Prodat/vyměnit kytaru ?
Pravidla fóra
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Prodat/vyměnit kytaru ?
Zdravim, do tržiště to nedávám, páč nevim jestli budu prodávat.
Asi před půl rokem sem si koupil kytaru Cost VX-2X. Moc se mi líbil její design. Teď se mi to zdá spíš nepraktický a ocenil bych zase nějakýho strata, nebo podobnýho kulatýho Smile Jinak zvuk má výbornej i čistej a nerozlaďuje se, takže je mi jí líto. Na netu stojí okolo 8300,- Já jí kupoval v kameným kolem 9K. Je mi jasný, že hodně ztratim, když jí prodám, ale otázka je, jestli za ta peníze pak pořídim dobrou kytaru. Na tvaru už mi nějak nezáleží, ale už nechci Explorer ani V. Úpravu povrchu klidně i dřevěnou Smile A radši bych bral nějakou bazarovou. Zvuk z toho bych hodně zkresloval.
Takže teď jestli jí prodávat, nebo si zvyknout na explorera Smile
Jakej na to máte názor ?
Asi před půl rokem sem si koupil kytaru Cost VX-2X. Moc se mi líbil její design. Teď se mi to zdá spíš nepraktický a ocenil bych zase nějakýho strata, nebo podobnýho kulatýho Smile Jinak zvuk má výbornej i čistej a nerozlaďuje se, takže je mi jí líto. Na netu stojí okolo 8300,- Já jí kupoval v kameným kolem 9K. Je mi jasný, že hodně ztratim, když jí prodám, ale otázka je, jestli za ta peníze pak pořídim dobrou kytaru. Na tvaru už mi nějak nezáleží, ale už nechci Explorer ani V. Úpravu povrchu klidně i dřevěnou Smile A radši bych bral nějakou bazarovou. Zvuk z toho bych hodně zkresloval.
Takže teď jestli jí prodávat, nebo si zvyknout na explorera Smile
Jakej na to máte názor ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
Tak to je ciste na Tobe.
pokud se ji fakt budes chtit zbavit, tak ji radsi vymen. Nebo prodej, ale kup neco z bazaru, jeste bys na tom mohl vydelat
Pokud sis koupil neco na tvrdou hudbu, tak na bazaru je ted myslim "kulatej" USA Kramer. A Saul porad prodava svyho Schectera.
pokud se ji fakt budes chtit zbavit, tak ji radsi vymen. Nebo prodej, ale kup neco z bazaru, jeste bys na tom mohl vydelat
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyť sem psal, že chci něco z bazaruAsanoth píše:Tak to je ciste na Tobe.
pokud se ji fakt budes chtit zbavit, tak ji radsi vymen. Nebo prodej, ale kup neco z bazaru, jeste bys na tom mohl vydelatPokud sis koupil neco na tvrdou hudbu, tak na bazaru je ted myslim "kulatej" USA Kramer. A Saul porad prodava svyho Schectera.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
No hele nic proti tvý kytaře, ale v nákupce je rozdíl skoro 3000,-nbs píše:moc pekna kytara tyjo, vymenim za Cort X5ku ^^
v jaky ji mas barve ?
Kdybys nabídl X-11 tak to je něco jinýho
Jak píše mycountry, je to černá
http://pejsvidek.rajce.idnes.cz/Cort_VX-2X/
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim .. kytary by se neměli prodávat ani měnit.. je to prostě tvoje kytara.. je v ní kus Tebe a tvojeho času a hry..stejně by se ti stýskalo, je třeba kytarový park rozšiřovat 
to si radši pořid kytaru novou, další .. nikdo neřiká že v hotovosti ale přeci levnější kytara na splátky bez navýšení vyjde na pár kaček měsíčně.. nevím jaký máš možnosti ale ty splátky jsou dneska imho parádní věc
za mě: NEMĚŇ NEPRODÁVEJ - PŘIKUP JI SPOLEČNOST
to si radši pořid kytaru novou, další .. nikdo neřiká že v hotovosti ale přeci levnější kytara na splátky bez navýšení vyjde na pár kaček měsíčně.. nevím jaký máš možnosti ale ty splátky jsou dneska imho parádní věc
Naposledy upravil(a) pupack dne 30.01.2009 12:37, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě zase příde zbytečný mít doma 2 kytary, když budu stejnak hrát jenom na jednu z nichpupack píše:ja nevim .. kytary by se neměli prodávat ani měnit.. je to prostě tvoje kytara.. je v ní kus Tebe a tvojeho času a hry..
Měl sem stratocastera, toho sem prodal, páč se mi nelíbil ten jeho kulatej tvar a hlavně ten bílej plastovej pickguard. Teď bych zase ocenil ty kulatý praktický tvary
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
hochu, když budeš mít doma dvě kytary, věz že ti tam ležet nebude, každá bude mít trošku svůj sound a tak.. prostě je můžeš střídat a už jenom ta krása že máš dva kousky a rozhodně bych u dvou nekončilPejsvidek píše:Tak mě zase příde zbytečný mít doma 2 kytary, když budu stejnak hrát jenom na jednu z nichpupack píše:ja nevim .. kytary by se neměli prodávat ani měnit.. je to prostě tvoje kytara.. je v ní kus Tebe a tvojeho času a hry..
za mě: NEMĚŇ NEPRODÁVEJ - PŘIKUP JI SPOLEČNOSTSplátky bych možná zvládnul, ale proč se finančně zatěžovat. Je v ní kousek mě a líbí se mi, ale prostě kdyby měla kulatý tělo
jak chceš no, mě by to přišlo líto, zvlášť pokud to není uplně životní nutnost - finanční krize nebo tak..
asi ji holt nemiluješ
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
pupack píše:hochu, když budeš mít doma dvě kytary, věz že ti tam ležet nebude, každá bude mít trošku svůj sound a tak.. prostě je můžeš střídat a už jenom ta krása že máš dva kousky a rozhodně bych u dvou nekončil![]()
jak chceš no, mě by to přišlo líto, zvlášť pokud to není uplně životní nutnost - finanční krize nebo tak..
asi ji holt nemiluješ![]()
ale jestli jo, není co řešit
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
hele ber to tak ze ja sice na svoji gaxinu neustale nadavam a rikam si jak to sakra muze znit tak spatne (muj ucitel na ni dokaze zahrat jak kdyby slo o gibsnaPejsvidek píše:Dík, sem pořád nedospělej muzikant co si zatim utváří hodnoty a prioritypupack píše:to pejsvidek: tak to pak jo kdyz nejsou finance vubec, tak to chaputak hodne stesti
uz jenom proto ze byla prvni
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
No když sem prodával ten svůj set, tak sem s nim nebyl spokojenej zvukově a ten co si pro to přišel z toho vytáhl úžasnej zvuk. Ale stejně to šumělo a prskalo. Jenže teď sem s touhle zvukově spokojenej a když něco nejde, tak vim, že je to ve mě. Jenom mi nesedí do ruky tim tvarem.MrB14ck píše:hele ber to tak ze ja sice na svoji gaxinu neustale nadavam a rikam si jak to sakra muze znit tak spatne (muj ucitel na ni dokaze zahrat jak kdyby slo o gibsna) ale vzdycky ta laska zvitezi a proste nemuzu ji poslat z domu...
uz jenom proto ze byla prvni
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti ta kytara nesedne tak ji prodej...souhlasim si pupackem, ze je v tom kousek tvy duse, ale podle me ma cenu si nechavat jen kytary ktery za to stojej...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
No já RG321 mám .. a možná bych o výměně uvažoval, ale ta kytara je dost ošklivá, ty zvojený tečky jsou na mě už trochu moc ... ale tak ji zkus prodat a kup si třeba tu RG321 novou .. ten litr navíc už seženeš. Ale je to tak trochu downgrade, má horší snímače, ale i tak to neni žádná trága 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely