Kytary Schecter

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

frytol píše:92% teenagerů poslouchá hip-hop
Sry za OT, ale kde si to vzal ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zadne OT nebude, vyreste si to po SZ.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Wohma píše:Zadne OT nebude, vyreste si to po SZ.
Dobre Wohma :D
jen tvrde do nich :)

Ty designed, ty jsou na urovni treba RM ?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

SD Designed jsou podle mě lehce pod úrovní RM. Ale rozhodně mi přišly lepší než EMG HZ, ty jsou nemastný neslaný, ty SD-D už nějak hrajou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mam na Schecterce bohužel EMG HZ nechtěl jsem je, ale nebylo zbytí - navíc jsem vybíral hlavně dkytaru s dobrým dřevem ne se skvělými snímači. Navíc mě v music city píchly jen do singla (fuj už nikdy víc).
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Red Bull píše:Mam na Schecterce bohužel EMG HZ nechtěl jsem je, ale nebylo zbytí - navíc jsem vybíral hlavně dkytaru s dobrým dřevem ne se skvělými snímači. Navíc mě v music city píchly jen do singla (fuj už nikdy víc).
To by mě teda zajímalo jak hrajou ostatní snímače, když EMG-HZ sou tak plochý a nemastný, neslaný. Mě se ten zvuk celkem líbí, ale v ruce sem měl akorát 2 kytary a to na druhý byly no-name singly. Ty HZ sem viděl u hodně CORTek od 5K - 9K. Přitom v obchodě sem nenašel kolik stojí, páč je neprodávaj.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Hmm, cerny Corsair se me moc libi! :)
Obrázek
frytol

Příspěvek od frytol »

No spis bych v tehle cvhili potreboval poradit jesli Schecter Demon 7 nebo Schecter Omen Extreme 7 BCH poradte mi pls..:D
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

frytol píše:No spis bych v tehle cvhili potreboval poradit jesli Schecter Demon 7 nebo Schecter Omen Extreme 7 BCH poradte mi pls..:D
zalezi jestli mas rad aktivy nebo ne...
jinak ber co ti sedne oboje sou to moc hezky kejtry a ve asvy cene vubec nehrajou zle :)
EDIT:/ Nazdar frytole :-D sem si nevsim ze toses ty :-D
bejt tebou tak radsi koupim poradny kombicko ten tvuj stagg uz je pekne vychrchlanej :D
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
frytol

Příspěvek od frytol »

Vsechno bude, ale napred chci tu kytaru ale nevim jakou poradte nekdo pls..:D
DirX

Příspěvek od DirX »

frytol píše:Vsechno bude, ale napred chci tu kytaru ale nevim jakou poradte nekdo pls..:D
Tuhle-http://www.musicmarket.sk/174-schecter/ ... &back=view, tuhle je tokaždého věc ale na pop- punk se mi zdá sedma opravdu zbytečná nezapomen že s sedmičkou se nad B nedostaneš....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
frytol

Příspěvek od frytol »

DirX píše:
frytol píše:Vsechno bude, ale napred chci tu kytaru ale nevim jakou poradte nekdo pls..:D
Tuhle-http://www.musicmarket.sk/174-schecter/ ... &back=view, tuhle je tokaždého věc ale na pop- punk se mi zdá sedma opravdu zbytečná nezapomen že s sedmičkou se nad B nedostaneš....
diky..a pop-punk neni to jediny co chci hrat..:D
frytol

Příspěvek od frytol »

Tak uz vyreseno definitivne kupuju... Schecter Omen Extreme 6or7 BCH. Pak sem dam fotky...zatim kluci...:D a diky
DirX

Příspěvek od DirX »

frytol píše:
DirX píše:
Ok to je dobře,si mladý časem zjistíš třeba že ti na kila stačí droplá šestka.... :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:
frytol píše:
DirX píše:Tuhle-http://www.musicmarket.sk/174-schecter/ ... &back=view, tuhle je tokaždého věc ale na pop- punk se mi zdá sedma opravdu zbytečná nezapomen že s sedmičkou se nad B nedostaneš....
Ok to je dobře,si mladý časem zjistíš třeba že ti na kila stačí droplá šestka.... :D
Je mi 20 a právě jsem na to taky přišel :lol:

Což ale zní divně od člověka, co si necháva stavět 8 strunku ne? :P :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
DirX

Příspěvek od DirX »

Tak já sem neřekl že ty kila hraju :D Jenom vím co asi udělá fritol když bude hrát třeba muziku alá hatebreed.....ty teda tu sedmu prodáš bo co?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:Tak já sem neřekl že ty kila hraju :D Jenom vím co asi udělá fritol když bude hrát třeba muziku alá hatebreed.....ty teda tu sedmu prodáš bo co?
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=11717 Máš zájemce?

Kila jsou powery ne? Na sedmu se nevalí kila (powery)? Na to sedma a osma je ne? Na hluboké kila pořádné.. Mi by stačila šestka s aktivama jsem zjistil.
Ale nebuďme tak OT :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
frytol

Příspěvek od frytol »

Omlouvam se vsem ze si chci koupit 7..:( 2Dirx: ty vis h***o co ja hraju a nehraju i kdybych hral na 8micku country tak ti to muze byt jedno...:( A jesli si nevidel tak sem psal ze si koupim 6 nebo 7 jesli umis teda Anglicky.. :lol: :lol: :!:
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Demilich píše:http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=11717 Máš zájemce?

Kila jsou powery ne? Na sedmu se nevalí kila (powery)? Na to sedma a osma je ne? Na hluboké kila pořádné.. Mi by stačila šestka s aktivama jsem zjistil.
Ale nebuďme tak OT :)
někdo nevalí kila, ale šestipětky ale mermomocí na to potřebuje 7-mi, 8-mi,9-ti strunku protože je to dneska kůůůůl.
DirX

Příspěvek od DirX »

frytol píše:Omlouvam se vsem ze si chci koupit 7..:( 2Dirx: ty vis h***o co ja hraju a nehraju i kdybych hral na 8micku country tak ti to muze byt jedno...:( A jesli si nevidel tak sem psal ze si koupim 6 nebo 7 jesli umis teda Anglicky.. :lol: :lol: :!:
k***a já ti taky nenadávám že si ji chceš koupit akorát sem říkal že třeba zjistíš že ti to nebude vyhovovat mě je to fakt jedno....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“