BTW: Musiccenter Brno...tam je momentalne dosti Cortů...Celkove je tam dosti zbozi momentalne...Ale nezkousel jsem nic...nebyl cas...a navic me namichlo, ze nikde v Brne v patek nebyly Daddaria 10
-
Pravidla fóra
Tak ja mam presne takovou halvici. http://www.schoolmusic.co.kr/shop/guita ... 0/6958.jpg...Na zpracovani kytary neni zadna chyba. Az teda na to, ze po case me zacal zlobi push/pull potak...castym pouzivanim krytka potaku uz moc dobre nedrzi na samotnem potaku a nekdy proste vytahnu jen krytku nez cely potak...Musim si nekde koupit nahradni... 
BTW: Musiccenter Brno...tam je momentalne dosti Cortů...Celkove je tam dosti zbozi momentalne...Ale nezkousel jsem nic...nebyl cas...a navic me namichlo, ze nikde v Brne v patek nebyly Daddaria 10
...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mno, mám dojem, že Corty jsou čistě indonéský, možná jestli nějaký vyšší řady nedělají v Korei, to z hlavy fakt nevím a naslepo střílím...Bummer píše:
Nero: Vyrábí se Corty taky někde jinde než v Indonesii? Jde mi o to, že v mém případě (vyrobeno právě tam) není ani poznat, že mezi tělem a krkem nějaká mezera je - vypadá to jako jeden kus (a dozvuk je mimochodem luxusní).
Pak nechápu souvislost vs fotem tvé hlavice
Jinak neříkám, že to musí být pravidlo u všech kusů, ale když jsem našel 3 kytary vedle sebe, co jsou takhle nepovedený, tak mě to silně překvapilo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Asi ožralá výstupní kontrola. 
Ty fotky patřily k příspěvku o výběru M520 s různými tvary hlavy.
Ty fotky patřily k příspěvku o výběru M520 s různými tvary hlavy.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
íte někdo něco o evl K2? ja sem měl vybranou Z42 ale tuhle měli na kramu zlevněnou na 4900 a ten prodavač říkal že je o hodně lepší než ta 42 a že se vyplatí využít přležitosti no tak sme ji koupily jenže ted sem si přečet par negativních reakcí tak bych chtěl aby to někdo uved na pravou míru popřípadě srovnat to s tou Z42 která je teda lepší.
Ber Z42.
Ale nehrál jsem na ní (nemlaťte mě). Jen se mi víc líbí a toho tremola na K2 bych se bál. Vyzkoušej je obě.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
tak kombo bude snad nějakej menší fender máte s takovymdel kombem někdo zkušenosti ? je kvalitní vyplatí se to ? dík za smysluplnou odpověd
Cremona Luby 1975________________________________Tortex 1.14mm
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
(ale hraje špičkově)
Harke HA3500+Peavey TVX410
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
Harke HA3500+Peavey TVX410
Nezbejvá než říct, že teď už to máš jedno.. jinak nějaký téma o fendříkoj tu určitě jedarthtuk píše:tak kombo bude snad nějakej menší fender máte s takovymdel kombem někdo zkušenosti ? je kvalitní vyplatí se to ? dík za smysluplnou odpověd
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
ahoj,kdyby ste někdo náhoudou přemýšlel o prodeji M520 v černe barvě nebo M200 neboj te se napsat mi na hofi.michal@seznam.cz dík 
Reklamace
Ahoj, máte někdo zkušenosti s reklamací těhle kytar? Mě totiž krutě drnčí tlustá struna E u 1. pražce, a nejen tam =(. Koupil jsem si totiž Cort KX5 a jedinej problém je to drnčení. Máte nějaký zkušenosti s tímto? Popř. co by bylo lepší řešení, než to zasílat na reklamaci
. Dík
Re: Reklamace
seridit.tommik píše:Ahoj, máte někdo zkušenosti s reklamací těhle kytar? Mě totiž krutě drnčí tlustá struna E u 1. pražce, a nejen tam =(. Koupil jsem si totiž Cort KX5 a jedinej problém je to drnčení. Máte nějaký zkušenosti s tímto? Popř. co by bylo lepší řešení, než to zasílat na reklamaci. Dík
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
to bude stopro dohmatem na reklamaci se vyprdni,nejlepe když ti to seřídí nákej kytarářtommik píše:Ahoj, máte někdo zkušenosti s reklamací těhle kytar? Mě totiž krutě drnčí tlustá struna E u 1. pražce, a nejen tam =(. Koupil jsem si totiž Cort KX5 a jedinej problém je to drnčení. Máte nějaký zkušenosti s tímto? Popř. co by bylo lepší řešení, než to zasílat na reklamaci. Dík
Na seřízení jsem se díval, ale přijde mi zbytečný dávat do toho další peníze (četl jsem kolem 500-900Kč) za seřízení nový kytary, která je v záruce. Leda že by mi to opravili přímo v tom shopuHofi píše:to bude stopro dohmatem na reklamaci se vyprdni,nejlepe když ti to seřídí nákej kytarářtommik píše:Ahoj, máte někdo zkušenosti s reklamací těhle kytar? Mě totiž krutě drnčí tlustá struna E u 1. pražce, a nejen tam =(. Koupil jsem si totiž Cort KX5 a jedinej problém je to drnčení. Máte nějaký zkušenosti s tímto? Popř. co by bylo lepší řešení, než to zasílat na reklamaci. Dík
jinak tadle cotka se mi moc libí v tý verzi s zebrovejma snímačema bud už černá nebo bílá
Jinak kytara hraje výborně, snímače a zvuk perfektní. Vzhled super a těžká taky neni. Jedinej další problém (maličkost) mám, že mi nějak vadně nasprejovali tlačítko od Tune, ale to skoro neni poznat.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
chjo co je na tom.... zabere to jenom půl hodinky je tam tune-o-matic tak je to fklidu... povol struny.. tam jak jsou ty šrouby na plochej šroubovák (na kobyle) tak s tim potoč podle tebe jak ti to bude vyhovovat... až budeš mít tak seřid oktávy (prázdná struna musí mít stejné ladění jako na 12. pražci) to uděláš těma kamínkama o které jsou opřené struny, pod strunou máš šroubek, kterým to seřídíš... viz:tommik píše:
Na seřízení jsem se díval, ale přijde mi zbytečný dávat do toho další penízem (četl jsem kolem 500-900Kč) za seřízení nový kytary, která je v záruce. Leda že by mi to opravili přímo v tom shopu, tam to dělaj taky (guitarpark.cz). Smůla, že jsem si toho drnčení nevšim dřív při kupování
.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7088
neni to nic strašnyho
good luck
Je to tak, na bratránkově metalpádle mi to zabralo čtvrt hodiny jen se švýcarským nožem (originál má totiž na rozdíl od spousty čínských kopií ploché šroubováky dva, velký a malý). Zkus to, není na tom nic složitého. Pochybuji, že by bylo potřeba nějak výrazně hýbat s výztuhou krku, takže je to otázka dvou šroubů výškového nastavení a šesti šroubků kamenů na seřízení oktáv.Mjkl píše:chjo co je na tom.... zabere to jenom půl hodinky je tam tune-o-matic tak je to fklidu... povol struny.. tam jak jsou ty šrouby na plochej šroubovák (na kobyle) tak s tim potoč podle tebe jak ti to bude vyhovovat... až budeš mít tak seřid oktávy (prázdná struna musí mít stejné ladění jako na 12. pražci) to uděláš těma kamínkama o které jsou opřené struny, pod strunou máš šroubek, kterým to seřídíš... viz:tommik píše:
Na seřízení jsem se díval, ale přijde mi zbytečný dávat do toho další penízem (četl jsem kolem 500-900Kč) za seřízení nový kytary, která je v záruce. Leda že by mi to opravili přímo v tom shopu, tam to dělaj taky (guitarpark.cz). Smůla, že jsem si toho drnčení nevšim dřív při kupování
.
neni to nic strašnyhojen si s tim pohrát zabere ti to fakt půlhodinky a pokud seš lopata tak max. hodinu
na tohle potřebuješ jeden šroubovák bo rači dva jeden nějakej větší na kobylu a druhý menší na ladění oktáv
good luck
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Ok, tak já to teda zkusímworo90 píše:Je to tak, na bratránkově metalpádle mi to zabralo čtvrt hodiny jen se švýcarským nožem (originál má totiž na rozdíl od spousty čínských kopií ploché šroubováky dva, velký a malý). Zkus to, není na tom nic složitého. Pochybuji, že by bylo potřeba nějak výrazně hýbat s výztuhou krku, takže je to otázka dvou šroubů výškového nastavení a šesti šroubků kamenů na seřízení oktáv.Mjkl píše:chjo co je na tom.... zabere to jenom půl hodinky je tam tune-o-matic tak je to fklidu... povol struny.. tam jak jsou ty šrouby na plochej šroubovák (na kobyle) tak s tim potoč podle tebe jak ti to bude vyhovovat... až budeš mít tak seřid oktávy (prázdná struna musí mít stejné ladění jako na 12. pražci) to uděláš těma kamínkama o které jsou opřené struny, pod strunou máš šroubek, kterým to seřídíš... viz:tommik píše:
.
neni to nic strašnyhojen si s tim pohrát zabere ti to fakt půlhodinky a pokud seš lopata tak max. hodinu
na tohle potřebuješ jeden šroubovák bo rači dva jeden nějakej větší na kobylu a druhý menší na ladění oktáv
good luck
navic, i kdybys to nesved, tak guitarpark je jeden z tech lepsich(ovsem ne jeste "dobrych") obchodu a tam by ti to urco seridili... zvlast pokud jsi to tam koupil.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C