Vaše výbava

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

MáraZ píše:..... tak já sem si ani nikde nemyslel,že bych to moch dělat pro peníze,mě to prostě hrozně babí.Zatim na to ani s kapelou nemáme,abysme mohli odehrát celou zábavu na ty 4 hodiny čístýho času hraní....
Tak já to měla v prvních letech taky. Možná dokonce i prvních 10 let. Hlavně radost, umění a tak...
Postupem času jsem ale trochu změnila hodnoty. baví mě to hlavně když je plněj sál, lidi se baví, pořadatel vydělá, slušně zaplatí a potvrdí další termíny... :wink:

4 hodiny čistý hra je málo, spíš tak 5 až 6 hodin muziky na tancovačku a to ještě v poslední sérii kolem třetí ráno opakujem na přání.... :lol:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

pavel68 píše:Máš recht Pehve :wink:
S autorskou muzikou /kolem našeho věku/ už bych si to nelajznul,a abych vohejbal hřbet po tancovačkách s coverama-to už se mi zase nechce.Těch 16 let stačilo.Ale stejně mě dodneška drží tradiční večeropáteční absťák.
Sbalit se a ject někam do smradlavý šatny :twisted:
Tomu rozumím, snad jen tomu že ti to už stačilo, tak jen v tom bodě to mám jinak.
Momochodem ten "náš věk", to je kolik???? Má-li ta číslice v nicku značit ročník narození, pak bychom byli stejná generace. Já bych mohla mít to číslo 70..... :oops: :P
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Bingo-chytrá holka :lol:

Jukni do "naše skupiny" vlákno "abychom se lépe poznali",máš-li čas :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“