Elektrická kytara I. Díl
Pravidla fóra
Elektrická kytara I. Díl
Ahoj, objevil jsem na internetu tuhle knihu, chtěl bych vědět, jaké s ní máte zkušenosti ... je dobrá??
http://www.muzikus.cz/knihy/Elektricka- ... opad~2008/
http://www.muzikus.cz/knihy/Elektricka- ... opad~2008/
Přišla mi tento týden. Knížku jsem projel zatím jen zběžně, ale DVD celý a nic lepšího jsem zatím v ruce neměl, takže velké nadšení. No a co se týká ceny, tak ta by podle mne mohla být i 4x vyšší, protože 420 Kč vč. poštovného za tu spoustu informací a celkem solidně zpracovaného DVD je v dnešní době hodně málo. 
Jinak tato škola je určitě přínosem pro ty co rádi improvizují a skládají.
Jinak tato škola je určitě přínosem pro ty co rádi improvizují a skládají.
- Chlebik
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si ji už před kytarou
Cvičím podle ní měsíc a něco, a řekl bych že fajn věc. Krom toho že jsou tam videoukázky týkajících se jednotlivých kapitol, tak téměř všechna cvičení jsou nahrány v audiu a možno si je pustit a porovnávat to se svým hraním.
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
- Chlebik
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně si to prvně prolistoval a porovnal tuším s "Škola rockové kytary"cerfotoc píše:rád bych si to pročetl, ale dávat za to přes 400 se mi nechce a nevim jestli bych se naučil něco novýho...ale vypadá to fakt hezky, mohly by bejt někde ukázky jak to vypadá vevnitř
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jojo Víta Štefl je borec, jsem z Usti tak ho znamcerfotoc píše:az budu v nejakym obchodě tak si to prolistuju:)
jinak já mám doma ROCKOVÁ KYTARA od štefla I II III a jsou to dost dobrý knížky...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Mam ty jeho knizky rad, ma v tom dobrej system a dost mi ty knizky dali. Navic pokud treba serizuju oktavy nebo neco tak vzdycky kouknu do stefla na kterou stranu tocit kamenama atd. ma to fakt dobre udelany!pupack píše:jojo Víta Štefl je borec, jsem z Usti tak ho znamcerfotoc píše:az budu v nejakym obchodě tak si to prolistuju:)
jinak já mám doma ROCKOVÁ KYTARA od štefla I II III a jsou to dost dobrý knížky...a hlavně Pan Hráč!
Pan Hráč je kdo?:D
nevidel sem ani jednu knizku, ale taky bych vsazel vic na toho stefla...znate nekdo vubec toho petrzelu?? co je to zac, kde s kym hral, co natocil a tak??
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no vim o nem to ze vydava kytarove licky na youtube, ze ma vystudovanou konzervator, resp. snad ted studuje 5.rocnik a ze ma cosi spolecneho s projektem http://www.guitarvolumeright.com/ vcetne té improvizacni souteze jak se ji tady spousty z nas ucastni. a uz to ze to vydal muzikus je dobra vizitka (hlavne pro nej)nity píše:nevidel sem ani jednu knizku, ale taky bych vsazel vic na toho stefla...znate nekdo vubec toho petrzelu?? co je to zac, kde s kym hral, co natocil a tak??
ale kde s kym hraje jestli vůbec to netuším
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge