Mám sedmičku Schecter Damien 7, než jsem ji koupil tak jsem se o ní bavil s Demilichem tady z fóra co ji taky má. Za tu cenu fakt skvělá sedmička. A hraje se mi naní perfektně, bál jsem se přechodu ze šestky jestli si zvyknu na tlustší krk a uplně vklidu, po hodině jsem si zvyknul a teď se mi nani hraje dokonce líp jak na šestku a nechápu jak se mi na ty ibanezky s uzoučkým krkem mohlo hrát dobřesliver20 píše:Je mi jasný, že jsou seriozní). Jen mi i překvapilo, že mi stornovali objednávku 6 týdnů po objednání. A zjistil jsem to až nedávno. Mohl bych vědět, jakou sedmičku jsi si koupil? A jak se ti na ní hraje? Díky
)
Kytary Schecter
Pravidla fóra
Přesně jak říká cerf
Zde je vlákno ohledně té mojí, jak jsem ji kupoval, zde odkaz na stránku s foty:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 796#116796
Je fakt heftovní a vcelku těžká. Hraje dobře, ačkoli pár věcí se jí samozřejmě vytknout dá.
Zde je vlákno ohledně té mojí, jak jsem ji kupoval, zde odkaz na stránku s foty:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 796#116796
Je fakt heftovní a vcelku těžká. Hraje dobře, ačkoli pár věcí se jí samozřejmě vytknout dá.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Schecter jsou nejlepší kytary na trhu co se týká poměru cena/výkon.....bezkonkurenčně.
Nechal sem si přivézt z USA Schecter Hellraiser C-1 ještě než to tu začal ve velkym distribuovat PMC (music city)
Koupil sem jí za 1000,- USD což bylo v tý době směšnejch 15 000,- kaček a je to doslova luxusní nástroj. Takhle vybavená kytara by u jinejch značek (ESP a podobně) stála minimálně dvojnásobek.
- konstrukce viz Les Paul, tělo mahagon, vrchní deska očkovanej javor, klenutá vrchní deska, hluboko vlepenej krk ze tří kusů mahagonu, mechaniky Grover, struny skrz tělo, snímače ativní EMG 81TW a 89 oba s možností rozepínání na singly, luxusní provedení zpracování i design (díly jsou vyráběné v Korei, ale sestavováno a seřizováno je to v USA)
Naprosto univerzální kytara díky možnosti rozepínání singl/humbucker, dokonalej hutnej zvuk (průchozí struny s mahagonem dělaj hodně), nebo brilantní Strat sound
Můžu říct že bych neměnil, ani kdybych měl prachy, pro mě naprosto ideální kytara bez kompromisů.....................a za neskutečnou cenu.
Nechal sem si přivézt z USA Schecter Hellraiser C-1 ještě než to tu začal ve velkym distribuovat PMC (music city)
Koupil sem jí za 1000,- USD což bylo v tý době směšnejch 15 000,- kaček a je to doslova luxusní nástroj. Takhle vybavená kytara by u jinejch značek (ESP a podobně) stála minimálně dvojnásobek.
- konstrukce viz Les Paul, tělo mahagon, vrchní deska očkovanej javor, klenutá vrchní deska, hluboko vlepenej krk ze tří kusů mahagonu, mechaniky Grover, struny skrz tělo, snímače ativní EMG 81TW a 89 oba s možností rozepínání na singly, luxusní provedení zpracování i design (díly jsou vyráběné v Korei, ale sestavováno a seřizováno je to v USA)
Naprosto univerzální kytara díky možnosti rozepínání singl/humbucker, dokonalej hutnej zvuk (průchozí struny s mahagonem dělaj hodně), nebo brilantní Strat sound
Můžu říct že bych neměnil, ani kdybych měl prachy, pro mě naprosto ideální kytara bez kompromisů.....................a za neskutečnou cenu.
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
- Regular John
To zas nepřehánějHemi píše:Schecter jsou nejlepší kytary na trhu co se týká poměru cena/výkon.....bezkonkurenčně.
Nemáš náhodou kytary Eastwood a Reverend?Regular John píše:To zas nepřehánějHemi píše:Schecter jsou nejlepší kytary na trhu co se týká poměru cena/výkon.....bezkonkurenčně.Z těch nejznámějších firem Schecter takhle asi vychází nejlíp, ale nesmíš zapomínat na méně známé firmy, jako Eastwood, Reverend apod. Ti taky (podle ohlasů) dělají naprosto špičkové kytary za poměrně nízké ceny.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Eastwooda - má wixkzen
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Regular John
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
A co kdybych je srovnával s HB EMG-HZ ? Ty HZ dávaj do kytar dost, tak to budou asi sronatelný ne ? Já je mam a maj krásnej čistej zvuk, i ten zkreslenej stojí za to. Měl někdo v ruce oba dva snímače ?bjjz píše:btw co si myslite otech snimacich Seymour Duncan Designed Humbuckers HB-102 .. ma to daleko do originalu nebo jsou to takove siditka, ktere se skryvaji za jmenem? .)
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
HZ maji dost sterilni nevyrazny zvuk, ale to je koneckoncu u vetsiny EMG snimacu a nekomu to muze pripadat i dobre.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jestli se ti ten zvuk libi, tak Duncan Designed pro tebe asi zrovna upgrade nebude... Ale zrovna tyhle dva snimace jsem teda vedle sebe neslysel, mam porovnani jen s V7 od Ibanezu, plnyma Seymourama a MightyMite.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No, asi tak. S HZkama je spousta lidi spokojena, mne se teda ten zvuk nelibil a preferuju Duncany, ale v techto cenovych relacich uz to zacina byt spis o vkusu nez o tom, ze jedna znacka ci model je ultimatne lepsi nez druha.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
jezis ja bych tak strasne chtel tu saulovo Schecterku...
dneska sem ten model mel v ruce a ten zvuk je monstrozni skoda ze holt nemam ty penize
dneska sem ten model mel v ruce a ten zvuk je monstrozni skoda ze holt nemam ty penize
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
a dela ty duncan designed alespon taky seymour? nebo maj akorat stejny jmeno?
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C