Vaše kapely

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
cenda

Příspěvek od cenda »

Red Bull píše:Podlazenej není nikdo, protože kytara se ladí ne lazí.

Takže podladěn nejsem nemam to rád vyhovuje mi to ve standardu. Bicí hutnější jsou, ale když snímáš celou zkušebnu jedním reprem, které je u stropu tak je jasné že tomu něco chybí - a tím jsou právně basy bicích. Přechody máme spojujeme kde co a myslím že se nesnažíme ničemu podobat. Proto se těžce řadíme třeba Rezervace zla je první věc kde jsem dělal kytaru já - jsou tam takové refrény do thrashe a slokovej riff je dost zvláštní, nikdy jsem neviděl, aby někdo hrál něco podobného jako já tam - bohužel to na nahrávce zas tolik nevyniká. Jsou tam zlváštní ty stopky kde hraje jen basa a bicí. Prostě jsme jiní a to spoustě lidem vadí :wink:
slovíčkaření...

si to napsal jak kdyby mi to vadilo... naopak já to chválím... s tim podobným neber to tak vážně já jenom že spojujete jak se řiká nespojitelný a daří se to tak jako tamtý kapele... jinak kvalitnější sejmutí než tohle docílíte kamerou... já to tak u nahrávky jedný kapely udělal a nebylo to zlý... zkuste to... nepřijdete o basy, a vejšky taky vyniknou... a ještě se to dá dát stereo...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Na kameru byly předešlé nahrávky a zvuk nestíhal - bohužel naše zkušebna je zvukem přesycena :D děláme na CD samovýroba tak uvidíme co vzejde.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mnemicmunky »

Přidávám naší smečku EgoFear. V naší muzice určitě uslyšíte vlivy Meshuggah, Fear Factory, Mnemic a dalších. Zatim máme nahrávky bez zpěvu. Na všem se pracuje.

http://www.bandzone.cz/egofear
Olihen

Příspěvek od Olihen »

mnemicmunky píše:Přidávám naší smečku EgoFear. V naší muzice určitě uslyšíte vlivy Meshuggah, Fear Factory, Mnemic a dalších. Zatim máme nahrávky bez zpěvu. Na všem se pracuje.

http://www.bandzone.cz/egofear
pekny!skvěle se to poslouchá
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Lidi, tak nevím, jestli jsem už psal, ale máme nový projekt se jménem soundwave, zatím tam jsou asi 2 koncertní nahrávky, ale budou další :)
Mi osobně se to fakt líbí, je to poprvé, co jsem s koncertem opravdu spokojen :)
těším se na názory :)

EDIT: http://www.bandzone.cz/soundwave
Naposledy upravil(a) DJmanasek dne 1.02.2009 23:34, celkem upraveno 1 x.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Ten Summertime mě fakt potěšil... :wink:
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Frouman píše:Ten Summertime mě fakt potěšil... :wink:
To byl taky účel,děkuji,

Ale upřímně, čekal jsem ,že se na to podívá více lidí :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

začali jsme mimochodem v hudební výchově dneska na můj popud hrát Summertime :-) už dlouho se mi nic tak nelíbilo jako tohle
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Víte, jak mi těmahle projektama snižujete sebevědomí? Kdybych vás aspoň viděl občas v televizi tak vidím ten rozdíl, že vy jste profi umělci co za to berou velký prachy, ale takhle vidím rozdíl jenom kavilitativní a nemám se na co vymlouvat:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://bandzone.cz/apisanteportas

obnovena činnost, nová píseň :-)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Dark Axel píše:http://bandzone.cz/apisanteportas

obnovena činnost, nová píseň :-)
To máš jen jednu jedinou svojí fotku?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mám dost dalších fotek, i s kytarou atd, ale bandzone není libko :D :P
Olihen

Příspěvek od Olihen »

tak jsem hodil na youtube dalsí cover

http://www.youtube.com/watch?v=8dP0r9_C ... annel_page
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Dark Axel píše:mám dost dalších fotek, i s kytarou atd, ale bandzone není libko :D :P
Koukni se na cerfotoce, změníš názor :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Dariel píše:
Dark Axel píše:mám dost dalších fotek, i s kytarou atd, ale bandzone není libko :D :P
Koukni se na cerfotoce, změníš názor :D
nojo, jenže je rozdíl mezi BZ fanouška a BZ kapely :D

mimochodem - pro Alcarma a další, kteří se těší na mou spolupráci s cassusem - zbývá nahrát basu :-)
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brazdil.radek »

Taak jo tak se taky připojím... Takže my se jmenujeme "BrokenStuff", hrajeme asi půl roku... zatím to jsou takový ty převzatý, ale snažíme se už polalu o vlastní tvorbu... www.brokenstuff.ic.cz, máme tak i videa z našeho první "koncertu" který byl 31. ledna... je tam ale dost chyb, máme pořád co zlepšovat... navíc půl kapely hrálo s 38 teplotou, hlavně zpěvák, který si sebou všude tahal čaj a všechny možný prášky, ale přes všechno snažení chřipku nevyléčil, což se projevilo hlavně na občasné nezvládání výšek... nj... bylo to naše první "něco" co bylo venku, takže u někoho trošku tréma, už to bude snad jenom lepší a lepší... tak kritozujte :D
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

brazdil.radek píše:Taak jo tak se taky připojím... Takže my se jmenujeme "BrokenStuff", hrajeme asi půl roku... zatím to jsou takový ty převzatý, ale snažíme se už polalu o vlastní tvorbu... www.brokenstuff.ic.cz, máme tak i videa z našeho první "koncertu" který byl 31. ledna... je tam ale dost chyb, máme pořád co zlepšovat... navíc půl kapely hrálo s 38 teplotou, hlavně zpěvák, který si sebou všude tahal čaj a všechny možný prášky, ale přes všechno snažení chřipku nevyléčil, což se projevilo hlavně na občasné nezvládání výšek... nj... bylo to naše první "něco" co bylo venku, takže u někoho trošku tréma, už to bude snad jenom lepší a lepší... tak kritozujte :D
k***a takovy obecenstvo bych chtel nekdy mit :-D banda duchen a emo patnactek
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Právě že sme takový ohlasy nečekali... jakože ono to byl na místním plese, my sme tam byli enem jako taková vsuvka, ale tak to "umcaca umcaca" to dost oživilo :D ...sme hleděli že na parket šli právě aji celkem starší...

edit: btw mame peky tricka v druhe pulce zhe :D:D
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

ajo, ja sem videl jen to prvni video .. co to ma byt za trika? tyjo ale hrejte svoje veci!!!
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

jj, tedka mame hrat na nejake oslave... a potom chceme zapracovat na nejaky svoji tvorbe, teda neco uz navrzenyho v guitar pro je, stačí se sehrát a vychytat maličkosti... navíc budeme asi přibírat klávesy... a chceme se pokoušet různě experimentovat, třeba teďkom pracujeme n předělávce Lunietiků do rockové, až metalové verze :D

...nebo chceme zkusit něco od Linkinů vč. rapování :D uvidíme co z toho bude... a ty trika, mnoo to jest tvorba fanynek :D ...prý se s tim sr--i měsíc, ruční výroba :D ...ale jako sou pěkný, ale na nás celkem úchylný a hlavně malý a ten materiál těch triček není moc příjemný :D ...ale co byste pro srandu nestrpěli žhe... sranda musí být...
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“