RANDALL - V2XNM vs ROLAND - Cube 30 X

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

nazaret píše:jo a jak je na tom vyloženě ta http://kytary.cz/randall-v2xnm/99991/?SE5647:0:0:1:0 ?? A tý ste se tu nikdo nebavil...Hráli ste na to někdo? Myslim, že za dobrý prachy..
Hrál. Žádnej zázrak. Čistej podprůměrná nuda, zkreslenej se snad nedá nastavit, aby to bylo použitělné. A ten alobalový design... No, radši bych se tomu vyhnul.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Tak to sme asi hráli na jiné kombo, neska sem to zkoušel i s luxus kytarou a zvuk se mi moc líbil. Dokonce i čistý! 8)
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Mno, hrál jsem na to s Framus Diablo, což je už dost kvalitní nástroj na rozpoznání kvality aparátu. :wink: Prostě mi to vůbec nesedlo, subjektivně bych to hodnotil dost nízko, mým sluchadlům se to nelíbilo a znám několik vlastníků uší, které si myslé to samé. :wink:

Ale proti gustu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Na toho randalla jsem taky hrál, nějak se mi nedařilo na tom nastavit pro sebe dobrej zvuk. A to nemám nic proti RANDALLům, ty pololampy co jsem hrál tak fakt luxus!
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
ultra-violence

Nero píše:Mno, hrál jsem na to s Framus Diablo, což je už dost kvalitní nástroj na rozpoznání kvality aparátu. :wink: Prostě mi to vůbec nesedlo, subjektivně bych to hodnotil dost nízko, mým sluchadlům se to nelíbilo a znám několik vlastníků uší, které si myslé to samé. :wink:

Ale proti gustu...
Jasné, ale podle tebe sem čekal sh*t a ono se mi to moc zalíbilo :D
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

aaasdfggg píše:Jeste otazecka: Urve ten roland zkusebnu? takou mensi? :)
Ne neuřve , je to hlasity , ale na bubeníka to nemá . Dále pokud mluvíme k randallu tak ano , jejich tranzistory jsou špica , ale tyhle malý chrastíka prostě neznej :-P roland je nejlepší kauf za tyhle prachy nebo crate.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

ultra-violence píše:
Nero píše:Mno, hrál jsem na to s Framus Diablo, což je už dost kvalitní nástroj na rozpoznání kvality aparátu. :wink: Prostě mi to vůbec nesedlo, subjektivně bych to hodnotil dost nízko, mým sluchadlům se to nelíbilo a znám několik vlastníků uší, které si myslé to samé. :wink:

Ale proti gustu...
Jasné, ale podle tebe sem čekal sh*t a ono se mi to moc zalíbilo :D
Každej má jiný uši a vše co zde na foru píšu je z mého pohledu a nikomu to nevnucuju. Když se ti bude líbit Stagg X-300, budiž, ale pro mě to bude furt sh*t. To stejný s tímhle aparátem - klidně se ti může líbit, ale pro mě tam není použitelný zvuk.

PetrPeter 1975 - 2008
ultra-violence

Stagg ale JE sh*t.Vlastní zkušenost...bohužel.
HFeathers89

Příspěvek od HFeathers89 »

nazaret píše:jo a jak je na tom vyloženě ta http://kytary.cz/randall-v2xnm/99991/?SE5647:0:0:1:0 ?? A tý ste se tu nikdo nebavil...Hráli ste na to někdo? Myslim, že za dobrý prachy..

hele má to kámoš si to koupil a fakt nic moc, skoro hrůza... do toho bych za tyhle peníze nešel...
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“