slovíčkaření...Red Bull píše:Podlazenej není nikdo, protože kytara se ladí ne lazí.
Takže podladěn nejsem nemam to rád vyhovuje mi to ve standardu. Bicí hutnější jsou, ale když snímáš celou zkušebnu jedním reprem, které je u stropu tak je jasné že tomu něco chybí - a tím jsou právně basy bicích. Přechody máme spojujeme kde co a myslím že se nesnažíme ničemu podobat. Proto se těžce řadíme třeba Rezervace zla je první věc kde jsem dělal kytaru já - jsou tam takové refrény do thrashe a slokovej riff je dost zvláštní, nikdy jsem neviděl, aby někdo hrál něco podobného jako já tam - bohužel to na nahrávce zas tolik nevyniká. Jsou tam zlváštní ty stopky kde hraje jen basa a bicí. Prostě jsme jiní a to spoustě lidem vadí
si to napsal jak kdyby mi to vadilo... naopak já to chválím... s tim podobným neber to tak vážně já jenom že spojujete jak se řiká nespojitelný a daří se to tak jako tamtý kapele... jinak kvalitnější sejmutí než tohle docílíte kamerou... já to tak u nahrávky jedný kapely udělal a nebylo to zlý... zkuste to... nepřijdete o basy, a vejšky taky vyniknou... a ještě se to dá dát stereo...