Zpěv..
Pravidla fóra
přemýšleli jsme, a vydumali jsme 2 varianty.
1.) Vybrat pro každé kolo nějakou písničku a aby ji každý pojmul po svým(takže klidně bluesovoou píseň pojmout nějak metalově, nebo naopak, atd..)
a nebo
2.) Každé kolo by bylo žánrově rozdělené. Tj, že by jednou byl blues a museli byste si vybrat bluesovou písničku a pak metal, takže metalovej vál.
Abych pravdu řek, jsem spíšš pro variantu 1.)
1.) Vybrat pro každé kolo nějakou písničku a aby ji každý pojmul po svým(takže klidně bluesovoou píseň pojmout nějak metalově, nebo naopak, atd..)
a nebo
2.) Každé kolo by bylo žánrově rozdělené. Tj, že by jednou byl blues a museli byste si vybrat bluesovou písničku a pak metal, takže metalovej vál.
Abych pravdu řek, jsem spíšš pro variantu 1.)
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak to sem můžu rovnou postnout kompletní profil na youtube http://www.youtube.com/pupack a mám to bez práce

"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
.. TO víš že jo .. pěkně nahraješ novoupupack píše:tak to sem můžu rovnou postnout kompletní profil na youtube http://www.youtube.com/pupack a mám to bez práce![]()
![]()
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Remy Bonjasky
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak ať se to hne...tak moje novinka na youtube, jen akustika a zpěv a shure c606
http://cz.youtube.com/watch?v=3YBqNbV11Pc&fmt=18
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
tvuj hlas znam, paradapupack píše:tak ať se to hne...tak moje novinka na youtube, jen akustika a zpěv a shure c606
Není to zlý,ale je to "muzikantskej zpěv".stačí do vokálů,do backingu ale sólověje to hubený a ve vyšších polohách pod tónem /navíc se k těm vejškám dostáváš "nájezdem"/.pupack píše:tak ať se to hne...tak moje novinka na youtube, jen akustika a zpěv a shure c606
Sám zpívám ještě hůř a přesto jsem ty vokály u X kapel zpíval,ale abych se sám postavil před mikrák-na to mám příliš soudnosti
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
to Pehve: díky 
to Pavel68: též díky
vypíchnutní chyb potřebuju slyšet. Je fakt že tenhle song už je na mě dost vysoko, takže jsem si na ty výšky musel opravdu nabíhat
a zrejme tam ten podtón je..
druhou věcí je zpěv bez hraní na kytaru, s kytarou člověk nemůže dát 100% jen do hlasu, teda alespon ja to nezvladam
levá, ruka, pravá ruka, akordy, text, rytmus a jeste si hlidat frazovani atd. Kazdopadne dikec
tak šup další at muzeme hodnotit :DD
to Pavel68: též díky
druhou věcí je zpěv bez hraní na kytaru, s kytarou člověk nemůže dát 100% jen do hlasu, teda alespon ja to nezvladam
tak šup další at muzeme hodnotit :DD
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Peklo. Peklo. A ještě jednou peklo. Woro90 singing Johnny Cash: Hurt - aneb paskvil. Občas si to zazpívám se stejnými akordy v nižší poloze (o kvintu?), a i to je pro mě záhul na soustředění. Pravda, necvičím...pupack píše:levá ruka, pravá ruka, akordy, text, rytmus a jeste si hlidat frazovani atd.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak, lidi, máme výbornou zpěvačku, je to i v kapelách, ale jen tak abyste se vyjádřili, takže...
www.bandzone.cz/soundwave
Poslechně te si hlavně summertime
Čekám nějaké hodnocení, jako bylo to hrozné, no fuj atd.
www.bandzone.cz/soundwave
Poslechně te si hlavně summertime
Čekám nějaké hodnocení, jako bylo to hrozné, no fuj atd.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Docela vyhra, hosi
A obecne vam to hraje dost pekne(akorat mco potichu, chtelo by to hlasitejsi mp3
).
Jen tak dal.
A obecne vam to hraje dost pekne(akorat mco potichu, chtelo by to hlasitejsi mp3
Jen tak dal.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C