zesilovač do 30 000
Pravidla fóra
Proč ne mesu?
já bych se nebál ozkoušet i něco staršího od mesy..caliber nebo i starší soloheady...solidně to řeže 
Re: Proč ne mesu?
tak mesa je neco vcelku jinyho nez marshall.xmarox píše:já bych se nebál ozkoušet i něco staršího od mesy..caliber nebo i starší soloheady...solidně to řeže
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
tak ozkouset neznamena koupit ze 
jinak tenhle topic je docela vtipnej, celkem svanda. btw co se tyce ty JCM800, koukni na Ceriatone jak by ti to vyslo i s dopravou, delaj dobry klony a levny
jinak tenhle topic je docela vtipnej, celkem svanda. btw co se tyce ty JCM800, koukni na Ceriatone jak by ti to vyslo i s dopravou, delaj dobry klony a levny
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
v Marshallech se nevyznám natolik, abych si mu dovolil nějak radit a rozhodně by mě nenapadlo radit úplně jiný aparátxmarox píše:Dark Axel:
no ještě důležitější by bylo napsat třeba přínosnější příspěvek..co??
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
kdyz uz tak chci original.rasomaso píše:tak ozkouset neznamena koupit ze
Guitar: Gibson Explorer
Combo:Marshall JCM 2000, Marshall MG 100DFX
Effect: Boss Metal Zone
Picks: Dunlop Tortex JAZZ
- tallicaman
vicemene jsem byl rozhodnuty pro marshall, nevim proc, ale celkem se bojím změny ten marshallovsky zvuk mi prostě sedí.tallicaman píše:promin, Fabro, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze jsi byl uz rozhodnuty predtim, nez tu kdokoliv z nas cokoliv napsalprijde mi to tu cele zbytecne, ale tak hodne stesti s dalsimi marshally
(opravdu nechces jen aspon zkusit neco jineho
)
Guitar: Gibson Explorer
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem před časem pořídil JCM 2000 DSL 1OO a jsem nad míru spokojen. Zvukově super. ALe co se líbí jednomu nemusí se líbit druhému
Jako dobrej apec se mi jeví také ESH nebo Rockwell
Jako dobrej apec se mi jeví také ESH nebo Rockwell
Ele.kytary : Gibson LP Standard, Ibanez GRG270DX,
Akustiky : Mistr Alfred Pardc, Stagg A1012
Head : Marshall JCM 2OOO, TSL 100
Box : Mashall 1960 BX
Efects : Digitech GNX 4,Dunlop CryBaby
Kombo : Marshall Valvestate 8040
Akustiky : Mistr Alfred Pardc, Stagg A1012
Head : Marshall JCM 2OOO, TSL 100
Box : Mashall 1960 BX
Efects : Digitech GNX 4,Dunlop CryBaby
Kombo : Marshall Valvestate 8040
- tallicaman
jak muzes vedet, ze ti sedi, kdyz nezkusis nic jineho?Fabra píše:vicemene jsem byl rozhodnuty pro marshall, nevim proc, ale celkem se bojím změny ten marshallovsky zvuk mi prostě sedí.tallicaman píše:promin, Fabro, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze jsi byl uz rozhodnuty predtim, nez tu kdokoliv z nas cokoliv napsalprijde mi to tu cele zbytecne, ale tak hodne stesti s dalsimi marshally
(opravdu nechces jen aspon zkusit neco jineho
)
no ja ti to nechci vubec vymlouvat, vyber to neni spatny, ale myslim, ze za ty prachy muzes dostat jinde o hodne vic muziky... za zkousku nic nedas a mozna budes hodne prekvapeny, kolik si necha platit marshall za znacku... no to bys zjistil, i kdyby ses podival na schema marshallu a jineho zesiku za stejne prachy...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
zas kluci kdyz chce marshalla a ma rad zvuk osmistovky tak mu necpete zvukovej protipol (mesa)
) me prijde tohle mesa-nabozenstvi docela vtipny. jak tu nekdo psal o znacce, samozrejme marshall si za znacku uctuje hafo moc (jako kazda jina rozjeta firma) ale v ramci slev se ted dala poridit nova jcm 800 2203 za 28k a to je imho proste dobra cena za novej zesilovac v zaruce kterej takhle hraje. samozrejme stary kusy se porad lehce pres dvacitku daj sehnat, ale uz to je proste 20 let + stara vec u ktery hrozi ze neco proste podlehne zubu casu (filtracni kondiky, lampy etc).
ja docela zavidim lidem ktery vedej co chtej za zvuk, pak si to koupej a maj vystarano. ja chci kazdej mesic neco jinyho
ja docela zavidim lidem ktery vedej co chtej za zvuk, pak si to koupej a maj vystarano. ja chci kazdej mesic neco jinyho
- citizen.one