Poznámka - sekce pro důležité thready?
- Remy Bonjasky
Poznámka - sekce pro důležité thready?
Nešlo by udělat další sekci - stejně jako je Akutické kytary, Elektrické kytary. Ve který by byli všechny ty články co jsou teďka napsaný jako normální článek, jenom jsou daný jako "Důležité" ?? Přijde mi to takhle nepřehledný, je tam několik článků a až pak témata o kterejch se diskutuje.
- Remy Bonjasky
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
a nešlo by to třeba jen oddělit? zustalo by to ve stejnych sekcích, ale bylo by "oznámení" pod tím 2cm mezera, pod tím "důležité" zase mezera, a pod tím ostatní topicy... vím že na PHP BB něco takového šlo (dělal jsem na tom školní fórum) nebo to nějak barevně označit. nešlo by to?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
tohle lze vcelku jednoduse udelat(mozna je to uz defaultni nastaveni).
v phpbb 3
v phpbb 3
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Remy Bonjasky
Jo jo tak bude nejlepší. Ta sekce se zpřehlední a zároveň budou články na očích.Caggan píše:a nešlo by to třeba jen oddělit? zustalo by to ve stejnych sekcích, ale bylo by "oznámení" pod tím 2cm mezera, pod tím "důležité" zase mezera, a pod tím ostatní topicy... vím že na PHP BB něco takového šlo (dělal jsem na tom školní fórum) nebo to nějak barevně označit. nešlo by to?
ano,az panove z IT prejdou na phpbb 3 . a forum zcela jiste neni, a to jim nemuzeme zazlivat, jejich prioritou.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
já to myslel tak ze když to ide na BBcku a víš tak by to mohlo jít i tuAsanoth píše:ano,az panove z IT prejdou na phpbb 3 . a forum zcela jiste neni, a to jim nemuzeme zazlivat, jejich prioritou.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jde ti o na 2, ale ne z mé administrace. Na phpBB3 ano. Oddělení je dobrý nápad, ale aktuálně neproveditelný.
Ohledně vytvoření speciální sekce - ne. Nemá to smysl, ty články jsou schválně umístěny tam, kam patří podle tematiky, které se týkají. A hlavně nevidím důvod, proš vadí, že nahoře v sekci jsou "články" (ve kterých je stejně diskuze) a až poté klasické thready. Proto jsou taky označeny jako Důležité nebo Oznámení.
Bylo by možné dát do sekce Oznámení seznam důležitých threadů, ale mám takový dojem, že kromě moderátorů sekci oznámení nikdo nečte.
Ohledně vytvoření speciální sekce - ne. Nemá to smysl, ty články jsou schválně umístěny tam, kam patří podle tematiky, které se týkají. A hlavně nevidím důvod, proš vadí, že nahoře v sekci jsou "články" (ve kterých je stejně diskuze) a až poté klasické thready. Proto jsou taky označeny jako Důležité nebo Oznámení.
Bylo by možné dát do sekce Oznámení seznam důležitých threadů, ale mám takový dojem, že kromě moderátorů sekci oznámení nikdo nečte.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
jak se zdá tak mě stále podceňuješNero píše: Bylo by možné dát do sekce Oznámení seznam důležitých threadů, ale mám takový dojem, že kromě moderátorů sekci oznámení nikdo nečte.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
takyNesst píše:NápodobněCaggan píše:jak se zdá tak mě stále podceňuješNero píše: Bylo by možné dát do sekce Oznámení seznam důležitých threadů, ale mám takový dojem, že kromě moderátorů sekci oznámení nikdo nečte.neříkám že to čtu všechno, ale vždycky když se něco nového objeví tak na to mrknu
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1