+25qwer píše: ... ani nevim, jestli je vubec nutne se tady bavit o nejakych hybridech v cene kolem 15t. natoz o stupidnim AVTcku
Lampa nebo pololampa
Pravidla fóra
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
jak kterej hybrid, třeba valvestaty co musíš dávat gain naplno abys ztoho dostával metalovej zvuk tak jo, ale třeba co jsem hrál na hybridy od randalla tak tam jsem tu lampu fakt cejtil a gainu jsem měl dost. Takže jde taky oto kčemu je ten aparát stavěnej.Skipper píše:Dovolil bych si taky něco říct, pokud chcete z pololampy vytřískat něco jako dynamiku stahněte gain a vemte za struny ono to zacne hrát, ale preoblém je že to může stačit tak na Rock ale ne tvrdší styl jak dáte víc gainu tak to začne bejt tranzistor a pololampy nejsou jen oblbování zákazníku je to pro ty co nemají prachy na lampu a nechtějí celotranzistor
Tys to rozseklpavel68 píše:LAMPA.Tečka
Jinak za mne Engla (lampu)...
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 28.01.2009 18:46, celkem upraveno 1 x.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Tsh muj Marshall hybrid kdyžtak Valvestaty hrajou dobře - ve zkušebně sem stahnul gain a trochu upravil korekce a znělo to lampově jak JCM800 a to si nedělám pr**lzakk_wylde píše:Já se vyjadřoval k "pololampovým" zesilovačům, které mají 1 předzesilovací elektronku a neznějí lampově
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti gratuluji k OSMIKILUSkipper píše:Tsh muj Marshall hybrid kdyžtak Valvestaty hrajou dobře - ve zkušebně sem stahnul gain a trochu upravil korekce a znělo to lampově jak JCM800 a to si nedělám pr**lzakk_wylde píše:Já se vyjadřoval k "pololampovým" zesilovačům, které mají 1 předzesilovací elektronku a neznějí lampově
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
nesouhlasim. ma to v sobe multiefekt a jako multriefekt to hraje, je to takovy "mrtvy"...McPhisto píše:lampa je lampa...ovsem nezatracoval bych VOX Valvetronix radu AD..nehraje to spatne.
nicmene, peavey by moh bejt super
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Doufám že to není myšleno urážlivě, jinak pužiju slova který nikdo nemáte ve slovníkuzakk_wylde píše:Tak to ti gratuluji k OSMIKILUSkipper píše:Tsh muj Marshall hybrid kdyžtak Valvestaty hrajou dobře - ve zkušebně sem stahnul gain a trochu upravil korekce a znělo to lampově jak JCM800 a to si nedělám pr**lzakk_wylde píše:Já se vyjadřoval k "pololampovým" zesilovačům, které mají 1 předzesilovací elektronku a neznějí lampově
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Zdar. Dneska jsem si domů dovezl kombíčko Valvekinka 112 od Peaveye a musím říct že mně překvapila kvalita za tu cenu. Samozřejmě to nemá s klasickým Marshallovským zvukem nic společného, ale mně ten zvuk sedí moc. Hrávám takovou tu klasiku od acdc, sabath, purpl a kámoš to má na metal (maidny,judasy, van hallen) a nemůžem si to vynachválit měl jsem i Marshall AVT 275 a taky to bylo super. Myslím že lampa v předzesilovači udělá dost. Oproti třeba tranďáku MG je to o několik tříd nahoru. Nicméně v poměru kvalita/cena u mně Valveking vítězí na celé čáře. ale samozřejmě každýmu sedí něco jiného. Mně seděly oba apíky, ale celolampa je celolampa (teď můžu machrovat) jinak v tom zas až takovej rozdíl nevidím. 
To jsou ale snad vsechny komba krome vylozenejch propadaku jako stagg, behringer apod...dlabajíč píše:Oproti třeba tranďáku MG je to o několik tříd nahoru.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
I behringer hraje líp. Hrál jsem na MG 30 a 100 a oproti nim hraje Behringer GMX 212 o dost líp.Asanoth píše:To jsou ale snad vsechny komba krome vylozenejch propadaku jako stagg, behringer apod...dlabajíč píše:Oproti třeba tranďáku MG je to o několik tříd nahoru.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
jestli na to mas tak do toho urcite jdi.je to vybnornej apec. jedine muzu doporucit. doufam ze me nekdo neukamenuje ale jeho zvuk se mi zdal takovej vic agresivnejsi a celkove hezci nez mesackejSTANDART píše:tak jsem to přehodnotil kouknul na finance a půjdu do píví 6505 zvuk mi sedí ...a peníze taky...
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Tak.Už těch žvástů ohledně lampa-pololampa bylo dost
Ukažte mi někdo pololampu,která umí tohle:
http://cz.youtube.com/watch?v=0BkkleqvUqM
a sežeru klukovo Dimaverku.Howgh
Ukažte mi někdo pololampu,která umí tohle:
http://cz.youtube.com/watch?v=0BkkleqvUqM
a sežeru klukovo Dimaverku.Howgh
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dobre Ty
Proste kup lampu a je to
Proste kup lampu a je to
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C