Monikad píše:To MÁRA:
No já mám taky Catalina, ale Maple, tedy javor. Na to zase já nedám dopustit a tvrdím, že nejlepší dřevo pro bubny je právě ten javor.
Jinak naprosto souhlasím s tvojí recenzí. Kopák je prostě dělo!! Schválně jsem jej zkoušela ještě i s plnou přední blánou a Bylo to poprvé, co jsem naladila tak suprový zvuk bez náznaku tlumení.
pak jsem z praktických důvodů prořízla do přední blány 5" rezo otvor a vyztužil šablonkou. Dovnitř malý tlumící sáček na sucháč od REMO a na hrací straně Power Stroke 3 s nalepovacím terčíkem z evlaru. je to masakr u tak!! Ta délka 18" při 22" průměru je prostě znát.
Narozdíl od Ash jsem já za základní cenu dostala 10 + 12 tomy a 14 flor. K tomu jako bonus 16 flor. Sama jsem si ještě dokoupila tu 8ku a narozdíl od tvého názoru se mi hodně líbí. I když nejlepší zuvuk mají ta zavěšená 12ka a podlahová 14x14".
S tím zavěšešením nemám problém, nic nedrnčí a spolu s velkým třístranou rampou od Gibraltaru to drží jak čert!
Ten snare stand od Gibraltaru opravdu nemá ani moji důvěru, stejně jako původní bubínek. tam mi vadilo třeba i jen 8 ladících šroubů!!
tak šel do světa a mám bubínek SONOR 3005 a na stojanu taky od Sonoru a je to v pohodě.

Tak se dívám, že vy asi moc nešetříte, co?
No já chudáček mám jenom Basix Custom V barvě Tobacco Organic Fade. Kopák se mi líbí strašně moc, nějak se mi to podařilo vyladit a má to takový mlaskavý zvuk i s exportní blánou, opravdu moc pěkné. Tomy mám k tomu 10",12", a FT 14" zavěšený na stojanu, ale hraju obyčejně jenom s tomama 10" 14", nebo 12" 14". Zvuk není až tak špatný, Vše osazeno Blánama Evans G1D, akorát na Snare mám spodní nějaký Aquarian, nevím přesně co za typ, ale bylo to drahé jak sviňa. A konečně to hraje jak má.
Co se týče plechů, mám
Zildjian 13" ZHT Light Hi-Hats - moc pěkná hajtka, na to že stála jenom asi 3500,- tak zní moc dobře
Zildjian ZXT 10" Flash Splash - pěkný plech, má takový tepllý zvuk, a na splash docela dlouhý syčivý sustain
Zildjian ZHT 18" Fast Thin Crash - Taky takový docela solidní činel, crashík s trošku temnějším a sušším zvukem s relativně krátkým sustainem,
Zildjian Scrimitar 17" Crash - nevím jestli je to od zildjianu, dostal jsem ho k vánocům, ale je to moc hezké, má takový relativně explozivnní zvuk a syčivý teplý sustain.
Zildjian ZXT 18" Total China - no, na to kolik stála hraje úplně skvěle, má takový hrubý explozivní zvuk a relativně krátký sustain.
Zildjian ZHT 21" Medium Ride - Asi můj podle mého názoru njlepší činel, tento ride je sám o sobě takový sušší, trošku přeznívá, má relativně vysoko laděný bell, a jinak co se týče celkové barvy tak asi takový temnější zvuk.
Mechanika je kombinace Pearl a Basix. Toť asi vše
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40