma možná taky pude z domu .. chtěl bych nějakou lampičku. Možná blackheart plus krabičky .. ale ještě se uvidí, ten prcek hraje fakt dobře oproti těm levnějším patnáctkám 
EDIT: Jinak koukám že v 0:18 jsem byl krapet napřed ..
EDIT: Jinak koukám že v 0:18 jsem byl krapet napřed ..
Naposledy upravil(a) vikicek dne 24.01.2009 19:05, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely