Elektrická kytara I. Díl

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pakr4
Kontaktovat uživatele:

Elektrická kytara I. Díl

Příspěvek od pakr4 »

Ahoj, objevil jsem na internetu tuhle knihu, chtěl bych vědět, jaké s ní máte zkušenosti ... je dobrá??

http://www.muzikus.cz/knihy/Elektricka- ... opad~2008/
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Koupil jsem si ji tak před měsícem a mužu ti ju jenom doporučit. Má tam všechno pěkně a přehledně udelaný a navíc k tomo je DVD s ukázkama různých technik. :!:
Milda

Příspěvek od Milda »

Přišla mi tento týden. Knížku jsem projel zatím jen zběžně, ale DVD celý a nic lepšího jsem zatím v ruce neměl, takže velké nadšení. No a co se týká ceny, tak ta by podle mne mohla být i 4x vyšší, protože 420 Kč vč. poštovného za tu spoustu informací a celkem solidně zpracovaného DVD je v dnešní době hodně málo. :lol:
Jinak tato škola je určitě přínosem pro ty co rádi improvizují a skládají.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

zajímavé, ale nemám kačky ted... ale až budou pořídím :) tohle přesně zháním hudební teorie pro potřeby kytaristy :)
pakr4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pakr4 »

Tak díky .... objednáno ... :-D
Chlebik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chlebik »

Koupil jsem si ji už před kytarou :) Cvičím podle ní měsíc a něco, a řekl bych že fajn věc. Krom toho že jsou tam videoukázky týkajících se jednotlivých kapitol, tak téměř všechna cvičení jsou nahrány v audiu a možno si je pustit a porovnávat to se svým hraním.
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

rád bych si to pročetl, ale dávat za to přes 400 se mi nechce a nevim jestli bych se naučil něco novýho...ale vypadá to fakt hezky, mohly by bejt někde ukázky jak to vypadá vevnitř
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Chlebik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chlebik »

cerfotoc píše:rád bych si to pročetl, ale dávat za to přes 400 se mi nechce a nevim jestli bych se naučil něco novýho...ale vypadá to fakt hezky, mohly by bejt někde ukázky jak to vypadá vevnitř
Já osobně si to prvně prolistoval a porovnal tuším s "Škola rockové kytary"
Kytara: Vintage V6 Sunset Sunburst
Kombo: LINE6 - Spider III 15
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

az budu v nejakym obchodě tak si to prolistuju:)

jinak já mám doma ROCKOVÁ KYTARA od štefla I II III a jsou to dost dobrý knížky...
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

cerfotoc píše:az budu v nejakym obchodě tak si to prolistuju:)

jinak já mám doma ROCKOVÁ KYTARA od štefla I II III a jsou to dost dobrý knížky...
jojo Víta Štefl je borec, jsem z Usti tak ho znam :) a hlavně Pan Hráč!
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

pupack píše:
cerfotoc píše:az budu v nejakym obchodě tak si to prolistuju:)

jojo Víta Štefl je borec, jsem z Usti tak ho znam :) a hlavně Pan Hráč!
Mam ty jeho knizky rad, ma v tom dobrej system a dost mi ty knizky dali. Navic pokud treba serizuju oktavy nebo neco tak vzdycky kouknu do stefla na kterou stranu tocit kamenama atd. ma to fakt dobre udelany!

Pan Hráč je kdo?:D

Obrázek
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to Cerfotoc: no jako že je to taky pan Hráč :D hraje parádně, když hraje v Ústí jeho kapeleka Stará škola nikdy nevynechám, takový defacto český ACDC :))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

jo takhle:D ja jsem ho zatim hrat bohuzel nevidel...treba nekdy prijede with old school to shoomperk city:D

Obrázek
nity

Příspěvek od nity »

nevidel sem ani jednu knizku, ale taky bych vsazel vic na toho stefla...znate nekdo vubec toho petrzelu?? co je to zac, kde s kym hral, co natocil a tak??
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nity píše:nevidel sem ani jednu knizku, ale taky bych vsazel vic na toho stefla...znate nekdo vubec toho petrzelu?? co je to zac, kde s kym hral, co natocil a tak??
no vim o nem to ze vydava kytarove licky na youtube, ze ma vystudovanou konzervator, resp. snad ted studuje 5.rocnik a ze ma cosi spolecneho s projektem http://www.guitarvolumeright.com/ vcetne té improvizacni souteze jak se ji tady spousty z nas ucastni. a uz to ze to vydal muzikus je dobra vizitka (hlavne pro nej)

ale kde s kym hraje jestli vůbec to netuším
Milda

Příspěvek od Milda »

Rockový kytary nejsou vůbec špatný. Mají sice CD, ale video je video.
A mý celoživotní krédo je: "To co okoukáš za 5 minut za celej tejden nevymyslíš." A v tom se mi zdá tahle škola přínosem.
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

ja ma osvedcenyho stefla a jeste nemam vsechny 3 dily projety a myslim ze je lepsi ale fakt nevim :-)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“